reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
:szok::szok::szok: ale pusto!!! :szok::szok::szok:

A ta w ogóle to dzień dobry! :-):-):-)
My jyż nie śpimy od 5:15 :-):-p a co??? dłuższy dzień mam przynajmniej... :-D:-D:-D
Ela dobrze że wszystko ok!
Alex zaszalej i obetnij włosy!!!
Jutrzenka fryzurka suuuper!

Idę sprzątać!:tak::-)

Paula heloł ja nie spie haha a ty bedziesz sprzatac ????? jeny ja ledwo na oczy patrze a takia sterta naczyn w zlewis czeka na mnie ze szok chyba spakuje i wysle Jutrzence ona ma zmywarke hihihi:-D

Hej, coś dziś wcześnie powstawałyście. :tak:
Ja już sobie pracuję. Nie ma mojego kierownika więc będę miała trochę luzu:-D.
Dziś też mieliśmy ciężką noc:no:, gorączka i co mały się ocknął to płakał:wściekła/y:. A jak wychodziłam z domu to jeszcze spał. Odsypiał noc- biedactwo.

elcia
- dobrze że z Oliwką to nic poważnego

jutrzenka-
fajna fryzurka.:-):-D:tak:
Ja gadałam z moją siostrą a przynajmniej próbowałam to się obraziła.:crazy:

paula-
nie przemeczaj się tym sprzątaniem:blink:

asia-
jak Filipek?

Miłego dzionka.!:-):-D

Czesc dziewczynki :-)

Kurcze jak Wy wczesnie dzionek zaczynacie.:szok::szok::szok: Ja to o 5 na drugi bok sie odwracam, ha ha...:-D:-D:-D:-D I na szczescie Olivier tez....:-p:-)

A jakie plany na dzisiaj?
Ja do miasta na pewno podskocze, musze sobie rozne rzeczy przed wyjazdem skompletowac.

witam panie i panów

ja na chwilkę bo mama jest więc nie będę przed kompem siedziała dawno jej nie widziałam i trochę czasu trzeba razem spędzić hehehehe

buziaki dla wszystkich solenizantów i antek:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Babeczki :-) Oliś znów mi zaczyna świrować w nocy, o 2 była pobudka i tak sobie szalał do 4, no ale za to do 8 później pospałam ;-):-p
Viki a wyświetlił Ci się numer z którego ten ktoś dzwonił? Jak tak to bym sobie tak dla jaj zadzwoniła w środku nocy ;-):-p
Miłego dzionka Laseczki :tak:

reklama
Do góry