reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dotka on to taki wrażliwy chłopak i jakby mógł to zabrałby nas wszystkich na tą wycieczkę:tak: A najbardziej to ostatnio chciałby pojechac do Palyza (Paryża:-D)

Jutrzenka "jakieś chipsy":-D:-D:-D nieźle:-D:-D:-D Racja z tym, że nie ma co już kupowac:no:

Joanna zwolnienie to byłaby najfajniejsza opcja:tak: Przynajmniej odpoczęłabyś:-)

Zapomniałam Wam podziękowac za życzenia na naszą rocznicę:zawstydzona/y: Kochane jesteście:-)

Ja właśnie wróciłam ze spotkania z mamami z Bradford:-) Było 9 mam i 11 dzieciaków:szok: Wesoło było:tak:

reklama
:-)Helooo Babeczki!!!
Zeby nie wylecialo z glowy, to 100 LAT DLA CHLOPAKOW - ROZRABIAKOW KOCHANYCH i spoznione dla SYLWII i JEJ MEZA! (Niech dni do kazdej kolejnej rocznicy wypelnia milosc, szacunek i szczescie!!!:))

Dotka bezbledne to o tesciowej bylo!:-)

Joanna, no to przekichane troche z taka sytuacja, ale faktycznie narazie cos zakombinuj, a przez ten czas sie sytuacja jakos wyklaruje i zadecydujecie z mezem co dalej. Nie ma innego wyjscia.

A mnie tez leb bolal jak diabli i bez tabletki sie nie obylo. Elcia trzeba bylo jakis przeciwbolowy czopek od Oliwci podprowadzic, na pewno by sie nie obrazila:-D

Weroniczka ja jeszcze nie wiem co Kayi kupic, zwlaszcza ze kilka okazji sie zbliza... Ale ogolnie nie chce zeby za duzo zabawek miala, bo po pierwsze nie bedzie ich szanowac, a po drugie ja bede miec za duzy balagan;-).... No i w ogole jeszcze srednio kuma co to jest prezent;-)
A zreszta co kupic dziecku dla ktorego wieksza frajda niz zabawki jest wyrzucanie i rozrzucanie ziemniakow z szafki????:-D
Ja to w ogole jestem za wreczaniem symbolicznych prezentow i przeraza mnie czasem jakie dzieci potrafia miec teraz "wymagania" w tej kwestii....

Aaaa wiecie co? U nas pierwszy snieg padal! Troszke na samochodach zostal, bo mrozne powietrze sie zrobilo i dosc silny wiatr, wiec dzisiaj raczej tylko krociutki spacerek bedzie. Niestety zima sie do nas juz chyba wielkimi krokami zbliza....
Oooo! No to juz wiem, Kaya pewnie sanki dostanie jako prezent! No i jak sie zastanowilam, to jakies duze pudlo klockow, zeby miala czym w nas rzucac:baffled:

Sylwia, ale Ci fajnie, ze takie spotkanka macie! Ja to dziczeje w tej Kanadzie:baffled:

No zapomnialam co jeszcze chcialam napisac, ale lece owoce dla niunki szykowac!

Aha, czy Wasze maluchy juz jakies szkody w domu poczyniaja? Bo moja wlasnie farbe obgryzla z szafki pod tv...Chyba musze ja czesciej karmic;)

Ostatnia edycja:
Pryzybela snieg? o kurcze....Moze jakieś fotki? fajnie by było zobaczyć:tak:
Z tymi sankami dobry pomysł, nie wiem czy u nas bedzie snieg ale my tez kupimy....moze coś popada i bedzie mały miał frajdę:-)

Biedna głodna Kayunia sama sobie jedzonko zdobywa i to jeszcze farbę...hehe. Nasz Krzysio podkrada psu karmę i czasem cos tam uda mu sie zjeść...

A my mamy wizyte u lekarki Krzysia dzis o 17:30, a mały tak ładnie śpi, będę musiała go obudzic.
Ale nie martwcie się to tylko wizyta kontrolna;-)

Paula jak tam paznokcie zrobione???? fajna ta Jula, mamusine paznokcie są najfajniejsze...:-D

Wszystkiego naj, naj dla Ksawka i Tadzia :-)
Wheel-Pals-Samochodziki-sportowy-i-straz-pozarna,images_product,23,PLS07795_08787.jpg

Sylwunia wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy ślubu:-)
r02.jpg

Przepraszam Kochane, że nic nie pisze, ale nie mam nawet czasu na nadrobienie zaległości, a właściwie to nie mam czasu i sił...
Przyczyna doskonale znana: OLIŚ ;-)
Prezesiątko zrobiło się nad wyraz niegrzeczne, chyba przeszedł kurs terroryzmu u wujka Osamy ;-) Nie śpi całymi dniami i po nocach, non stop go nosi :baffled: Cały salon jest w jego władaniu, już nie wyleży w miejscu tylko się turla wszędzie... Oszaleć z nim można bo wydaje przy tym dzikie okrzyki radości:-D:-D:-D Wczoraj mój mały mężczyzna doturlał się do swojego wózka i kółko w nim wylizał :-D:-D:-D Śmieję się, że facet dba o swoją brykę ;-)

Miłego wieczorka Kobietki i stosunkowo udanej nocy ;-):-p

A u mnie to pewnie śnieg spadnie ale to w takiej ilości że się zaraz roztopi. Ja to mieszkam w takim mieście że wszelkiego rodzaju deszcze silne burze wichury czy śniegu to jak na lekarstwo. A ja raz na burze lubię patrzeć a śnieg no cóż co to za zima bez śniegu.

kacha-wawa
No to ty rzeczywiście masz chaos w domu jak twój maluch tak szaleje. Mój też wariuje ale jeszcze daje sobie z nim radę zobaczymy jak będzie dalej

A na dole zdjęcia mojego skarba

Ostatnia edycja:
reklama
Paula21
W ciąży w sumie przytyłam 9 kg. A imię Kewin to jeszcze stara historia. Kiedyś jak miałam jakoś 14/15 lat poszłam do lekarza bo byłam chora i tam w poczekalni była mama ze swoim synkiem i jak wołała do niego Kewinek to tak mi się spodobało że postanowiłam że jak będę mieć chłopca to tak właśnie będzie miał na imię.

Do góry