reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No to nie za ciekawie :-( Też bym się wk..., zresztą ja już się wycwaniłam i jak śpię to włączam telefon na milczy ;-):-p Jak ktoś ma ważną sprawę to może mi się na pocztę nagrać, albo później zadzwonić ;-)

reklama
Ja też kiedyś tak miałam:tak:. Położyłam Łukasza spać zasnął po wielkich trudach usypiania a tu telefon:wściekła/y:. To dzwonił mój mąż w jakiejś mało ważnej sprawie:crazy:. Byłam na niego wściekła bo łukasz się obudził i przez pół godziny płakał:wściekła/y:. Ale to była trochę moja wina, bo mogłam wyłączyć dzwonek w telefonie:sorry2:. Teraz albo tak robię albo wynoszę telefon do innego pokoju.:tak:

uffffffffffffffffffffff pozmywałam i odkurzyłami poscierałam kurze i pocwiczyłam i wyszorowałam kuchenke :szok::szok::szok::szok:
Paula zaraziłas mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moja laseczka próbuje zasnac ale ciezko jej to wychodzi :crazy:
Viki mnie terz strzela jak tel zadzwoni a jeszcze gorzej jak ktos zapukado drzwi (najczesciej moja bratowa ) jakby głupia nie widziała dzwonka a jeszcze gorzej jak tesciowa czyms nawala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a matko wtedy to sie gotuje i mega akcja (ona to robi specjalnie :tak::tak::tak::tak:zawsze akurat cos puka stuka jak mała zasnie :angry::angry::angry::angry:)brrrrrrr
co tam porabiacie?????
lece popracowac :-):-):-):-):-)

witajcie moje drogie :)
niestety nie mam czasu przeczytac was od poczatku ale widze ze viki sie z tesknoty do mnie zlosci i alex placze za mna!!
bardzo sie ciesze ze o mnie ktos jeszcze pamietaaa!! chyba juz niedlugo wrocee ??
bujaczek dla Gajutka kupiony ( ten jutrzenkowy ) chociaz ona juz sie taka dorosla zrobila ze tylko siedziec na nim chce :) niestety ma jakis kaszelek i nie wiem czy to normalne ale kaszle glownie w nocy ???
jutrzenka zazdrosze fryzjera bo ja wygladam okropnie!!! ja narazie nie mam na nic czasu!! ehhh
pozdrawiam was serdecznie malpeczki :))

reklama
Matko jakie pracoholiczki :-p:-p:-p:szok::szok::szok::szok::szok:.

Ja mam na slate wylaczony dzwonek w telefonie tylko wibracje slychac. Bo tez by mnie szlag trafil jakby mi malego ktos obudzil bo on i tak niewiele w ciagu dnia spi :no::no:

A ja o 15 wychodze z pracy, jade do odmu sie przebrac i wracam z poworotem po o 16:30 wyjezdzamy na imrezke. :-D:-D:-D:-D

Bede jutro jak sie wyspie :-D:-D:-D:-D

Do góry