reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kal.aga pewnie by ją zjadł:sorry2: Gazety i katalogi wprost uwielbia:sorry2:
Siostra się pyta co mu kupic to trzeba znalezc jakieś zabawki. Chociaż ma ich pełno ale przeciez nie można tak urodzin bez prezentów obchodzic:rofl2: jakoś nie umiem sobie tego wyobrazic:blink:
Teraz jest czas na zabawki pozniej na coś innego. Mój chrześniak 3 grudnia kończy 6 lat i jak się zapytałam go co chce dostac to powiedział że pieniądze bo zbiera na zagraniczną wycieczkę:szok: Co najdziewniejsze siostra chciała mu zrobic przyjęcie urodzinowe w figlo-raju to on nie chce bo woli pjechac na wycieczkę:szok:

Elcia dziewczyny kiedys już Ci mówiły co jest najlepsze na ból głowy;-)

Sylwia to Ci dopiero chrzesniak:-) A gdzie on chce jechać??? no i chyba nie sam:szok:hehe....

Co porabiacie? widze Jutrzenkę...hehe...biedna zapracowana i Grzechotkę-hej,hej:-)

humorkowo:-Dtakie trzy;-)

Ojciec jedzie samochodem ze swoją 4-letnią córką. W pewnym momencie naciska przypadkowo na klakson. Dziewczynka spogląda na tatusia badawczym wzrokiem. Ten nie wytrzymuje napięcia i tłumaczy:
- Zrobiłem to przez przypadek.
- Wiem, tatusiu.
-A niby skąd wiesz?
- Bo nie zacząłeś krzyczeć: "Spierdalaj z drogi ty jebany idioto"

Jeżeli mąż daje żonie kwiaty bez jakiejkolwiek przyczyny oznacza to, że właśnie od tej przyczyny wraca.

Dzień na wsi. Przychodzi listonosz z pocztą.
- Bry!
- Bry! - odpowiada facet.
- Szanowna teściowa jest? - pyta listonosz.
- Ano jest, tylko że w oborze świnie karmi. Czerwona chusta w białe grochy. Znajdzie pan...
:-D

hej dziewczynki

ja wreszcie mam chwilkę poprasowane posprzątane obiad dla Kuby gotowy (a tak apro po to mój tez jest głodomór i kanapki przy nim się nie da zjeść bo wkłada mi ręce do buzi i jedzenie chce wyciągać żeby sam zjeść:-D:-D)

sylwa widze że marcel juz poważne zamówienia zrobił i urodziny i święta ach te nasze dzieciaki to dobrze maja tyle prezentów jeden po drugim:-D:-D

joanna no nie wiem co ci poradzić a nie masz tam jakieś zaprzyjeżnionej sąsiadki jakiejś babci która mogła by zostać z małym a rodzice twoi czy męża może na czas jego nieobecności ktoś by do ciebbie się przeprowadził z rodziny żeby ci pomóc
w ostateczności załatw sobie zwolnienie lekarskie na siebie albo na dziecko

witam nowy narybek Karolnko heloł:-D:-D

Buziole dla ksawka i tadka duuuuużo prezentów i zdrówka wam życzymy z Kubulem:-D:-D:-D

ech ja niestety zaraz do pracy musze spadac już mi sie nie chce pracowac ale cóż zrobić ale jeszcze dziś i mam do poniedziałku wolne a potem tez juz luźniej no teoretycznie

miłego dnia

Grzechotka:-)No i do pracy marsz!!!;-)

Właśnie Joasia zapomniałam Ci odpisac...kurcze cięzko powiedziec....rzeczywiście moze zwolnienie lekarskie...a moze jakaś koleżanka? moze taka, która tez zajmuje sie swoim dzieckiem? Cholercia....

Jejku a nasz Krzysiu zaczął robić takie śmieszne miny i przy tym wydaje dziwne dzwięki....coś mu na głowę chyba padło...heheh:-D

Dotka :-D:-D:-D, a w pracy to kurde siedze i podpisuje sterte papierów i z tej monotonnosci w neta patrze :-D:-D. Ale podpisze i bedzie z glowy :tak::tak:

Joasia kurde to niewesolo. Ja dziedkow nie masz?? albo ewentualnie jakies przedszkole dla takich maluchow. U nas od 6 m-ca przyjmuja.

Weroniczka co do prezentow to zalozylam watek i jakby co to tam bede pisala co kupuje :tak::tak:

Viki, Stefanka co z Wami???

Sylwia hehehe, mojej siostry najmlodszy syn to z kolei nie ma zadnych zyczen :szok::szok:, jak go zapytam co chce na 7 urodziny to on ze jakies chipsy :szok::szok:. Kurde im to wogole ciezko bo oni sie juz zabawkami nie bawia, gier maja pelno i wszystkie najnowsze. Nie wie co im kupie na gwiazdke. Jest ich 3 - 12, 11 i 7 lat. Jakies pomysły :-D:-D

a u mnie od rana pieknie, slonce swieci i czyste niebo, bez chmurek :tak::tak:

Sle Wam sloneczka i dalej ide stawiac swoj autogral

Ja na mikołajki to coś drobnego kupię. U nas niby krasnal pod poduszkę przynosi...

Jeju fajnie że tyle radości można maluchowi dać... :-):tak:

U nas 11 godzin snu w nocy i tylko jedna pobudka na mlesio... :-):-):-)
Fajnie tak pospać do 7 :-D:-D:-D

Julka mi właśnie paznokcie obgryza... aaałłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!!!!!! próbuje małpa...

Joanna dziewczyny już dały chyba wszystkie opcje... :tak:;-):-)

Hehe dobre te kawały... :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Więc tak w domku zostanę z moim tatą i z siostrą 12 Klaudią a mama i rodzeństwo za granicą a męża rodzinka na Śląsku....a moi dziadkowie już parę lat nie żyją...
Do żłobka nie podrodzę bo aż 15km a u mnie do przedszkola przyjmują od 2,5lat ale mam kuzynkę więc chyba coś wymyślę a jak nie to pójdę na zwolnienie..
Dzięki dziewczyny za odpisanie:tak:;-)
DOTKA super humorki:tak::-D

Do góry