reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Halo Halo

buzki.gif

Jestem, żyję, jakoś się mam :-)
Spóżnione Buziole dla solenizantów !
balloons.gif

Gratulacje dla ząbeczków i każdego jednego maleńkiego postępu w życiu Bąbelków!
Sylwia Ty ślepaku odzywałam się jak wróciłaś:tak::tak::tak:
Korzystam z chwili wolnego, bo ostatnio albo na pyszczek padam, albo mi coś wisi na nodze i wrzeszy :-D
I po prawdzie to czasem zaglądam ale za nic mi się nie chce packac w klawiaturkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No i spadam popieścić chałupkę, żeby mi lśniła i oko cieszyła :-)

Miłego Weekendu!

reklama
Witam

Kurcze mialo byc cieplo dzisaj a tu chmury i ponuro i nici ze spacerku.

Moj maly uparciuszek wreszcie zasnal po tym jak wstal o 7. Juz ok 9 zasypial ale byl twardy i nie dawal sie :-D:-D. Moze do 13 pospi mam nadzieje to poprosuje wczorajsze pranie.
Ja wlasnie wstawilas piersc z indyka z warzywami do gotowania dla malego na obiad i pije sobie cieply sok malinowy.

A wogole to dzis na 15 ide do mojej siostry syna na 7 urodziny

Asiacur nie martw sie, pewnie w koncu sie pojawia :tak::tak:

Anetka gratuluje pierwszego zebola :tak:

Monia, Magda witajcie. :tak::tak:

A slyszalyscie o tym wyroku jakiegos sadu ze zle zaklady pracy naliczaly zasilki chorobowe. Nie do konca wiem dokladnie o co chodzi ale u nas kazali nam skladac wnioski o ponowne przeliczenie zasilkow bo one podobno nie byly liczone od wszystkich skladnikow np premii nagrod... W nas maja podobno w przyszlym tygodniu wyplacac. Nie wiem ile tego bedzie i czy jest o co sie starac ale ja bylam 8 m-cy na zwolnieniu plus macierzynski to w sumie rok wiec moze na jikies zakupy skromne mi wyplaca. Powiem szczerze ze jestem ciekawa ile tego moze byc. U nas nagrody to gowniane sa ale gdyby nie liczyli od 13 to moze jakas stowka czy dwie wpadnie. Na jakis ciuszek starczy :tak:. Jak ktoras byla na dluzszym zwolnieniu to popytajcie w pracy ,moze i Wam sie nalezy.

Dzień dobry!
Ja tylko na momencik ...

Jutrzenka to był wyrok Trybunału Konstytucyjnego. U nas właśnie już drugi miesiąc wypłacają te wyrównania i powiem Ci że dostałam w zeszłym tygodniu ... i to nie była stówka czy dwie ... też byłam na zwolnieniu 5 miesięcy plus macierzyński i dostałam ładną sumkę!!! Mówię Ci ... SKŁADAJ WNIOSEK!!!
Tyle tylko że w niektórych zakładach od dawna wypłacają chorobowe od wszystkich składników wynagrodzenia, ale ZUS był w tej kwestii do tyłu i teraz nieźle popłynął!!! Z tego też powodu podwyżki dali takie marne że szok! Dobrze że choć na tym wyrównaniu zarobiłam:happy::happy::happy:

I dziś się wyspałam!!!! Tylko jedna pobudka była, aż się sama budziłam i do łóżeczka zaglądałam czy wszystko ok!:-D

Zaraz idziemy z moim bratem na spacerek z Nunusiem a wieczór mamy zaproszenie do znajomych więc pewnie już dziś nie zajrzę ...

Miłej soboty:)

hej laski

ja już po pracy wreszcie troche wolnego ale już się boję na myśl o wieczorze i usypianiu Kuby wczoraj znowy prawie 2 h to trwało siedzaił i ryczał z bliżej nieokreślonego powodu
R dzis na piwo idzie z innymi chłopami więc sama zostaje z tym wariatuńciem

pomóżcie co ja mam zfrobić to staje się nie do wytrzymania to zasypanie Kuby jak mam go usypać co mam zrobić ????? plis help

buziaki dla darii cmok cmok

Ostatnia edycja:
DARUŚKA uściski i buziaki Ślicznotko!

Grzechotka, a może spróbuj Kubusia troszkę wcześniej położyć, bo może on tak ze zmęczenia płakusia. Mój Wiktor jak go położę za późno to tez mi takie cyrki odstawia.

Ksawerku zdrowiej!

reklama
Witam

Daruniu skarbie duzy buziolek

Paula hehehehe, mialam daleko klawiature bo R ja tak postawil bo Kuba mu nawala :-D:-D i pewnie slabo trafialam. :-D:-D

Monia ja wlasnie zlozylam i juz pekam z ciekawosci ile tego moze byc. Narazie ksiegowe milcza, moja szwagierka sie pytala (tez pracuje tu gdzie ja ale byla krocej na zwolnieniu) to jej tylko tajemniczo powiedzieli ze sa rozne sumy,przy dlugich zwolnieniach wiecej, i ze ona ma sporo a mi to strach wyplacac :szok::szok::szok::szok::szok::szok:. Tylko kwestia co dla kogo jest duzo :-D:-D, R to mowi zebym sie nie nastaiwala ze to napewna zadna kasa a ja po cicho licza ze jednak jakas bedzie :tak::tak::tak::tak:

Grzechotka kurde nie wiem co Ci poradzic. Moj czasem wieczorem tez protustuje jak go klade do lozeczka i chce zeby spal bo po porstu nie jest spiacy. Wtedy go bierzemy i niech siedzi i wkocnu sie zmeczy i grzecznie zasypia. A jak go usypiasz, kladziesz sie z nim czy ma zasypiac w lozeczku??

Co tam porabiacie, pewnie znowu bedzie cisza?? Ja zaraz ide malego kapac i chyba pojde spac bo rano wg nowego czasu to o 6 pobudka :no::no:

Do góry