reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No wiesz Asiu, bo do brojenia to zawsze są siły ;-):-)
Ufff połowa sukcesu za mną, byłam w sklepie, odkurzyłam cały dół i schody do połowy, jeszcze tylko dokończyć schody, odkurzyć górę i przetrzeć podłogi w kuchni i łazience i mam wolne :-p

dzien dobry :-)

z tym spaniem... Nelka zasypia sama w lózeczku, sa noce ze spi sama do rana ale oczywiscie z trzema pobudkami na jedzenie i kilkoma bo smoczek wypadnie albo koldra jej przeszkadza itp :dry: a sa i takie, że spimy razem od połnocy do rana :blink: czyli do 7 - 7.30 ;-) a P. w drugium pokoju :rofl2: tłucze sie za bardzo i mi Nelke budzi wiec wstepu do nas nie ma :laugh2:

diana- u mnie jest tak samo M. śpi w drugim pokoju. A już myślałam, że tylko u nas tak jest. M sie przeniósł do drugiego pokoju, bo się niewysypiał z nami:no:. Jak brałam Łukasz do łóżka na karmienie (karmię na leżąco) to bał się ze się odwróci i nas przygniecie. I spał tak czujnie że ledwo wstawał do pracy. Mamy za wąski łóżko na trzy osoby.

kal.aga a moj ma 200 cm wzrostu więc każde łozko dla niego za małe :-D
sama go wywaliłam bo budzilam sie bardziej niewyspana niz jak sie kładłam spać :-p poza tym jak wracał z drugiej zmiany to nas budził, jak szedł na pierwsza to też mala o 5 budził tym cholernym budzikiem :crazy: a tak to śpimy od 21 do 7 i juz ;-)

diana- mój dwóch metrów nie ma tylko 1.87 ale brzuch ma pokaźny:szok:. Dochował się jak rzucił palenie:szok:(bardzo się cieszę że rzucił). Brzuszek rósł mu razem z moim:laugh2:. Ja straciłam a on nie:-p. Chociaż po tej chorobie pewnie schudnie. Już stracił 5 kg.
Najważniejsze, żeby wszyscy byli zadowoleni:tak:

kal.aga mój podaczas ciąży tył ze mną solidarnie, odkąd do pracy biega na nogach to zrzucił :-D a teraz zaczyna świrować z jakimś basenem, juz ja mu dam, w domu go nei ma prawie w ogole to mu sie jeszcze zachciewa wychodzić :angry: wsytarczy ze za 3 tyg rusza liga halowa w pilke nożna to niedziele bedzie spedzał wsrod spoconych nastolatków :rofl2:

kupiłam Nelce kombinezon na zime w biedornce na 18 m-cy i jest na styk :tak: ale 29 zl zaplaciłam wiec jakos bedzie musiała przetrwac zimę :-D
a jeszcze kupiłam farbe do wlosów jasny złoty brąz i wieczorem zamierzam dokonac dziela zniszczenia :rofl2: chciałam zrobic blond ale fryzjerka mi powiedziala, że zostane bez włosów :crazy: bo mam cieknie i strasznie wypadaja a tu rozjasniacz i takie tam :-(

reklama
WITAM!!!
Jeszcze dwa dni i wolne:tak::-D
Pogoda super cieplutko i słoneczko świeci maluch wstanie to szybciutko na mały spacerek i na zakupy bo K już w sobotę wyjeżdza:tak:
Dobra dziewczynki zajrzę póżniej:tak:
MIŁEGO POPOŁUDNIA!!!!

Do góry