reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Nooo ... nadrobione!!!!

Stefanka ani ja szczuplakiem nie jestem ani Ty grubaskiem:tak: My jesteśmy po prostu .... IDEALNE:-D
Elcia mój śpi w śpiworku i bez niego nie zaśnie! I choć mi się też wydawało, że nie będzie się mógł przewrócić, a on tymczasem potrafi w śpiworku całe łóżeczko wokół oblecieć! I przynajmniej wiem, że nie marznie:tak:
Kasia fajnie, że jednak nas nie opuściłaś:-)
Anetka, Joanna zdrówka życzymy Madziulce i Ksawerkowi:):)
Viki kciuki zaciśnięte! Tylko pytanie ... czy ja dobrze się domyślam za co? I fajnie że Pablusiowi już lepiej ... :tak:
Paula super, że Julci sie poprawiło:-) A odnośnie wizyt u lekarzy to na pewno wszystko będzie dobrze! Słyszałam że małym dzieciom często się zdarza, że im oczko ucieka ... ale sprawdzić nie zaszkodzi!
Weroniczka gratuluję udanego zakupu! Super rzecz!! I fanie że pupcia Tadzia tak szybko doszła do siebie;-)
Asiacur, Kal.aga znam doskonale ten ból nocnego wstawania:baffled: A rano do pracy!!! Masakara po prostu! Ale mimo wszystko mam nadzieję, że to tylko zęby i niedługo to minie:tak:
Sylwia zapomniałam Ci pogratulować wspaniałych wczasów!!! Zdjęcia piękne!!!
Jutrzenka i jak winko grzeje???:tak:

A jeśli chodzi o "Na Wspólnej" to mnie się po prostu w głowie nie mieści jak można swojego dziecka nie poznać!!!! Jak ja leżałam w szpitalu na sali było nas cztery i każde dziecko było całkiem inne! No nie wiem .... ja na pewno poznałabym mojego Nunusia!!!!

Młody chce mnie wykończyć:-( Ciągle coś sobie gada przez sen, a ja głupia nie śpię, bo wiem,że w każdej chwili obudzić na dobre się może i szkoda mi się kłaść spać :tak:

Cześć dziewczynki!
Wyspane?
My już na nogach od 6.30:-)Fajowo tak wstać o świcie w wolny dzień;-);-)
Mężuś śpi, bo wczoraj se pobalował z kumplami i wrócił zawiany, a ja taka dobra żona jestem;-)
Filip nie ma zębów. Czy to normalne, że w wieku 10mcy nie ma nic?!Ja już zaczynam się martwić:-(Chociaż lekarz powiedział nam, że ma pacjentów w wieku 14mcy, którzy zębów nie mają. A ja tak bym już chciała, żeby coś tam się Filipowi wykluło.
Miłego dzionka:-)

Asia może do roczku wyjdzie jakiś. Spokojnie, nie masz się co martwić... ;-):tak:

Monia biedna jesteś z tymi pobudkami... Współczuję...:-(;-)

Viki napisz coś bo się martwimy...:sorry2::-)

Madzia odezwij się!!!

Ela ja mam śpiworek i ani razu go nie użyłam. Julka śpi w body i w rajstopkach albo w pajacu i usypia odkryta bo inaczej nie uśnie.Potem jak ja zakryje to sie wierci do momentu aż się wykopie spod kołdry...:baffled::-D i śpi odkryta... :tak::tak::tak:

Kasia :szok::szok::szok: 4:18 a Ty nie spałaś??? :szok::szok::szok: o której się położyłaś? Ale Ty masz siły... :-D:-D:-D

Monia ja też nie wiem jak można swojego dziecka nie poznać moja nawet na chwilę nie zniknęła mi z oczu. Tylko jak byłam pod narkozą na łyżeczkowanie to z tatusiem na korytarzu była. Ale tak to 24/24... no i ciekawe czy się odmienią na te dzieci, nie??? :szok::baffled::dry:
A Julcia dziś wstała o.. 7!!! Hurra!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zapomniałam napisać. Dziś idę na 18-stkę do mojej siostry rodzonej :-)

Ostatnia edycja:
witam

No ja to w ogóle nie spałam w nocy wczoraj nie było nawet numerków do lekarza więc byłam 2 razy w przychodni na Fabrycznej i nawet nie zostałam przyjęta ale pal im licho. Mała tak przeraźliwie płakała plus gorączka 39 stopni nie mogłam jeść chociaż chciała a rano dzwoni mi ząb. Plus jeszcze dochodzi to że mała przeziębienie złapało wczoraj też w południe dostała kataru

Kasiu Olis to będzie wygadany chłopak

asiacur słyszałam że dopiero jak rok skoczy dziecko trzeba się martwić o to że nie ma zębów bo podobno coś ze zgryzem może później coś być ale ja lekarzem nie jestem

reklama
Do góry