reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam

Znowu nie mialam czasu w pracy i tak pewnie juz do konca tygodnia bedzie, tak to jest przed urlopem.

Troszke czytalam ale nie dalam rady pisac i teraz juz nie pamietam co i jak :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co do urodzinek to u nas bedzie duza impreza bo zapraszam R braci rodzonych (ma ich 4 :szok::szok: i kazdy ma dzieci :szok::szok:) i swoja siostre z 3 dzieci i do tego moi i R rodzice i mam 24 osoby :szok::szok::szok::szok::szok:. Ale nie ma kogo pominac, musialambym albo tylko chrzestnych albo wszystkich bo nie mpge jednego brata zaprosic a drugie nie. A jeszcze sie waham nad 4 osobami z mojej rodziny wiec to tlum ludzi. Dobrze ze stol zamowiony bo nie wiem co bym zrobila :no::no:

Zycze zdroweczka maluszkom i mamusiom

A i mam wiadomosc od Daszki, napisalam do niej na NK i mi odpisala:
"Hej strasznie za wami tesknie, postaram sie zajrzec jak najszybciej. Ciagle brak czasu i Jas choruje. Poydrawiam Cie i wszyzstkie kochane forumowiczki!"

Do milego, zajrze wieczorkiem

reklama
Jutrzenka to mówisz zaległa kasa spożytkowana?
Stół i krzesła fajnie... :-):tak::-):tak: U mnie w klitkowatym bloku ława i dwie pufy :baffled::baffled::baffled:koszmar! :dry:

Julcia się zachowuje jakby zdrowa była... :szok::-D:-D:-D
Leki podaję, ale kaszlu dziś nie ma, wesoła, no super... ;-):tak:

Hej Hej:-)

Ja właśnie wróciłam od rodziców, u których byłam calutki dzionek razem z siostrą i jej dzieciakami:-)

Paula Ty też przekręcasz Pryzybeli nick:-D:-D Dwa razy juz napisałaś Przyzybela:-D

Kal.aga znam ten zwyczaj, u nas zawsze sie go stosuje, ale traktuje się go z przymróżeniem oka;-) . Mój siostrzeniec ostatnio wziął się za kieliszek:baffled::sorry2:

A urodziny narazie w dom u będą wśród najbliższych:tak: marcel jest jeszcze za mały na takie duż party. Myslę, że nie sprawiłoby mu to frajdy tylko by sie przestraszył ilości ludzi:baffled: Ale za dwa lata na pewno zrobię mu w figlo-raju bo mamy bardzo dużo znajomych dzieci i nie wyobrażam sobie ich wszystkich naraz u mnie w domu:sorry2:
Dzisiaj właśnie już pokazałam mamie i siostrze co Marcel chciałby dostac na roczek:-D

Pryzybela zamieszkałaś w Kanadzie w tym samym dniu co ja wyszłam za mąż:tak: Też dwa lata temu:tak::-)

Ależ się rozpisałaaaaam:szok::szok::szok:;-)

Sylwuniu droga z okazji 2 rocznicy ślubu zycze Ci duzo duzo milosci a przede wszystkim spelnienia tego o czym najbardziej marzysz :tak::tak::tak:

A u nas SUKCES, drugi dzien zasnal po kapaniu BEZ SMOCZKA:tak::tak:

hej

sylwia duuuużo szczęścia z małżonkiem swym i powodzenia wiesz w czym:-D:-D:-D:-D

jutrzenka oby tak dalej:-D:-D:-D

u nas urodziny też będą z babciami w domu narazie nie ma co szaleć z jakimiś rajami i tak za smarkaty jest

zmęczona jestem niedawno z pracy dopiero wróciłam na szczęście Kuba już spał ale się obudził na chwilkę jakieś 15 min strasznie płakał nie mogłam go uspokoić ale zasnał na nowo na szczęście chyba go brzuc boli bo go teściowa nakarmiła dynią a po dyni go brzuszek boli:baffled:

idę spać chyba już
buziaki dla wszystkich

:zawstydzona/y:sorry... kogoś pouczam a sama gafy strzelam... :-D:-D:-D

Sylwia wszystkiego najlepszego Kochana z okazji drugiej rocznicy ślubu!!!
Życzę Ci żeby R zamykał (...yyy Ty wiesz o co chodzi):-D:-D:-D, żeby kolejny rok był jeszcze wspanialszy od tego który dziś minął, i żeby się spełniło to o czym marzysz... ;-)

I wczorajsze spóźnione imieninowe życzonka dla Asmodis... Sto latek...
:-);-)

Paula21
No to jestem ale narazie to was tylko poczytam. Wiadomo nie wszystkie strony bo jest ich za dużo. Ale tak w skrócie to napiszę coś tam więc:
Mam 22 lata mam kochanego męża od roku jesteśmy małżeństwem a od prawie 8 lat jesteśmy razem.
Kewinek to moje pierwsze dziecko i jak narazie jedyne. urodził się 15 grudnia o 04:05. Jest kochanym urwisem i strasznym głodomorem. Je po prostu wszystko. Nawet doszło do tego że ja czasami muszę się chować z jedzeniem żeby on tego nie widział.
Od dwóch miesięcy chodzę z nim na rehabilitacje ponieważ stwierdzono u niego asymetrię ułożeniową. Niestety trochę późno ale teraz jest już prawie wszystko w porządku.
No to chyba na tyle

Karolina to sporo nas łączy. Ten sam rocznik (nasz oczywiście :-D), też jestem troszkę ponad rok po ślubie i akcja z głodomorem. Ja też się chowam przed Julcią z talerzem jak jem coś czego wolę jej jeszcze nie dać... :-D:-D:-D
W wolnej chwili wklej nam fotki Kewina i zaglądaj częściej... :tak:;-):-)

Paula21
No to rzeczywiście wiele nas łączy. Ah te nasze głodomory ;-)
a zaglądać na pewno będę i kiedyś tam w bliskiej przyszłości wkleję zdjęcia. To narazie idę odpoczywać. Dobranoc wszystkim

reklama
Witam

Wielka buzka dla Ksawcia i Tadzia.

Karolina witaj, moze Ty u nas zagościsz na dluzej bo co sie nowa osoba pojawia to dwa, trzy posty i znika. Zapraszamy do naszego grona stalych bywalczyń :tak:

Kurde glowa mnie boli od rana :no::no:

Do góry