:-)Helooo Babeczki!!!
Zeby nie wylecialo z glowy, to
100 LAT DLA CHLOPAKOW -
ROZRABIAKOW KOCHANYCH i spoznione dla
SYLWII i JEJ MEZA! (Niech dni do kazdej kolejnej rocznicy wypelnia milosc, szacunek i szczescie!!!
)
Dotka bezbledne to o tesciowej bylo!:-)
Joanna, no to przekichane troche z taka sytuacja, ale faktycznie narazie cos zakombinuj, a przez ten czas sie sytuacja jakos wyklaruje i zadecydujecie z mezem co dalej. Nie ma innego wyjscia.
A mnie tez leb bolal jak diabli i bez tabletki sie nie obylo. Elcia trzeba bylo jakis przeciwbolowy czopek od Oliwci podprowadzic, na pewno by sie nie obrazila
Weroniczka ja jeszcze nie wiem co Kayi kupic, zwlaszcza ze kilka okazji sie zbliza... Ale ogolnie nie chce zeby za duzo zabawek miala, bo po pierwsze nie bedzie ich szanowac, a po drugie ja bede miec za duzy balagan;-).... No i w ogole jeszcze srednio kuma co to jest prezent;-)
A zreszta co kupic dziecku dla ktorego wieksza frajda niz zabawki jest wyrzucanie i rozrzucanie ziemniakow z szafki????
Ja to w ogole jestem za wreczaniem symbolicznych prezentow i przeraza mnie czasem jakie dzieci potrafia miec teraz "wymagania" w tej kwestii....
Aaaa wiecie co? U nas pierwszy snieg padal! Troszke na samochodach zostal, bo mrozne powietrze sie zrobilo i dosc silny wiatr, wiec dzisiaj raczej tylko krociutki spacerek bedzie. Niestety zima sie do nas juz chyba wielkimi krokami zbliza....
Oooo! No to juz wiem, Kaya pewnie sanki dostanie jako prezent! No i jak sie zastanowilam, to jakies duze pudlo klockow, zeby miala czym w nas rzucac
Sylwia, ale Ci fajnie, ze takie spotkanka macie! Ja to dziczeje w tej Kanadzie
No zapomnialam co jeszcze chcialam napisac, ale lece owoce dla niunki szykowac!
Aha, czy Wasze maluchy juz jakies szkody w domu poczyniaja? Bo moja wlasnie farbe obgryzla z szafki pod tv...Chyba musze ja czesciej karmic