reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

u mnie tez koszmarna noc..pablo sie rzucał, płakał co 10/15 minut..juz nie mam pomysłu co mu jest bo to zdarza sie co jakis czas czasem dwie noce z rzędu czasem co 3 noce..róznie...musze zaobserwowac, dzis nic nie dostanie do jedzonka oprócz kaszki i obiadku, zadnych chrupek, ciasteczek, nawet soku mu nie dam bo ostatnio podejrzewałam ze to po soku bobofruta..wiec dzis szukam przyczyny...

pogoda tez kiepska..pada deszcz..nie nastraja optymistycznie....

sto lat dla solenizantow z ostatnich dni i zakiego:-)

i wiecie tak sobie myslalam o dziewczynach ktore tu juz dawno nie zajrzały...np aneczka ciekawe co u niej i jak tam chlopaki się miewają.

a i diana zniknęła...

milego

reklama
A Łukasz dostał jeszcze takiej wysypki na twarzy drobniutkiej i cały czas ma katar. Moja siostra podejrzewa, ze to po mlecznych kaszkach. :dry:
Wczoraj dałam mu ryżowa na wodzie- tez się zajadał. Przez jakiś czas nie będę dawać mu mlecznych. Zobaczymy czy przejdzie:dry:. Jak był malutki to miał skazę białkową, ale lekką postać i myślałam, że już mu przeszło.:-(

Dzień Dobry:-):-):-):-)

Paula ebay juz dawno jest w Polsce ale nie jest tak popularny jak allegro:-) Jak Julcia?? Lepiej??

Viki, Kal.aga i reszta mamusiek, którym dzieci nie daja spac:-) Ja mam to samo:wściekła/y::wściekła/y: tzn Marcel spi ale tylko ze mna:baffled: Łóżeczko go chyba parzy ostatnio:sorry2: a ja jestem przez to ciągle niewyspana:-(

Monia czekamy na wieści, mam nadzieję, że dobre:-)

A jeśli chodzi o "na wspólnej" to........ pamiętacie, że Kinga leżała na sali z taką lokowaną samotna dziewczyną??? Myślę, że ona podmieniła dzieci:tak: Łokowate są takie małpy;-):-p

Witam dziewczynki!!!

Aga mam cię pocieszyć??? :sorry2: Moja Julka dziś o 3 nad ranem się obudziła :szok::szok::szok:
Zasnęła mi wczoraj o 18 i miałam bardzo wczesną pobudkę :-p;-):-D:-D:-D
Dałam jej zimne mleko, Nurofen, pobuszowała z godzinkę i poszła spać, a ja po kilku łykach Coca-Coli już się rozbudziłam... :dry: ale zdżemnęłam się troszkę.
O 6 znów pobudka :tak: ale nie ma na razie temperatury ciii... :-)

No i złapałam kilka kropelek moczu, zadowolona lecę do przychodni a mi na to że za mało!!! W prywatnym laboratorium to samo!!! Kuźwa... :wściekła/y:

Stefanka no śmieszne te moje problemy ale martwie się żeby w tych drogach moczowych wszystko było ok... :-(

Viki sprawdzaj co może być przyczyną. I Ty się biedna męczysz i Pablunio... :-(;-)

Sylwia lokowane małpy :dry::dry::dry::shocked2::shocked2::shocked2: Ładnie... :eek:
Wszystko możliwe ja jestem strasznie ciekawa...

:-)Witajcie!:-):-):-):-)

oj dziewczyny co z tymi Waszymi maluchami.....ja bym zrzuciła wszystko na zęby, no bo co innego? Trzymajcie się!:tak:

Monia to czekamy na wiadomosci i trzymamy kciuki moooocno:tak:

Paula:-)
Zimno dzisiaj, do tego deszczowo...brrr....trzeba bedzie na spacerek ubrać się na cebulkę....:happy2:

Miłego dzionka i słoneczka chociaż w domku:tak::-):-):-):-);-)

(o właśnie u nas słonce wyszło....hehehe:-))

Dziekuję dziewczyny za odpowieć na wczorajsze pytanie:tak:bo ja myślałam że mój tylko tak robi:-p:tak::-D
MONIA czekamy na wieści zobaczysz będzie dobrze:tak:;-)
PAULA bibulko nie przyjeli ci i znowu musisz łapać ale może teraz ci się uda dużo powodzenia:tak::-)

reklama
Do góry