reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Madzia ja wiem co było przed... :-D:-D:-D
Moja Kruszynka tak niespokojnie śpi... :-( zapodałam jej czopka na noc, ale pewnie się obudzi w nocy... biedactwo... :-:)-:)-( pierwszy raz ma gorączkę:-(

reklama
Dobranoc lasencje
pchły na noc a karaluchy pod poduchy hihihi
oby nocka mineła spokojnie i przespanie sobie i wam tego zycze

dzień dobry Kochane:-):-):-):-):-):-)

Oj jeszcze nie czytałam co tamu Was ale postaram sie to nadrobić:tak:

U nas fajnie....zreszta co innego mozna napisać mając w domu wesołego szkraba;-)

Jeżeli sa jeszcze jakieś chorowitki to zyczę im duuuuuużo zdrówka:tak:Trzymajcie się!

Miłego dnia i przede wszystkim usmiechu na buziach:-):-):-):-):-):-)
papa:-):-):-):-):-)

Hej dziewczynki!:-):happy2:
Agula-Witam nową kolezankę:-). Ja ci powiem jak łukasz się oduczał ssania, choć ja wcale go nie chciałam tego oduczać. I tak nadal karmie dwa razy rano i przed snem,a wśrodku dnia jak go chcę nakarmić to drze się jakbym go torturowała. Jak wróciłam do pracy to odciągałam mleko swoje i dawałam mu w butelce. Tak się przyzwyczaił że teraz to mu wszystko jedno co pije, aby z butelki.

Przeczytałam coście wczoraj napisały, ale szczerze mówiąc nic nie rozumiem. Jakimś szyfrem pisałyście.:no: Może później przeczytam jeszcze raz.
Miłego dnia.:-)

Dzieńdoberek:-):-):-):-)

Mój brzdąc zerwał sie dzisiaj o 6.30:szok::szok::szok: A chciałam go przestawic na tylko jedną drzemkę w ciągu dnia:sorry2: ale jak on będzie tak wczesnie wstawał to nie mam szans:-( Łobuziak jeden:sorry2:

Kal.aga dziewczyny czasami majaczą i nie wiadomo o co im chodzi:-p Jak będziesz miała neta w domu i bedziesz pisac na bieżąco to pewnie tez zaczniesz majaczyc;-)

stefanka w ciążyyyyyyyy WOW, hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D

Marcel zaczyna raczkowac:szok::szok::szok: wogóle jest świetny:-D:-D:-D

reklama
No Sylwia gratulacje!!! Fajny widok, nie? taki mały raczkujacy bąbel;-)
Weroniczka jak tak Wasze samopoczucie?
:-)

Do góry