reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej

kasia wiem co czujesz :baffled::baffled: ale na szczęście nic się nie stało:-D
jak byliśmy na chrzcinach Kuby położyłam go spać i ponieważ było bardzo ciemno zapaliłam lampkę nocną ale bez abażura za mocno świeciła więc mało myśląc położyłam na nią ręcznik za jakiś czas weszłam do pokoju żeby sprawdzić co u niego było już czuć zapach spalenizny i ręcznik w tym miejscu już zczerniał serce mi mało nie wyskoczyło ze strachu głupota i bezmyślność z mojej strony Kuba spał w domku a my wszyscy byliśmy na zewnątrz było głośno nawet byśmy nie usłyszeli że płacze aż teraz mnie dreszcze przechodza :baffled:

kalaga miłego po pogodzenia:-D:-D

a ja dziś do pracy nie idę heheheh ale sie ciesze wreszcie troche wolnego i nawet słonko wyszło miałam iść z Kubą na kontrolę zważyć go ale kurcze tutaj strona zdrowa dla dzieci otwarta jest od 10 do 12 a on zaraz spać pójdzie
ten mój gaduła się tyle musianagadać mówię wam chodzi na czworaka i gada:-D:-D śmieszny jest
a ja zamówiłam mu organki na allegro fajne tanie zobaczymy co to za cudo hehhe
NAJNOWSZE ORGANKI FARMERA NOWOŚĆ EDUKACJA (465789234) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Hej dziewczynki.
JA znów nie mogę iść bo zaraz będzie chodził kominiarz i sprawdzał kratki wentylacyjne. Swoją drogą jakaś głupota żeby chodzi z samego rana ( obecność w mieszkaniach obowiązkowa) kiedy większość ludzi jest w pracy. No ale cóż.

Kacha dzięki Bogu wszystko się dobrze skończyło. Dzielny Oliś, mały bohater:tak::tak::tak:
Paula zdjęcia właśnie wgrywam na fotosik więc zaraz powinny być:tak::tak::tak::tak:

A u nas pogoda piękna:tak::tak::tak: o 8 rano było już 11 stopni i słoneczko zaglądało do okien:tak::tak::tak: Ale to dla mojej mamy bo dziś ma urodziny:tak::tak::tak::tak:

Hej Hej:-):-):-)

Kasia ale masz bohatera w domu, ho ho:tak::tak::tak: Nieźle sie usiałas strachu najesc. Ja to miałam inną historię z gazem. U nas są te czujniki, które niby sie włączają jak gaz się ulatnia. Dwa dni po urodzeniu Marcela byłam sama w domu a tu zaczął ten czujnik wyc:szok: Ja wącham, ale nic nie czuję ale miałam takiego pietra ze hej. Ubrałam małego i poszłam po taksówkę ( którą na szczęście miałam pod domem). Myślałam, jak chce to niech wybucha ale bez nas:-D Okazało się, że alarm miał słaba baterie i to dlatego, ufffff:-)

Asia mój strasznie lubi stanikami się bawic:sorry2: faceci:-):rofl2:

Karolina ślicznego masz synka a brzuszek faktycznie był tyci:-)

Pryzybela u mnie jeszcze strat nie ma, ale pewnie do czasu:-) A nieeee, zapomniałam, mój nieszczęsny telefon:wściekła/y::wściekła/y: Teraz daje mu do zabawy to juz nie jest taki fajny, b zepsuty i nie swieci:baffled::sorry2:

Ale ja miałam dzisiaj durne sny:szok::szok::szok:

hej babeczki
DOTA u nas tez lało ale narazie przestało mam nadzieje ze wytrzyma bo jade na zakupy musze cos T kupic bo jutro ma urodziny no i małej kozaki chcem kupic
JUTRZENKA ale masz pecha z tymi butlami moej znajomej kiedys zaczeła sie palic bo waz był nieszczelny i cała kuchenka i szafka sie paliła brrrr:szok::szok::szok::szok::szok::szok:ale zakrecil;i butle i ok
KASIU a wiszisz jaki Olis jest agencior??/ zaraz bedziesz za nim ganiała wspomnisz moje słowa :tak:;-);-)(fajnie za jestes buzioek)a z ta lampka to szczescie dobrze ze Olis zareagował
KAL>AGA to super ze sie pogodziliscie i tak długo wytrzymałas
a wracajac do zabawek jaikie lubi moja mała to tak samo piloty chociaz ma chyba ze 3 stare ale nie najlepszy ten dobry :-D:-D:-D telefon -ma dwa jeden zabawkowy a drugi stary prawdziwy ale nie najlepszy mamy i taty bo swieca :-D:-D:-D kable oooo tak to nic ze mama mówi ze niewolno:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i lapek oooo to jest najlepsza zabawka a i jeszcze mamy taka maszyna mała ooo jak ona lubi mi tam sciegi poprzekrecac ze potem nie moge dojsc do ładu :-D:-D:-D:-D
DZIEWCZYNY POMOCY
JUZ MI RECE OPADAJA A MIANOWICIE CHODZI O PODŁOGI SZOK MYJE MYJE I SZORUJE A MAŁA SKARPETKI MA BRUDNE NOSZ KU.... CO JESZCZE MAM ZROBIC WSZEDZIE PANELE I TERAKOTA DYWAN W POKOJU CZYSTY I SKAD TE BRUDNE SKARPETY???? POWIEDZCIE JAK U WAS TEZ TAK SAMO????A I JESZCZE JAK NIE TAK SAMO TO JAKIMI SRODKAMI MYJECIE PODŁOGI ( JA DO PANELI PRONTO SUPER POŁYSK A DO TERAKOTY AJAKS ALBO CIF W PŁYNIE )

Elacia - ja to na temat czystości podłóg w moim domu nie będe się wypowiadać :no:bo już nie mam siły ich myc:no::wściekła/y::no:. Mieszkam na wsi i co niektórzy to potrafią w ciapach na dwór wyjść i do domu wrócić.Ręce opadają. Łukaszowi co dzień zmieniam skarpetki bo też są brudne. W bucikach nie lubi po domu. Więc nie wiem co mogłabyś więcej zrobić:no::no:

A u mnie kolejny piękny dzięń SŁOŃCE:-):-D:-D:-D:-D

WITAM!!!!
A u nas tak katarek znika i Ksawkowi wraca apetyt jak szedł spać to zjadł ale w nocy K musiał mu dać flachę i w trąbił całą:tak::-D
Pogoda super cieplutko słoneczko świeci tylko wiater wieje i to mocno:tak:
PAULA tak krótko wczoraj napisałam bo zmykałam do pracy:tak::-)
KAROLINA foteczki super i KEWINEK fajny chłopczyk:tak:;-):-D
AGA ja się nie boję jak chce jechać to niech jedzie tylko mnie to w kurzyło że jak siedziałam w domu to nie było oferty a jak poszłam do pracy to jest szlak by to trafił :angry:
ELCIA u mnie jest to samo i dlatego zakładam małemu ciemne skarpetki:-p chociaż wszędzie są wykładziny:tak:
KASIU dzięki bogu że wam się nic nie stało:tak:brawo dla OLISIA:tak:;-)
GRZECHOTKA super te organki i rzeczywiście nie drogie:tak:
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI idę się ogarnąć bo dopiero wstałam:-p:sorry2::tak::-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry