reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej

Kurdew znowu marne cisnienie i jakos glowa mnie cmi.

Monia odezwij sie do nas

Elcia podobna mowisz. az zobacze jak pojde do spizarni bo tam mam nowa paczke :-D:-D

A jesli o pampersach mowa to w Tesco (przynajmniej w moim jakby co to zobaczcie na stronce sklepu) jest promocja na pampersy Jumbo Packi plus mokre chusteczki te lawendowe w zestawie po 45 zeta :tak::tak:. Jak dla mnie super cena bo normalnie sama paczka kosztuje 50-52 to zalezy gdzie a sa i drozsze. Czasami jeszcze w Carrefourze sa takie Gigant packi co maja wiecej pieluch a kosztuja kilka zlotych drozej wiec tez sie oplaca. POLECAM w TESCO na ten moment bo super okazja.

Lomatko tak siedze i pisze i czytam a sobie teraz przymopnialam ze moj obiad czyt. filet rybny jeszcze w zamrażalniku :-D:-D:-D, chyba musze wyjac zeby sie zdazyl rozmrozic do xczasu smazenia :-D:-D

Kal.aga to fajnie masz :tak::tak:

Asiacur i tak trzymaj, moze cos zrozumie.

Pogoda narazie do bani znowu wiec siedzimy, jutro moze bedzie lepiej

Ide na dol bo sie Kuby obiad gotuje i jak sie zagapie to mi przywże do garnka i po obiedzie bedzie :-D:-D:-D.

Zajrze jak maly laskaiwe zasnie czyli pewnie kolo 16 najwczesniej jak spal do 9 :szok::szok::szok::szok:.

a ja przy cherbatce :tak:
Jutrzenka u nas w tesco też promocja na jumbo pack była 44,90 zł a na drugi dzień ...tez promocja 52,90 :-D
Ale na szczęście mamy jeden sklep na osiedlu w którym pieluszki mają stałą cenę 48,00 zł.

Kurcze głosik mi zachorował...skrzecze jak kura :baffled:

witam was gaduły

moje dziecię od 25 minut siedzi na nocniku i patrzy na teletubisie...no i zrobił taka kupe ze smierdzi na cały pokoj.
niestety z nocnikowaniem u nas średnio...bo pablo zwiewa..jedynym punktem zainteresowania jest bajka wiec musze mu wlaczac tv wtedy raczy posiedziec...

poza tym od wczoraj doskonali sztuke samodzielnego stania i utrzymywania równowagi. ..i musze przyznac ze całkiem dobrze mu to idzie :tak:

bylismy juz na zastrzyku, na zakupach i zaraz bede piekła szarlotke bo wieczorkiem moj męzus wraca;-):zawstydzona/y:

stefanka przeciez nie kłamałam z tą miloscia...dlaczego nazywasz mnie kiciarą...płakałam wczoraj cała noc tak mi przykro było....:-(jak mogłaś...

sylwia wierszyk o bobasku nie jest mój..przez przypadek znalazłam go kiedyś na necie:tak:i strasznie mi sie spodobał;-)

jutrzenka oby głowa przestałą bolec.....znam ten ból natomiast mojego meza tylko raz w zyciu głowa bolała..szcześciarz..

no i zycze milego dnia..ja ide przygotowac obiadek no i ciasto piec:-)

a u mnie z nocnikiem to jeden wielki niewypał. Łukasz jeszcze nie jest gotowy na nocnik.:no::wściekła/y::no: Ale w sumie ja też go za bardzo nie nakłaniałam i tylko trzy razy próbowałam go posadzić ale nic nie wyszło. Ale się poprawię.
A pampersy w TESCO kupuję czasem jest promocja 42.90 a normalnie 49.90 Jumbo pack. Czasem w Rossmanie też w takiej samej cenie. A jakich rozmiarów używacie. tzn. dzieci wasze. Bo Łukasz "5".:sorry2::dry:

Alex to ja cię zapraszałam na kawkę, a Ty wybrałaś Agę. Jak mogłaś ;-);-);-);-) No dobra, to ja się też przyłączam. Piję ricore. Na zdrowie :-)
Viki to i tak wielki sukces, że Pablo siedzi na nocniku nawet przy bajce. I jeszcze kupę zrobi. Mój zwiewa po sekundzie. Szarlotkę mówisz będziesz piekła. Mniam mniam. Mężuś będzie happy.
Aga my użuwamy 4+. Ja nie zawsze kupuję pampersy. Ostatnio nawet haggisy, bo były po 33zł mega paki. A pampersy też jak się okazja trafi.
Kiedyś nie byłam twarda i szybko miękłam, ale teraz zmądrzałam, hihihi

Ło matko, gnomisław się obudził. Ale się naspał...Fiu fiu. Jakieś 1,5h. I pewnie to jego pierwsza i ostatnia drzemka. Jak co dzień.

Hej Dziewczynki:-)
Aga skąd ja to znam z tymi szefami, jak jeszcze pracowałam to z samego rana się modliłam, żeby cały dzień coś załatwiał na mieście ;-):-p Co do pieluch to u nas jeszcze 4, taką Oliś ma zgrabną dupinkę :-)
Monia halo, halo gdzie jesteś??
Idę do tego mojego krzykacza, litości dla mnie nie ma, po nocach nie śpi i od rana znowu nawijka, jestem tak padnięta, że jak go karmiłam to co chwilę przysypiałam i butelkę wypuszczałam...

reklama
asia- my ciągle jesteśmy mylone, ale to nic nie?
kasia- skad Oliś bierze tyle energii ,w ogóle dzieci skąd jej tyle mają:dry:Podzieliły by się.

kurczę to Łukasz to mały spaśluszek:szok:. Brzuszek ma pokaźny i mniejsze pampersy są za ciasne. Próbowałam nawet 6, na brzuchu były dobre ale przeciekały.:no:
No to ja życzę miłego łikendu i na wagary idę i w ogóle to mam długi łikend, bo w poniedziałek też wolne. :-):-D:-)Hura. :-):-D:-)Jeden minus nie pogadamy przez łikend bo... NIE MAM INTERNETU I PEWNIE NIE BEDE MIAŁA:angry::angry::angry::wściekła/y::no::wściekła/y:. Jadę dziś do plusa dowiedzieć się, podobno dają na próbę na 7 dni. Oby coś wyszło. No to do środy.

Do góry