reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam się w południe Kobietki!!!

:-):-):-)Wszystkiego najlepszego dla naszych chłopaczków!!! :-):-):-)

U nas noc w miarę ok. Temperatura na bierząco zbijana bo rośnie w kółko... :-(
Biedactwo właśnie usnęło a stary u dentysty... ;-)
Julka się siusiakiem nie bawi bo go nie ma:-D:-D:-D:-D hihihi... sorry ale głupawka mnie dopada... ;-):-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki.

Dota dzięki że chociaż ty o mnie pamiętałaś:tak::tak: Nasze samopoczucie różnie. Dziś koszmarnie. Mam chyba ciśnienie bliskie trupiego bo nie mam wcale sił:-:)-( Po za tym Tadek wpadł na genialny pomysł i od kilku dni wstaje o 5.50 rano:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ale po za tym to wszystko dobrze. Mąż do czwartku na zwolnieniu więc choć odrobinkę mi pomaga i mam mniej roboty:tak::tak::tak:

A o dniu chłopaków pamiętałam:tak::tak: I prezenty nawet wczoraj rozdałam już:-):-):-):-)

Sylwia nie olała tylko myślenie się zupełnie mi wyłączyło:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Ja już nie pamiętam jak dokładnie z tym nocnikowaniem było. Pamiętam tylko że Staś mają półtora roku zupełnie zapomniał co to pielucha:tak::tak::tak::tak:

Wszystkiego naj, naj dla wszystkich chłopców!:-)

Joanna - gratulacje dla Ksawerego :-)- ja to chyba "mama" się nie doczekam jest co najwyżej łała. A tak tylko tata , baba. A mój mały też jest zachwycony swoim siusiakiem i bawi się. :shocked2:
sylwia- gratulacje dla Marcelka który zdobywa coraz więcej umiejetnosci:-)
weroniczka- odpoczywj jak najwiecej. A jak tam maluszek mocno kopie?
O dniu chlopaka szczerze mówiąc zapomniałam. Mój to najchętniej chciałby dostać skrzynke piwa , ale niedoczekanie jego. Ale nie będę wredna żona i coś wymyślę.

Ostatnia edycja:
czesc i czolem

wybaczcie na wstepnie ze nie skomenentuje tych wszyskich stron co napisalyscie, tylko tak z grubsza co pamietam bo jest ich duzo a ja wczoraj szybko poszlam a dzis w pracy mialam urwanie dupy :wściekła/y::wściekła/y: bo koniec m-ca i kwartalu wiec statystyki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kurde wsystko naraz sie robilo aby jak najwiecej dla sprawozdan porobic.

Buziaczki dla wszytkich chlopaczkow :tak::tak::tak:

Co do prezentow to ja kupilam cos dla zartu. Tzn w sklepie z upominkami kupilam skarpetki z napisem LECE POBZYKAC z z narysowaną pszczolką :-D:-D:-D. Zastawialam sie jeszcze nad bokserkami ze swinskimi napisami ale moj R nie nosi bokserek wiec by nie uzywal.

Kasia jestes juz u siebie??? dolecieliscie szczesliwie????

Joanna moj maly tez sie bawi siusiakiem, i gratki dla Ksawka.

Sylwia gratuski dla Marcelka. Slodki to widok ja maly zasuwa na czworakach :-D:-D:-D

Paula, Elcia gratki dla Juleczki i Oliwki

Co do gadaia to u nas mama baba dziadzia nie nie i inne sklady liter blizej nie okreslone ale tata nie mowi. R ciagle mowi do Kuby tylko mamam i mama a kiedy tata

U mnie kataru ciag dalszy i chrype mam :wściekła/y::wściekła/y:. Dzis sobie grzanca zrobie do lozka moze mnie wygrzeje.
Maly dzis ma kaszel ale cwaniak wypluwa syropy

I nie wiem co jeszcze. Co tam robicie. Ja sama standardowo ale moze w piatek R skonczy ta robote i posiedzi ze mna w domu bo juz depresja mnie dopada.

Jutrzenka rozgrzewaj się rozgrzewaj!!! .
Ela gratuluję dla Oliwki. To ma już dwa dolne i górne?

U nas przed chwilą był horror!!!!!! :szok: Mała tak płakała strasznie że aż ja się powyłam razem z nią... :-:)-:)-:)no::no::no: Chyba te zęby ją bolą. Brzuszek nie boli bo się nie pręży ale smoka ani butli nie daje sobie włożyć :-:)zawstydzona/y::-( Zaaplikowałam czopka bo po Nurofenie temp nie spada :no::-( i usnęła. Ona taka biedna... :no::-(
Miałam dziś mocz zanieść do analizy ale za nic w świecie nie mogłam cały dzień złapać. Kuźwa mać!!!! Tak to jak ją przebieram to z raz dziennie zrobi mi podczas zmiany pieluchy a dziś czatowałam po pół godziny 4 razy i nic!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Paula a widzisz nocnik by się przydał;-):-p
Ja myślę, że ta temperatura to od zębów właśnie:tak: Jak Marcelowi pierwsze dwa sie wyrzynały to miał prawie 42stopnie:szok::szok: Aż ciałko miał czerowne:-(

Mi Marcel dał właśnie popis w wannie:szok: Zawsze jak jest już zmęczony bardzo to kąpiel go pobudza i wytrzymuje jakoś do pory spania ale dzisiaj to był wrzask i pisk i wyginanie się:szok::szok: Nie miałam serca już wciskac mu kolacji (pewnie i tak by jej nie zjadł tylko by płakał) i położyłam go od razu. Pewnie niedługo obudzi sie na jedzenie:sorry: No trudno
Ach te dzieciaczki:confused2::confused2::confused2:

Do góry