reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Wiktorku sto tysięcy buziaków od cioci Kasi i Oliśka :-)
misio%20%C5%9Ble%20buziaki

Viki duuuużo zdrówka, wszystko musi być dobrze, myślę, że to po prostu przemęczenie wychodzi i tego musisz się trzymać :tak:
Elcia Oliś nie śpi w śpiworku i nie ma bata, żeby w nim usnął ;-) Po prostu troszkę ciepłej go ubieram i śpi całkowicie odkryty. Wszelkie próby przykrywania i wsadzania kończyły się płaczem, więc odpuściłam. Tak ma swobodę ruchów i do woli może wędrować w nocy po łóżeczku i spać w swojej ulubionej pozycji na brzuszku:tak:

reklama
Hej

Ela ja mam 2 spiworki i nie uzywam. Kiedys jak Kuba byl maly i sie nie wiercil to bylo ok ale teraz to on wstaje siada przekreca sie i robil to takze w spiorku i sie okrecal i blokowal wiec dalam spokoj. Spi normalnie ubrany np body i spichy albo body z kotkim i pizamka. Przykrywam go kocykiem ale i tak czesto w oncy jest okdryty wiec jak sie przebudze na siusiu to go przykrywam :tak:

Joanna zdrowka dla Ksawcia :tak:

A ja robie zapiekanki :tak::tak:, wlasnie smaza sie pieczarki, zetre serek i pycha kolacja :tak::tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najwspanialszego dla Gajutka i Wiktorka!
Hej Kobitki!

Viki wszystko będzie dobrze. Na pewno to tylko przemęczenie. Trzymam kciukasy.
Elcia mój Filip też nie śpi w śpiworku. Chyba by się zapłakał na amen, jakby nie mógł wstać. Ubieram go w pajaca na noc i przykrywam kocykiem. A on i tak się odkopuje. W domu jest po prostu ciepło i pewnie dlatego, bo nawet jak śpi obok mnie to nie da rady, żebym go przykryła.
Kacha nas nie da się po prostu nie kochać;-)Cieszę się, że jesteście:):-)
Grzechotka nie tylko Twój mężczyzna jest taki. Mój też. Wydaje mu się, że Filip ma już 5 lat i przyjdzie jak go zawoła. No i musi wiedzieć co do minuty, kiedy mu ma dawać jeść. Troszkę się teraz ogarnął, ale czasem to w ogóle nie myśli.

Ostatnio to i ja jestem mało rozgarnięta. Walnęłam się wczoraj na 120zł. Ale może uda mi się to jeszcze odkręcić. Oby...
Ależ tych naszych maluchów choróbska jakieś męczą...Co jedno wyzdrowieje to drugie zaczyna. Mam nadzieję, że szybko się to skończy i u Ciebie Anetka, i u Ciebie Joanna.Biedne te nasze maluszki.
Ale jak tu np. moje dziecko ma nie chorować jak tak naprawdę rodzice, którzy przyprowadzają chore dzieci do żłobka są nieodpowiedzialni. Ostatnio właśnie żaliła się pielęgniarka mojemu mężowi, że jedna matka przyprowadziła chore dziecko ( z katarem ropnym) i tłumaczyła, że to wcale nic takiego, bo lekarz wystawił zaświadczenie, że może dziecko chodzić do żłobka. A wiem, że lekarz jest taki, że wszystko wystawi o co się go poprosi. My siedzieliśmy z Filipem w domu prawie miesiąc, żeby wydobrzał, a talka jedna z drugą ma w d... czy dziecko posyła zdrowe czy chore :angry::angry::angry:

witam was serdelki hehhe
viki trzymam kciuki :)
elcia moja Gajunia spi w spiworku bo inaczej by sie ciagle odkrywala. czasami rano jest zakrecona w spiworku ale nie zauwazylam zeby jej to przeszkadzalo :)
dzis szalony dzien bo od rana zakupy a pozniej HV przyszla. przyniosla kolejne ksiazeczki i komplet do zebow itd. no i nareszcie odebralam paczke z polandu z superr cichym odkurzaczem i musze wam powiedziec ze jest rewelacja!!
hmmm juz dalej nie pamietam co odpisywac...sklerozaaa aaaaaaaa i jutrzenkaaa ja dzis spalam tylko do 9 !!!
STO LAT DLA WIKTORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiacur tak to jest wlasnie z tymi innymi rodzicami :no::no::no:

Stefanka lomatko a co Cie tak z samego rana z lozka wyciągnęło :szok::szok::-D:-D:-D

A ja sobie po zapiekankach wypilam kubeczek winka grzanego (grzaniec nadwislanski) i ide pogapie sie na Shreka bo widze ze nikogo nie ma

Heloł:-):-):-)

Buziaki dla Wiktorka naszego Kochanego:-):-)

Elcia mój śpi bez spiworka bo wydaje mi się, że to już trochę niebezpieczne jak bąble wstają, mogą się poplątac w nim i uderzyc:-(

Viki już po lekarzu?? Wszystko ok???

Czy Wy też nie możecie wejsc na zamknięty???? Nie chce mi otworzyc wątku "nasze tajemnice" tzn otwiera ale zaraz wyskakuje okienko z wiadomością "
Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window."

Macie to samo???????????????

Co sie dzieje z Monią i Magdalenką???
Przepraszam ale zapomniałam co jeszcze kto naspisał:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jestem strasznie dzisiaj rozkojarzona:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Hej, hej!!!! Jestem!!!!

Fajnie że pamiętacie o nas:happy:
Wiktorek bardzo dziękuje wspaniałym Cioteczkom za Życzenia:):):)
A ja bardzo Was przepraszam, że ostatnio się tak opuściłam z obecnością na forum ... :-(. Po prostu Wiktor ma teraz takie spanie, że jak on zasypia to i ja się kładę, bo potem noc-masakra!!! Pobudki co 15 minut ... już drugi tydzień:crazy:

Rety ... ale mam zaległości!!!!:szok:

Już nadrabiam ....
na początek ....
STO LATEK DLA MADZIULKI I GAJUTKA:):):)

reklama
sylwia jesli chodzi o magdalenke to zaswiadczam ze zyje i ma sie dobrze :)
ja wlasnie zrobilam ciasto marchewkowe pyychhaaaa i w dodatku szybko sie robi!!
a co chorob to mi dzis HV powiedziala ze lepiej zeby dziecko do roku bylo przeziebione bo to pozawala mu lepiej zwalczac choroby w pozniejszym okresie zycia. bo system I sie wzmacnia. hmm a Gajutek w sumie tylko raz chorowal troszeczke.
jutrzenka jak to co mnie wygnalo?? ZAKUPYYYYY hehe

Do góry