reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam

Paulo u mnie dziś też zawitała gorączka 38.5 stopnia i też nie wiem z czego jak na razie nie idę do lekarza bo Mała nie jest ani marudna ani nie okazuje żadnego bólu i nie wygląda to na jakoś wirusówkę ale nie chce dziecka narażać na nie potrzebne zarazki w przychodni jak jej się nie poprawi po sobocie to w niedziele pojada to już nie pierwsz temperatura i zawsze przechodzi jej po 2 dniach lekarz mówił mi że tak dziecko reaguje na ząbkowanie nie zawsze od razu ząb się pokazuje :-(

Witam też nową koleżanke na Forum

Wiktorku Wszystkiego Naj.. Naj.. z okazji 10 miesiąca

Witam

Dotka nagane Ci zaraz wstawie :-p:-p

Viki a jaki to lekarz bo ja tez chyba cos przegapiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja dostałam jedną paczuszke w szpitalu i tez nic nie wysylalam. Hipp mi przyslal raz czy dwa, i nestle ale Bobovita nie

Anetka moze i u Madzi trzydniowka

aloha

ja mam wreszcie jeden dzien wolny ale jutro znowu do pracy na rano blech

Viki ja to wcale nie dostaję tych paczek no z bobovity dostałam ale z nestle z hippa i z pampersa nie chociaż wypełniłam te wszystkie karteczki nie w szpitalu ale w domu i wysłałam i dupa:baffled::-D

a u nsa jest kryzys z zasypianiem wczoraj znowu 1,5h męki ryczał kopał darł się ja już się poryczałam bo mi już ręce opadały nie chce spac i już chociaż widze że jest taki zmęczony że oczy ledwo otwarte lezy wstaje na głowie prawie staje nie może sie ułożyc a było tak pięknie chyba go za szybo pochwaliłam budzi się znowu w nocy ech..

wczoraj sie tak na R wkurzyłąm został sam z Kubą i miał mu dac obiad późno bo późno bo o 4 ale miał zjeść a ten spróbował mu dac on oczywiście fochy stroił więc stwierdził że nie jest głodnuy i nic dziecku nie dał do 8 godziny tak więc kUba ostatni posiłek jadł o 12;30 był tak głodny tak strasznie płakał ze zjadł 240 kaszy i dalej był głodny wypił herbatki potem to już chyab go troche brzuszek bolał bo tak szybko zjadł no nieodpowiedzialny jest strasznie jemu sie wydaje że nie wiem Kuba przyjdzie do kuchni i powie daj kanapke :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kasia widze że długo nie wytrzymałaś heheh to dobrze:-D:-D

buziaki dla wszystkich temperaturkowców dużo zdrówka

Sto tysięcy milionów mięsięcy nowych dla Wiktorka:-D:-D:-D

laski pisałam ze ostatnio sie zle czulam..robilam rózne badania i mam nadzieje ze to wynik przemeczenia..narazie nie chce o tym pisac na watku ogólnym...po prostu trzymajcie kciuki zeby bylo ok...

Viki trzymam mocno :tak::tak:

Grzechotka ech faceci, oni inaczej sa skontrułowani i dlatego :-D:-D, Biedny Kubus, a moj tez na glowie stsaje i dupa do gory jak zasypia :-D:-D albo jak sie w oncy przebudzi i wierci az mu smoka dam

Viki mam nadzieje że będzie po twojej myśli i wszystko się wyjaśni i;-) trzymam kciukasy

A moja Madzia tak samo też robi dupka do góry i jak jej smoczek wypada to przez sen go szuka zawsze koło głowy gorzej jak go nie znajdzie to zawsze się wybudza ona mi tak już robi 5 miesięcy fajnie to wyglądało ta łapka wyciągnięta i szuka a oczka śpią :-p

Grzechotka ja już się nauczyłam swoim mężczyzną posługiwać tak to nazwę brzydko :dry: zawsze jak mu Madzie zostawiam to podkreślam aby dał posiłek jej o mnie więcej o tej godzinie jak nie będzie chciała to może spróbować za 30 min a jak wtedy też nie to ma do mnie zadzwonić i zawsze jak wychodzę podkreślam pamiętaj aby nakarmić małą i dodatkowe słowo to dziś

Viki kciukasy zacisniete
Dota nagana jak nic miałas sie odezwac i co ????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:osz ty niedobra:-p:-p:-p:-p
Grzechotka biedny Kubulek tata go głodzi buuu a z tymi fagasami to normalnie za j....a powiesic i tylko patrzec hihihi:-D:-D:-D:-D
POMOCY!!!!!!!!PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam pytanie czy wasze skarby spia w spiworkach??????? jesli tak to czy wstaja w łózeczku i czy spiworek im nie przeszkadza
pytam bo mała ciagle odkryta i zastanawiam sie nad kupnem ale mysle ze bedzie jej niewygodnie sie w tym przekrecac bo strasznie sie wierci
pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis o odp

reklama
WITAM LASECZKI!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA GAJUNI I WIKTORKA
A u nas chorubsko katarek gorączka 39stopni i zapalenie gardełka:-:)-(
A tu świeci słoneczko nie nie da się wyjść na spacerek:-(
Zobaczymy jutro dobrze że już wolne do poniedziałku:tak:
ELCIA ja nie maiałam śpiworka i nie kupuje bo mój bąbelek mogę się przyznać się nie odkrywa w nocy:tak:
VIKI i ja trzymam kciuki:tak:
GRZECHOTKA i tak jest z tymi naszymi chłopami mój miał dwie lewe ręce ale go sytuacja zmusiła i dobrze mu tak:tak::-D
Hej hej KASIU:-D
I witam nową koleżankę:tak::tak:
Maluch drzemkę ucina obiadek zjedzony to mam chwilkę:tak::-D
MIŁEGO POPOŁUDNIA ŻYCZĘ!!!!

Do góry