reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam

ja dopiero dziś bo wczoraj to juz siły po tym obiedzie nie miałam ugotować podać posprzątać ech a jeszcze trzeba było R pomóc meble złożyć a Kuba wariował nie mogłam go pościć na podłogę bo pełno srubek wkrętów więc sie wydzierał w krzesełku

sto lat dla byłych i dzisiejszych solenizantów:-D:-D:-D:-D

miłego dnia

aaaaa właśnie zadzwoniła szefowa w środę do pacy idę bryyyyyy ale mi się nie chce

Ostatnia edycja:
reklama
A ja zaraz wychodzę z pracy i pędzę do mojego słoneczka. pójdziemy na spacerek jak jeszcze słonko się nie schowa:-):tak:. Wczoraj widzielismy krowę z bardzo bliska. Łukasz wyciągał do niej ręce:baffled:. A jak później zobaczył w telewizji reklamę z krowami to był taki ucieszony że nie mógł usiedzieć tylko chciał iść do telewizora.:-)
elcia - żeby Oliwka zawsze była taka grzeczniutka:-):tak:
alex - powodzenia u lekarza:tak:
grzechotka-nieprzepracowuj się:blink:
sylwia- żeby Marcelek był tez taki aniołek cały czas

Ciekawe tak swoją drogą co mnie czeka po powrocie do domu, jak Łukasz, czy mu już przeszło czy histerii ciąg dalszy.:dry:Jak mu wychodzi odrazu drugi ząbek to nie spodziewam się niczego dobrego. :no:
Smacznych obiadków i kolacji i udanych wieczorków. :-):tak::-D

Aga gratki dla Łukaszka :tak::-)

Sylwia super że u Marcelka coraz lepiej...

Ela u nas też są takie skarpetki. Kosztują koło 20zł. Planuję je zakupić Julci. Bo są fajne. Jak kapcioszki... ;-)

Viki to bedziesz miała towarzystwo... fajnie.

Grzechotka pochwal się mebelkami! Czekamy na foty.:-)

A my byłyśmy właśnie u pediatry, bo mała w nocy się obudziła rozpalona. Aż od niej parzyło taką temp miała :-( Dałam Nurofen to spadło ale potem znów urosło.
Na jutro mocz do badania, psikadło i maść do noska, tantum Verde do gardła, i zbijanie gorączki. Możliwe że mamy trzydnówkę ale to się okaże po 3 dniach... ;-)
Ząbek się pcha więc to też może być.
Taka padnięta jest jak temp rośnie, tuli się moje kochane maleństwo.:-);-):tak:

witaj agula napisz coś więcej o sobie i córeczce

a moje słonko śpi a mamusia zasnęła razem z dzieckiem heheh dobrze że się obudziłam a tak bym spała pewnie do 17 :-D:-D:-D:-D

paula R zabiera aparat do pracy wieć nie mam czym zrobić tych zdjęć ale może zrobię ale to nie na tym wątku nie będę tu pokazywać co w domu mam

Od roku mieszkam w Sosnowcu(przedtem Krakow,Zakopane...)W grudniu urodzilam coreczke-3 tyg.wczesniej niz bylo planowane,ale wszystko bylo i jest ok.Straszny z niej lobuziak,nie mam ani chwili czasu dla siebie.Wczoraj zrobila pierwszy kroczek-ile mielismy z niej ubaw,hiihi:-)

Grzechotka będziemy zglądać w oczekiwaniu na foty na zamkniętym :-);-)

Agula7777 witaj!!!:-):-):-) Jak ma na imię Twoja córunia? I z którego dnia grudnia jest? :-)

Powiem wam dziewczyny że kupiłam te szczoteczki do zębów z Canpola i małej daję do rączki tą pierwszą (w opakowaniu są 3 sztuki każda na inny etap) i cały czas sobie wierci nią w buzi. Bosko wygląda. Masażyk samodzielny hihihi... :-)

reklama
Córeczka ma na imie Patrycja i jest z 7 grudnia:-).Myslalam ze donosze chociaz do 12-ego ale niestety,malenswu chyba spieszylo sie na swiat:-)

Do góry