Czesc Dziewczynki!!!
Juz Wam czas przestawili co? A jak ze spaniem u dzieci??? Bez zmian, czy jakos zareagowaly na to przesuniecie o godzinke?:-)
Elcia, mi sie wydaje ze Oliwcia wcale tak malo nie je... Moje dziecie o 6 cyca dostaje, potem po 8 gesta kaszke i idzie spac na jakies 2 godzinki.
Ok 11 dostaje owoce i jakies chrupki czy inna przekaske + cyc
O 14 obiadek zmiksowana zupka (ok szklanki juz po zmiksowaniu wychodzi) po obiadku drzemka pol godzinki do godzinki czasem w domu, a czasem na dworze
16 maly kubeczek serka, jakis wafelek ryzowy, banan albo inna przekaska (i cyc ok 17)
18:30 gesta kaszka na kolacje, potem tylko kapiel cycus na dobranoc, mycie zabkow i do lozeczka o 20
A wczoraj to mielismy piekna pogode i pojechalismy do parku gdzie taka mala farma jest, troche pospacerowalismy Kaya zwierzatka poogladala i potem jeszcze do tesciowej na kawke pojechalismy. Ogolnie bardzo udana niedziela byla:-)
Hm... ja miodku tez jeszcze nie probowalam dawac Kayi, pewnie zaczne od kaszki nestle z miodem, ale ona dopiero od 12 miesiaca jest. A soczek to bym chetnie dawala, ale tylko taki swojski z malin z ogrodka, a ze nie mam do tego dostepu, to nie daje;-) Zreszta Kaya poza cycem, to bardzo malo pije i tylko wode, bo woli ja pic od soczkow, wiec narazie tylko woda....
Sylwia, no to synus niespodzianke ze spankiem zrobil:-)
Anetka, Weroniczka Wy to nasze skarbnice wiedzy o dzieciach jestescie!
:-)