reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Madzia ale weź i złap środkowy strumień u dziewczynki jak to po nogach leci :baffled::oo::hmm:
Wtedy to nie chcieli mi przyjąć do laboratoriun tego środkowego strumienia od 4 tygodniowego dziecka bo było ze 3-5ml i nie wiedzieli jak to zbadać te kilka kropelek... :szok:
Krew mnie zalewa na myśl o tym łapaniu sików... :-:)-:)-(

reklama
u nas tez się te woreczki sprawdziły
no może chłopakom łatwiej złapać heheheh

Monia trzymamy kciuki wszystko będzie gicior zobaczysz:-D:-D

a u nas też po 3 dniówce wysypka była ale to już wam Viki oznajmiła hehhehe z tego co czytałam ale juz znikneły:-D:-D:-D

paula musisz ją chyba postawić wtedy do dołu poleci heheh

Grzechotka leci do dołu, leci bo na stojaka łapię ale cieknie po nogach :baffled::dry::sorry2:

Żebyście widziały co ja dziś cudowałam żeby mi siknęła... Do miski z wodą ją postawiłam żeby jej się zachciało, pić jej dawałam, potem ją do łazienki na stołek postawiłam i łapy kazałam pod wodą moczyć a ta nic... :-D:-D:-D
A na koniec to na sucho... Stałam z pojemnikiem między tłustymi goloneczkami i czekałam a ta puściła malutkie siusiu które nie trafiło do pojemniczka bo dała w dal jak by siurka miała :-D:-D:-D

A jak w worek srodkowy strumień złapać jak tam wszystko razem się zmiesza? :-D:-( no nic... jutro znów kombinacje!!!

witam w ten paskudny i deszczowy poranek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ja nadal zakatarzona, maly ciagle kaszle :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Buziaczki dla Zakiego

Ciekawe co u nich, pewnie dalej nie ma neta bo nie zaglada i na nk tez nie ma nowych fotek.

hej

ja już wiem co z ką kingą ja w nią wierzę to poczciwa kobita ja myślę że u tak małego dziecka nie można określić grupy krwi i dlatego dziecko ma grupę matki tylko

hehehe wlaśnie oglądam powtórkę

buziaki dla wszystkich

reklama
Witam z rana.:-) U mnie też paskudna pogoda, cały czas pada.:wściekła/y::wściekła/y:
A na dodatek Łukasz chciał mnie wykończyć dziś w nocy :wściekła/y:- budził się co pół godziny i dopiero zasypiał jak go do łózka wzięłam.:no: Obudził się ostatecznie o 5.30 i cały się zasikał po uszy:no::szok::no:. Pampers chyba źle założyłam albo coś:shocked2:. Chyba mały już przestawił sobie czas z letniego na zimowy:baffled:, bo juz kilka dni budzi się tak rano:szok:. A ja mam pobudkę do pracy dopiero na 6.05 łeeeee.:wściekła/y:
Wogóle to kiedy on zacznie spać normalnie:dry: tzn. kilka godzin 4-5. Tylo o tym marzę.:shocked2::no::wściekła/y:

Paula- gratulacje dla Julki i zdrówka i zdrówka
elcia- gratulacje dla Oliwki
Sto latek dla Zaka!
A ja nie wiem co się dzieje w serialach bo chodzę spć o 20:szok:, bo inaczej to bym w pracy spała w papierach.:baffled:

Do góry