reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka :-):-D:-)
Wszystkiego naj, naj dla Ksawerego i Tadzia. 1000 buziaków:-):-D:-)

Sylwia
- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Dużu miłości dla was i samych radosnych chwil:-)
Jutrzenka mnie też głowa boli:wściekła/y:. Wczoraj się położyłam z bólem głowy i dzis z takim samym wstałam:wściekła/y::no: Trzymam kciuki za Kubę żeby mu juz tak zostało z zasypianiem:tak:
Witam nową koleżankę:-):-D
I miłego dnia życzę :-)

reklama
hejka
STÓWA DLA TADZIA I KSAWCIA !!!! BUZIOLKI CHŁOPAKI
jeny ale pogoda pada .....pada ...pada bllleeeee moze któras ma ochote wpasc do mnie na kawke?????? bedzie mi razniej .... co ???? ma któras ochote?????
mała dzis wstała o 6 :szok::szok::szok::szok::szok::szok: normalnie wymiekam wczoraj tez i poszła o 7 se spac :-D:-D:-D:-D:-D normalnie głowa mi peka a w domu nie mam zednych prochów brrrrr no chyba ze wezme skubne troszke z pola:-D:-D:-D:-D:-D:-D chyba moja banda pracownicza sie nie pogniewa co???:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dzapale zioło i odrazu chumorek sie poprawi hihihihihih moze chcecie??? zapraszam :-D:-D:-D

Elcia ja chętnie bym do Ciebie wpadła ale po drodze bym zasnęła:nerd::nerd::nerd::nerd: Młody dziś w nocy sam siebie przechodził. Budził się co chwilkę i bawił w indianina. Więc tak naprawdę to od 2 do 6 spałam po kilkanaście minut:baffled::baffled::baffled: Ale może zaraz Tadziu pójdzioe spać to i ja razem z nim chociaż mam furę szycia:sorry2::sorry2:

Ocho zasypia:tak::tak::tak::tak: To i ja zmykam.
Tylko jedno pytanie. Co kupujecie na Mikołaja dzieciaczkom?? Bo już powoli trzeba nad tym myśleć:tak:

Dzien doberek:-):-):-)

Elcia nie martw u mnie tez deszcz....no ale damy jakos radę....Folia na wózeczek, parasol do ręki i spacerek bedzie:tak:

Witam nową kolezankę:-)Karolina hej,hej!:-)

No właśnie z tymi prezentami....dobrze mają te nasze maluchy-w grudniu tyle prezentów dostaną....Mikołaj, urodzinki i jeszcze gwiazdka:-)
Teraz to ciężko mi powiedzić co kupimy, najpierw zobaczymy co tam rodzinka wymyśli, szczególnie dziadkowie...hehhe...nie myślałam jeszcze...

Sylwia najlepszego:-):-):-)
Ksawerku, Tadeuszku buziaczki dla Was:-):-)

Miłego dnia kobietki! Przesyłamy buziaczki,cmok,cmok:-):tak:

paaaaa

WITAM!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TADEUSZKA
U nas już lepiej tylko katarek i nocka przespana ale z jedzeniem jeszcze do kitu:tak::tak:
Ale mnie te nocki męczą:tak::-D
Dziewczyny mam duży problem może coś doradzicie mój mąż w przyszłym tygodniu chce wyjechać za granice bo jest okazja bardzo dobra i narazie zostać do świąt a mój problem polega na tym co mam zrobić teraz z moją pracą nie stać mnie na nianie a i nie mogę kuzynce tak długo zostawiać dziecka normalnie gubie się już w tym wszystkim i łeb mi pęka.......
WERONICZKA prawdę mówiąc to jeszcze nie myślałam nad tym ale już zerkam powoli na allegro:tak::-D
SYLWIA WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI ROCZNICY
JUTRZENKA to gratulacje tak trzymać smoczek bee mam nadzieje że u mnie też wszystko wróci do normy po tej chorobie:tak:;-)
KAROLINA witam cię:tak:
MIŁEGO DNIA!!!
Ale się rozpisałam hohoho
Ai u nas pogoda też do bani........

joanna- faktycznie masz problem. A co z rodziną? Twoja albo męża? A może żłobek?
Może mogłabyś wziąć urlop wychowawczy?

A u mnie święci piękne słońce:-):-D:-)

O prezentach na mikołaja jeszcze nie myślałam. Wiem że teściowie kupili Łukaszowi na urodziny rowerek taki jak ma Oliwka Elci.

Dzień Doberek:-):-):-)

Buziaki dla Ksawcia i Tadeuszka:-)

Marcel na urodziny ma dostac
od cioci Fisher Price Laugh And Learn Table - Tesco.Direct

od babci i dziadka
albo takiego tańczącego teletubisia Tomy Dance With Me Teletubby - Tesco.Direct
albo śmiejący się elmo Buy TMX Elmo Special Edition. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

od mikołaja dostanie to
Fisher Price Laugh And Learn Cookie Shape Sorter - Tesco.Direct
Fisher Price Lil Snoopy - Tesco.Direct

A pod choinkę
Diego Laptop - Tesco.Direct
Buy Tomy Megasketcher. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

No i my juz musimy terz zacząc kupowac bo przed świętami to ze sklepów wszystko jest wykupione:baffled::sorry2:

reklama
Do góry