reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No:szok:
I to jeszcze było tak, że to była Marcela pierwsza goraczka w życiu, ja byłam przerażona. On taki biedny leżał a ja robiłam mu okłady i płakałam. Razem z R bylismy juz przygotowani na wyjazd na pogotowie, ale temperatura spadła na szczęscie:tak: No i ząbki się pokazały:-)

ja mówie dobranoc papatki ide swietowac dzien chłopaka hihihihih
udanych nocek stosunkowo
Paula tak 2 dolne jedynki i na górze i biedna Jula oby zabki wyszły bidulka trzymajcie sie

Hej Dziewczynki, dolecieliśmy szczęśliwie, ale humor mam do d.... Nawet się nie spodziewałam po sobie, że tak będę tęsknić za domem. Dzisiaj wróciłam, a już chciałabym z powrotem być w Polsce. Tak mi szkoda było rodziców i moje suczki zostawiać, że szok, ryczę non stop :-:)-:)-( Jeszcze mi się ojciec rozkleił, w życiu nie widziałam, żeby płakał, bo on nie z tych co ryczą, ale dzisiaj jak nas żegnał to się rozpłakał i powiedział, żebyśmy pamiętali, że u nich zawsze jest nasz dom... K...wa ciężkie to wszystko jest. Niby tu jest łatwiej, niby przez rok tak bardzo nie odczuwałam braku rodziny, ale jak tylko byłam w Polsce i wszystkich poodwiedzałam to jest mi strasznie ciężko...

Ela nie rób mi gula tymi stosunkowymi nockami bo u mnie @ :dry:

Sylwia obudził się Marceliś na kolację?

Idę na "M jak miłość" :-)
Moja bidulka śpi i chyba już nie wstanie... ;-)

Kasieńko witaj!!! Współczuję przeżyć i domyślam się co czujesz... :-(

Ostatnia edycja:
Kasia witaj:-) Wiem co czujesz. Ja chociaż mam najbliższych przy sobie to i tak jak wyjeżdżałam z Gdańska to ryczałam jak bóbr:-:)-:)-(

Paula obudził sie, zjadł i teraz szaleje:sorry2:

Ja już wiem o co chodzi w "na wspólnej":tak::-) Czy wy też wiecie???:confused:

Hejka!
Ja nie wiem o co chodzi w na wspólnej, a nawet w m jak miłość. Czy ona zabiła tego, co ją bił dlatego,że ją bił?Tylko chodzą, smęcą, gadają o pierdołach...
U nas już troszkę lepiej. Lekarka powiedziała, że wysypka po "trzydniówce". która u nas trwała 10dni. Dostał lek przeciwhistaminowy i trochę lepiej śpi. Za to po biegunce ma okrutnie odparzoną pupę. Rana aż się zrobiła, mimo, że nie dopuszczałam aby siedział w kupie. Pieluchy zmieniałam często i brykał też bez.
Moje dziecko od kilku ładnych miesięcy wstaje 5-6, więc ja nie mogę powiedzieć jak to jest pospać dłużej.

reklama
Do góry