reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wszystkiego naj, naj dla Darusi, Zosieńki i Olivierka :-)
3.gif

reklama
witam

u ns dzis slonecznie choc chlodno. Bylismy juz na spacerku, przy okzazji kupialam sobie 2 pary spodni bo moj sklepik ulubiony mial dzis dzien handlowy.

Buzka dla Oliwierka

Maly spi a jak wstanie idziemy do tesciow na ciasto i hebtke.

Anetka biedna Magdusia, oby szybciutko przeszlo.
Ja mam DENTINOX GEL.

Witam

Dziś już lepiej Madzia się czuje gardło mniej boli bo i jeść możne ale gorzej jest jak muszę podać witam. C to aż płacze ale już rozcieńczam z wodą :-(
Gorączki nie ma już od Soboty więc idzie jej na zdrowie ale i tak pójdę do lekarza w poniedziałek aby upewnić się czy aby na pewno ok :blink:
Dziś pozwoliła zajrzeć dokładnie do buzi i odkryłam że ma dwie dolne jedynki może dlatego była ta temperatura bo na raz wyszły dwa zęby:tak: góra już jest zapuchnięta z obu stron
Noc spokojna ale pobudki były :baffled:

Sylwia bierz się do pracy i nam tu naprodukuj cos do czytania :blink: JA całe wakcje nie miałam czasu na forum ale teraz próbuje się znowu wziąć do pracy

Paula ja też mam psik do gardła ale Hascosept też dobry bo stosowałam u siebie

pryzybela ważne że jesteś a i czasem coś napiszesz ale teraz idzie zima i wiecej czasu będzie dla forum

joanna Dużo zdrówka

dziewczyny nie piszcie tyle bo nie nadąrzam z czytaniem:-D:-D:-D:-D

Marcel mi tak zaślinił telefon, że aż nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Będzie musiał kupic mamusi nowy:tak::-D

Ja się wreszcie za prasowanie wzięłam:szok: już miecha sterta ubrań czekała:zawstydzona/y:

Hej!
Wszystkiego najleszego dla wszystkich solenizantów!!

Weekend, weekend i już po... Jutro do pracy:-(
Anetka zdrówka dla Madziulki. Na gardełko doraźnie dobre tantum verde, bo troszkę znieczula. Co do dziąseł, to dentinox, jak pisały dziewczyny, no i bardzo dobry jest też Baby Orajel - może nawet lepszy niż dentinox, bo znieczula na dłużej.
No i gratuluję Madziulce pierwszych ząbków. szkoda tylko, że tak musi się bidulka męczyć. Ile te nasze dzieciaczki muszą przejść, aby stać się "dorosłymi".
Co do tych wyrównań, to moja praca jakoś się nie spieszy z wypłacaniem ich. Ja wniosek składałam już we wrześniu i nic, nawet nic na ten temat nie słychać. Ale chyba to obowiązek jest, że muszą wypłacić i to do 3 lat wstecz za wszelkie zwolnienia itp., co? Ciekawe co to za kwoty? Jak będziecie wiedziały dokładniej to dajcie znać, żebym wiedziała czy jest o co "walczyć":-);-)
Sylwia telefon "odłącz" od baterii, wyschnie i zacznie działać. No chyba, że Marcel kupi ci nowy, to nie ma sensu ;-):-)
U mnie też sterta prasowania czeka, ale nie mam weny.
Życzę dobrej nocki!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWIERKA
WITAM!!!
U nas nocka do kitu Ksawery miał 39,5stopni ale dzisiaj już lepiej i w końcu zaczął jeść nie dużo ale już coś:tak:
SYLWIA a to MARCELEK zrobił mamie psikusa:-D:-D:-D
ANETKA zdrówka dla MADZI i gratulacje ząbków:tak:
ASIA ale szybko mija ten weekend i jutro znowu do pracy:tak::tak:
Dobrze że jutro na nockę to K będzie z małym a tak to musiałam bym brać wolne...
PAULA zdrówka dla JULECZKI:tak:

hej dziewczyny

co do zasypiania to kładę sie obok niego na kanapie w jego pokoju i tak próbuję go uśpić w łóżeczku sam nie zaśnie bo od razu jest ryk do tej pory nie było problemu z zasypianiem 5 min i spał
od 2 dni jest lepiej dosyć szybko zasypia mam nadzieję że ten kryzys spaniowy już minął
a nie jest za bardzo zmęczony od urodzenia zawsze o tej samej godzinie chodzi spać właśnie o to chodzi że jemu się nie chce spać
paula nie daję mu tych środków bez jakiegoś bólu a jego nic nie boli chyba tylko fakt że spać musi iść

buziaki spóźnione dla Oliwierka:-D:-D

i dla wszystkich buziaki

reklama
Hej, witam po weekendzie!
Gorące życzenia dla Gajuni, Wiktorka, Zosi, Darusi i Oliwierka :-):-D

kasia- super że jesteś.:-))) Ale ty dziewczyno naprawdę cierpisz na bezsenność:szok:
elcia- Ja Łukasza przykrywam kołderką. Na początku się buntował a teraz sam sobie ją naciąga pod szyję.:tak:
anetka- gratulacje ząbka dla Madzi. ja używałam dentinox ale teraz kupuję bobodent bo nie wyrabiałam finansowo:no:Bobodent jest połowę tańszy a ja różnicy nie widzę.
joanna, paula- zdrówka dla dzieciaczków

Ja wzięłam sobie w piątek wolne, bo juz nie dawałam rady:no::wściekła/y:. W środę w nocy Łukaszowi zmieniałma pieluchę 4 razy a w dzień w czwartek zrobił 11 kupek. W piątek byliśmy u lekarza okazało się że ta biegunka to nie przez ząbki :no:tylko z gardła. Łukasz ma infekcję gardła i lekarz przepisał mu antybiotyk. Pomogło już na drugi dzień:tak:. Dobrze że szybko poszliśmy do lekarza.:tak:

A ztym wyrokiem trybunału to się porobiło. Ja właśnie tym zajmuję się w pracy, ale jeszcze żaden wniosek do mnie nie wpłynął. A wrto złożyć bo na jeden wniosek przeliczane są wszystkie zasiłki chorobowe trzy lata wstecz i jeszcze wypłacane są odsetki.:tak: Oczywiście jeżeli ktoś otrzymywał premie lub nagrody.

Do góry