reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hello

Paula wiem jaki masz problem z tym moczem do badania. U R brata corki podejrzewali zapalenie i tez kazali mocz do badania pobrac i 2 dni z nia walczyli i nie udalo im sie zlapac. Biedna Julcia, moze to rzeczywiscie zabki.

Kasia witaj, wspolczuje tego pozegniania, domuslam sie ze Ci ciezko.

Asiacur dobrze ze juz sie wyjasnilo skad te krostki, kurde biedny maluszek 3 dniowka w 10 dni :no::no::no:. Oby juz bylo ok.

Magda hej hej

Dobra ide bo ogladam Twarza w twarz i musze sie skupic bo wypadam z akcji

Do jutra. Buziole

witam

sto laty dla wszystkich chłopaków

wstyd się przyznać ale a mojemu dziadowi nawet sto lat nie zaśpiewałam ale on nawet nie wie ze dzis dzień chłopaka heheheh :zawstydzona/y::-D
a ja jednak do pracy jutro nie ide szkoda gadać problem z umową był ta szkoła to zdziercy straszni tyle lat tam pracuję a oni mi jakieś marne ochłapy rzucają się wkurzyłam niech sobie innego lektora szukają na jutro:wściekła/y: zła jestem

a poza tym okej jest tylko jajnik mnie nawala strasznie jakby siedział tam jakiś gremlin i mnie jakimś kolcem dzgał a masz a masz

no miłego wieczorku

ps a paula można w aptece kupić takie specjalne woreczki na siku dla maluchów zakłada się je pod pieluszkę

Grzechotka ten opis bólu to jak z dobrej książki...
Masz rację z tą robota. Nie pracujesz za dziękuję bo za to chleba nie kupisz. ;-)

Madzia widać że wartościowe ale może by tak coś więcej... :-D

Jutrzenka będę jutro próbowała. Moze się uda... :dry::-(

Grzechotka niestety nie pozwalają do tego woreczka... :-( Musi być świeżo umyta psioszka i od razu do plastikowego pojemniczka. Jakiś pomyleniec to wymyślił. Najlepsze jak kazali mi łapać jak miała 4 tygodnie:oo: i to środkowy strumień moczu powinien być... Boshe! Kto to wymyśla??? :szok:
A i te woreczki ponoć się strasznie odklejają i nie da się w to złapać, zwłaszcza przy tak ruchliwym bobasie jak nasze... :baffled:

Ostatnia edycja:
Grzechotka moi znajomi wlasnie w ten woreczek 2 dni lapali i nie mogli. Jak jej wsadzali to nie sikala i zaraz miala odparzenia i czerowne wszystko bo ona na AZS i na wszystko jest wrazliwa.

Dobry wieczór!!!

Najserdeczniejsze życzenia dla naszych małych Przystojniaków:-)

Poza tym nadal nie mam nastroju ... wyniki badań jutro koło południa więc ja nadal w nerwach:-(
Za to woreczek na siusiu u nas zdał egzamin w 100%. Normalnie w momencie Wiktorek go zapełnił, a jaki był nim zainteresowany:-D

Gratulujemy wszystkim nowych ząbków!!!!
A tak w ogóle to czy tylko u nas ich jeszcze nie ma????:baffled:

Spadam do łóżka bo w pracy też mamy kocioł i padam normalnie na pysk ...
Buziaczki:):):)

reklama
Paula bardzo dobrze wymyślają, bo pierwszy strumień może byc zanieczyszczony. My mieliśmy taką sytuację w szpitalu, że gdybym nie wymusiła powtórnego pobrania moczu siedzielibyśmy tydzień dłużej na antybiotykach.

Do góry