reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

i my sie witamy
mała wstała o 7 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ło matko wcale sie nie wyspałam :-:)-:)-:)-(
teraz buszuje na podłodze
SYLWIA gratki dla zieciunia mojego :tak::tak::tak::tak: swietny widok nie ???:-D:-D:-Dzobaczysz jak nabierze wprawy jak bedziedz za nim ganiała hihihihihi
miłego dzionka zyczymy

reklama
Super widok:tak: Wogóle wielka radosc, że dziecko zdobyło nową umiejętnosc:-):-)
Elcia ja juz wczesniej musiałam za nim zasówac bo on do perfekcji opanował sztukę czołgania się. Podciągał się na rękach i wyglądał jakby wiosłował bo miał ręce raz z lewj strony raz z prawej:-D:-):-D

A dzisiaj dzień chłopaka:szok::szok: Ja zapomniałam:-:)zawstydzona/y:
a co Wy macie dla swoich dziadów??

DZIEŃ-DOBEREK!!!
Pogoda dzisiaj pochmurna bllllleeee:wściekła/y:
A my mamy już 4ząbki:tak::-DIw końcu usłyszałam mama:-D:tak:
SYLWIA gratki dla MARCELKA:tak:;-)a ja jeszcze nic nie kupiłam:tak:
Dziewczyny nam pytanie czy jak ściągniecie pampresa maluchom czy bawią się swoim ptaszkiem????bo muj tak i sobie go naciąga:sorry:nie wiem czy to normalne...
MIŁEGO DNIA!1!

O kurcze i ja zapomniałam......No właśnie jakis prezent....chyba porządnie się umyję..hehe:-p i dam siebie w prezencie:-D:-D

A ja mam ogromny dylemat.....właściwie to żaden dylemat ale przy braku problemów, pierdołki stają się problemami:tak:opisze na właściwym wątku.
(dziś naduzywam słowo własciwie..)

Joasia super! a co do ptaszka...tak, tak bawi się namietnie....

Hej:-)
My tez sie witamy. I zaraz spadamy pod prysznic, tzn ja, bo Olis jeszcze sobie drzemke ucial.
Joanna- no to wielki gratki! Fajnie uslyszec mama, co? A jesli chodzi o ptaszka, to moj namietnie bawi sie nim w kapieli, a potem zapomina ze go ma.
Sylwia- i dla Marcelk gratki. Moj zaczal tez pare dni temy dopiero, za to wstawac chce i chodzic.
Kal.aga- nie Ty jedna nie rozumiesz, wiesz co, one chyba na prochach sa...:-D:-D

my juz po spacerku
z braku laku i czasu kupiłysmy na dzien chłopaka tylko po czekoladzie ,skarpetki takie fajowe,zel pod prysznic coby sie wkoncu umył :-D:-D:-D:-D:-D:-D, i dezodorant
nio i oczywiscie obiadek pyszny buuuuu zapomniałam kupic piwka buuuuuu no cóz chyba staczy nie
Joasia gratki dła synusia wiem jak cie duma rozpiera hmmmm jakie to miłe nie
DOTA SYLWIA I reszta zapominalskich leccie do sklepu chociaz czekoladke kupic

reklama
Gapa ze mnie.....:sorry2:
Wszystkim naszym uroczym chłopcom w dniu ich świeta życzymy wszytskiego naj naj naj....!!!! :-)
Rosnijcie nam zdrowo na przystojnych facetów:tak::-)

Do góry