reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ale tu cisza
Madzia ma chyba a raczej na pewno zapalenie gardła płacze jak tylko witaminę dostaje C lub wapno w syropku ledwie co pije mi a o mleku to w ogóle nic nie mówię dzięki bogu zupki je mi wiec cały dzień na słoikach jest aby miała różne smaki. W dodatku druga jedynka dolna idzie już jest nabrzmiała i nawet smoczka od butelki nie chce mieć w buzi wiec pije przez strzykawkę. Lek na gardło mam w domu więc licze że jutro będzie lepiej bo biedna płacze nawet nie płacze tylko krzyczy z bólu :no::no:
Gorączka razem z zębem poszła sobie to jeden z plusów ale co ja miałam za noc to nie powiem nigdy jej nie widziałam w takim stanie w dzień wyglądała jakby się czego naćpała takie oczka miała i nawet się nie uśmiechała jak płacze to od krzyku podrażnia sobie gardło i ma odruch duszenia i wymiotne ciężko ją wtedy uspokoić

Pytanie do was jakich maść używacie na dziąsła

reklama
Bidulki malutkie, zeby szybko do zdrowka dochodzily!
My tez sie troche zakatarzylysmy z Kaya, ale to chyba przez ogrzewanie w mieszkaniu, wiec narazie malej na 18 stopni nastawiam, a u nas wcale grzejnika nie wlaczam, bo duchota i suche powietrze ze szok! (nawet 2 nawilzacze powietrza nie pomagaja...)

Gorace spoznione zyczoka dla naszych malych kochanych jubilatow!!!

Kurka dziewczyny ja tez sie opuszczam na bb, ale jakos tak nie mialam weny ostatnio, chyba mnie to mijajace lato dobija, bo kurcze te pare miesiecy mrozow wkrotce mnie podlamuje..Ale moze nie bedzie tak zle w tym roku(?)

Grzechotka ja nie wiem co poradzic z tym usypianiem, bo u nas tylko rzadko sie jakies placze zdarzaja, a jesli juz to faktycznie raczej z nadmiernego zmeczenia, albo jak cos dolega. Musze przyznac, ze u nas procentuje to, ze ja Kayi nigdy nie wsadzam do lozeczka jesli nie musi isc spac, wiec jej sie to wybitnie tylko ze spankiem kojarzy i nawet nie musi sie zbyt wyciszac przed snem, bo jak tylko do sypialni wchodzimy, to trze oczka i po chwili zasypia...(bynajmniej na noc;-), ale i w dzien choc dluzej, to sama sie usypia)
Ale dzisiaj sie usmialam, bo siedziala z nami wieczorem w salonie i byla zadowolona, a w koncu stwierdzilam, ze trzeba ja klasc i mowie : chodz Kayunia luli luli i ja biore na rece, a ta sie od razu skrzywila do placzu;-) Ale co najsmieszniejsze, nawet jak chwile pobiadoli przed spaniem, to sie uspokaja wlasnie po odlozeniu do lozeczka - na raczkach nie lubi;-)

Kurcze zaczynam bledy walic ze zmeczenia wiec sorki. postaram sie nadrabiac zaleglosci, ale podobnie jak Dotka wole Was czytac dziewczynki niz pisac:baffled: (jakos kurcze jak moj R sie robie - gadac moge na okraglo, ale pisanie robi sie :beee;-)) Chyba dlatego ze jakbym chciala napisac to wszystko co mam na mysli, to by stron na bb zbraklo, a ja sie jakos nie umiem streszczac:-D:-D:-D:-D)
Milej niedzieli kobietki!!!!!!!!!

helołłłłłł
STO LATEK I DUUUZO ZABAWEK DLA DARUSI
hej laski styrasznie nam sie bb opuszcza mi samej jakos wena nie dopisuje ale mam nadzieje ze wkoncu ruszymy pełna para i bedzie tak jak kiedys :-D:-D:-D:-D
GRZECHOTKA a moze rzeczywiscie kładz Kubunia wczesniej i staraj sie zeby nie był na maksa zmeczony
AANETKA JA UZYWAM DETINOX I BOBODENT ALE DENTINOX NAJLEPSZY

Oj Ela nadzieję zawsze można mieć ale ja sama nie wiem. Wymiera nam bb śmiercią naturalną... dziewczyny wróciły do pracy więc każdą wolną sekundę spędzają z bobasami. Ja je rozumiem ale szkoda że jest tak a nie inaczej... :-:)-:)-(

Anetka ja mam bobodent i skutkuje ale teraz kupię Dentinox bo ponoć lepszy.
A na gardło dostałam dla Julki Tantum Verde do psikania :tak:

Ja wczoraj byłam na imprezce u siostry. Niestety tylko do 20.30 bo niunia już padała i płakała ze zmęczenia. Cały czas robiła papa, bo chciała do domu. I tak długo wytrzymała... :-);-):tak:
A dziś mąż w szkole potem na mecz Legi Warszawa z Wisłą Kraków jedzie to my se z małą pójdziemy do mojej mamy :tak: Jeszcze jakieś ciasta zostały to skubnę...

Viki jak po lekarzu? Nic się nie odzywasz... ;-) Ja rozumiem że V wrócił ale jak znajdziesz chwilkę to napisz co i jak... i jak się ma Pablunio?

Sylwia a Ty co tak mało aktywna? :-D;-) Dawaj na bb...

Dzień Dobry:-):-):-)

Paula ja dopisuję się do dziewczyn z brakiem weny:zawstydzona/y: A może to lenistwo bo nie chce mi się w klawiaturę klepac:zawstydzona/y:

Od dzisiaj na nowo rozpoczynam nauke samodzielnego zasypiania:-) zobaczymy czy nam się uda:sorry2:

reklama
Do góry