reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No bo ja bez Was to żyć nie mogę, a że mam gębę nie wyparzoną to nie potrafię tak długo cichaczem siedzieć tym bardziej, że Oliś dzielnie mi towarzyszy. Gnom mały nie ma zamiaru spać;-)

reklama
Kasia wracaj do nas z Olinkiem... :tak::tak::tak:I dziękujemy za spóźnione życzonka;-)

Stefanka a czemu macie wolne? Jakieś święta u was? Fajnie przynajmniej odsapniesz po tym wszystkim :tak:;-):-)

Androsia witamy na bb!!! Napisz coś o swojej córci i o sobie, może wkleisz nam fotki :-);-)

Gorączka już dała sobie spokój ale ząbka nie ma :sorry2: ja nie wiem... :-)
Mała dziś wstała o 7.30 hurrraaa.... Pierwszy raz chyba... :-D:-D

Halo!!! Odzywać się dziewczynki!!! :tak::tak::tak:

Witam

Buzioleczek dla Wiktorka :tak::tak:

Paula zaspokoję Twoją ciekawosc bo zanim Stefcia wstanie to poludnie bedzie. Maja jakies ferie polowkowe tzn w polowie polocza :szok::szok::szok::szok:

Kasia witaj witaj i zagladaj czesciej :tak::tak::tak:

Androsia witaj :tak:

Dostalam jakas przesyłke od Nestle, a w niej papierowa ramka na zdjecia, probka kaszki i jakas broszurka do czytania.

hej hej helołłłł
BUZIOLKI DLA WIKROROSKA NA 10 !!!!!!!11!BUZIOLKI
Kasiu;-);-);-);-);-);-)
Paula
ciekawe co z ta goraczka nie ???
Jutrzenko ja tez niedawno dostałam paczuszke od nestle i tez to samo a z innych firm tez dostajesz ????bo ja nie:-:)-:)-(
Androsia witaj napisz cos wiecej o sobie i malenstwie
miłego dzionka zycze

zdrastwujcie dziewuszki:-D

androsia witamy na bb:tak:

kacha no przecież mówiłam....ze bez nas sie nie da..echh słuchaj starszej koleżanki:tak::rofl2::-p

u mnie nestle jeszcze nie było - spóźniają sie:wściekła/y: a oprócz tego dostaje jeszcze hippa i bobovite i czasami z pampersa, no ale to dzieki własnie tym ankietom wypełnionym w szpitalu.

Paweł juz nie ma biegunki, czuje sie chyba w miare, za to damiana rozkłada..no nie wiem do szkoły poszedł ale zobaczymy co bedzie.

a na 14 ja ide do lekarza wiec prosze trzymac kciuki....

no i najlepszego dla wiktora!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hejo:-)

Oj cos wypadłam z rytmu BB i tak właściwie, to wolęWas czytac niz pisać...no ale nic, niewazne:tak:

Viki kciuki oczywiście trzymamy!

Paula dziwnie w tych szpiatalch...ja dostałam 3 kuferki a Ty wcale....wszędzie inaczej. No ale jak juz kiedys pisałam, ja wszystko wyrzuciłam i nic nie dostaje...mysle,ze przezyję to jakoś...heheh:-D

Androsia witaj, witaj:-)

Wiktorku moc buziaczkówi :-)jeszcze Gajutku samych radosnych wrazen w nowym pokoiku:-):-)

A my po spacerku, ostatnio tak sobie gospodarujemy czasem, ze wychodzimy na dwa spacerki-po sniadanku i po obiadku....póki pogoda taka ładna trzeba korzystac,potem niewiadomo jak bedzie:-)

Oj nie wiem co tam jeszcz napisać....??? Odezwe się po weekendzie....
Miłego dnia w domku i w pracy!
pa:-)

Do góry