reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a my mamy kolejnego zabola juz razem 5 :-):-):-):-):-) prawa górna dwójeczka wyszła i lada dzien druga wyjdzie bo tyci tyci i juz sie przebije Jutrzenko baw sie dobrze i wypij za moje zdrówko piweczko:-D:-D:-D:-D
Paula :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmi zostało tylko pozmywac podłogi ale to wieczorkiem

Stefanka
ja tez płacze i tesknie za toba :-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Ja już mam czyściutko wszędzie!!! Ale jestem z siebie dumna. Dziecko dałam na spacer z siostrą i odkurzyłam, podłogi błyszczą... aż chce się żyć...:-):-):-)
Czemu bałagan tak szybko się robi??? :-D:-D:-D

Jutro o 10 wyjeżdżamy :-):-p ale będzie fajnie... tylko oby mi tęsknota za dzieckiem nie doskwierała za bardzo... :sorry2:

Stefanka wszystkie za Tobą tęsknimy :-D:-D:-D

Jutrzenka baw się dobrze :tak::tak:;-);-):-):-)

Aga to i Ty posprzątaj jak wrócisz do domu...

dziewczyny na galerii twarzy pojawiły sie foty Pabla.
wybieraja twarz miesiaca...sms kosztuje 1 pln
wiec jakbyscie mogły...:-)
na nr 7135
treść atv528pal

bedziemy wdzieczni

tymczasem pablo ma wscieklizne..slini sie okropnie, pluje, wszystko gryzie i drze sie jak opetany....prorokuje zęba w najblizszych dniach...

Vikus głosy oddane smsy wysłane nawet T 2 wysłał hihihihih mówi ze swietny chłopak i sie nalezy hihihihihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
co tam u was???

Hej dziewczynki.
Wróciliśmy już do domu. Tadziu ma się dużo lepiej. Tylko biedaczek ma dwie dziury zrobione w pupci żeby mu jeszcze odsączała się ropa z tego ropnia. Muszę Wam powiedzieć że był bardzo dzielnym pacjentem mimo naprawdę ogromnego bólu tego guza. A po narkozie już po godzinie rozrabiał:tak::tak::tak: Teraz przez kilka dni muszę mu te rany dezynfekować często i nie pozwolić im się zarosnąć przez kilka dni żeby nie było nawrotu tego świństwa.
Ale powiem Wam że to co się dzieje w tych szpitalach to jest jakaś paranoja. Wyobraźcie sobie, że sama musiał dostarczać młodemu jedzenie bo szpital takim maluchom nie fundował. Tzn. lekarka powiedział że jak chcę to mogę sobie iść do kuchni i spróbować pogadać z babkami to może będą robić mu jedzenie. Ja za to że byłam przy Tadziu cały czas płaciłam 12zł. A jeśli chciałam dostawać jeszcze jedzenie kolejne 12zł za dobę:crazy::crazy: Na pytanie jaka jest przyczyna powstania takiego ropnia tylko usłyszałam że przyczyny mogą być różne. Nikt tego nie sprawdził:angry::angry::angry::angry: Zresztą nikt o niczym nie informował o wszystko musiałam się sama dowiadywać. Jak był obchód to tylko wchodziła chmara lekarzy coś zapisywali w karcie i wychodzili. Nic nie mówili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie nóż się w kieszeni otwiera. Pytam babki czy dają młodemu coś osłonowo przy antybitykoterapi a ta mi mówi że jak chcę to mogę sobie iść do apteki i kupić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A potem taki jeden z drugim drze się żeby im podwyrzki dawać bo mało zarabiają.

W każdym bądź razie w poniedziałek idę do kontroli i jak to lekarz powiedział jak będę dobrze pielęgnować te rany to nawrótu ropnia nie będzie. Tak więc oby.

Weroniczka koszmarna ta nasza służba zdrowia!!! :wściekła/y: I za co oni chcą te podwyżki??? Masakra! :no:Człowiekowi zabierają prawie 30%z pensji na składki a jeszcze każą płacić! :szok: Oni powinni się leczyć bo ta cała sytuacja to jakaś chora jest!

Julcia już spakowana, my naszykowani i jutro o 10 w trasę :-):tak:
Więc pewnie do niedzieli... :tak:;-):-)

hihihi fajny mam nowy suwaczek??? :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny dziekujemy za eski:))))

weronika..szok:szok: teraz miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.ale to jest az trudne do uwierzenia co piszesz ..ale niestety tak jest...szkoda, bo wszyscy placimy podatki, , ubezpieczenia a ***** z tego mamy....

paula fajnie macie!! zycze wam udanej imprezy i krzycz tam głośno hehe , zrób fajene foty inie martw sie o jule bo z pewnoscią bedzie jej dobrze u dziadków a wy korzystajcie bo mlodzi jeszcze jestescie i nalezy wam sie:tak:

elcia gratki dla oliwki..zaczyna gonić grzechotkowego kubulka z uzębieniem:))

reklama
Do góry