reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Hej:-):-)

Kasia ale twardzielka z Ciebie:tak::tak: Ale teraz to już test by pokazał, więc nie bądź taka, nooooooo:-D

Viki ten wierszyk to Twój?? Pablo zarąbiście sie smieje:-D:-D Marcel jak go słyszał to też się chichrał:-D:-D:-D

Stefanka a Ty się rozpisujeeeeeeesz:szok::szok::szok: Pewnie aż masz palce poździerane od tego pisania:-p

Joanna to dzisiaj będziecie się żegnac z mężem:-D Na długo jedzie?? I dokąd jeśli można spytac??

Kal.aga tacy właśnie Ci mężczyźni niewdzięczni:wściekła/y::wściekła/y: Doceniliby dopiero jakby sami musieli sobie z chorobą poradzic:wściekła/y:

Asiacur a jak twoje samopoczucie dzisiaj??? Nadal masz ochotę zabic sojego??

Elcia a Ty co tak tylko do Doty???:wściekła/y::wściekła/y: Do nas to nic nie napiszesz:-(

Resztę dziewczynek gorąco pozdrawiam i całuję:-):-):-):-)

Ps. ciekawe jak u Moni:confused:

reklama
no dziewczyny kto rano wstaje ten .... nagrodę dostaje:tak::-)
ja dostałam- mój kierownik gdzieś wybył i nie wróci dziś, mam spokój i wyjdę wcześniej z pracy. HUUURA! (tylko ciiiiii nikt o tym nie wie:-p):-D:-):-D:-)
sylwia- elcia już żyje tylko tym spotkaniem

Witam sie i ja.

Spalismy do 9 :szok::szok::szok::-D:-D, maly wie ze mama na urlopie i przed 8 nie wstawal a dzis taka niespodzianka :-D:-D:-D

Ide zjem sniadanie bo juz glod nie bierze :-D:-D

Milego dnia i buzka dla wszystkich

Czesc babeczki:-)
Olivier wstal o 7, takze nie tak zle. A i tak teraz ostatnio wczesniej wstaje, kiedys to zazwyczaj po 8.

...i nie wiem co jeszcze... ide dom ogarnac...

Zdrowka chorowitkom :-)

Sylwia:-p:-pjaksie czujesz???no i kiedy nowy suwaczek wkleisz ????
jak tam mój zieciunio ???(a tylko mi nie odpisz :angry::angry:):-p:-p
Paula mojej juz sie znowu przestawiło i wstaje o 8 lub 7,30 hihihihi alke fajnie tak pospac długo
Joanna no własnie idz sie sciskaj z mezem miesiac go nie bedzie :tak::tak::tak::tak:a mały rano wstał bo wie ze tatus wyjesdza to gdzie bedzie czas tracił na spanie hihi:-D:-D
Kal.aga a to ci nagroda spotkała :tak::tak::-):-):-)
Kacha i jak tescik???? no rób kobito bo mnie juz rece bola od trzymanie kciuków
Jutrzenka to ci Kubus prezenta zrobił a tak swoja droga to tak patrzyłam dzis jak pampersy wypakowywałam ze ta dzidzia z opakowania do Kubunia podobny :tak::tak::-D:-D:-D
a własnie ciekawe co u Moni miała sie odezwac i .....?????
buziolki dla reszty

Sylwia jestem zła, ale nie ciskam się. Stosuję metodę "totalna olewka". On do mnie mówi, a ja puszczam to mimo uszu. Śniadanie też zrobiłam tylko sobie. Może zrozumie coś, a jak nie, to będzie miał problem.

Ja nadal chora. Nic mi nie przechodzi. Chyba mam zapalenie zatok. Rozpoznaję to po glutach:tak::tak::tak::-):-):-);-);-);-);-):szok::szok::szok:

Kal.aga widzisz jaki szefuncio dobry. Dba o samopoczucie pracowników.;-)
Jutrzenka tylko pozazdrościć tak dłuuuuugiego spanka.
Magda you too.
Alex może i u mnie ogarniesz. Co ty na to? Przy okazji wypijemy kafkę,hmmm;-);-):tak::tak::tak:

Elcia twój zięciunio ma się świetnie:tak: teraz śpi, ale pewnie niedługo się obudzi. Ogólnie muszę Ci piowiedziec, że fajna partia się trafiła Twojej córce:-p:-p:-p

Asiacur może zrozumie, ale znajac facetów to tylko na chwilę pewnie:sorry2::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
asia- mój szefuncio to dba ale tylko o siebie a samopoczucie pracowników to ma daleko i głęboko. Potrafi nawet ze zwolnienia lekarskiego człowieka ściągnąć do pracy. Niektóre moje koleżanki to już nerwicy się przez niego nabawiły.:szok::no::angry::wściekła/y:
Tak że jak go nie ma to jest ulga. Asia -twarda jesteś:tak:

Do góry