reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
sylwia a ja mam do ciebie pytanko. jakie wymiary są tej zabawki ktorą kupilas marcelowi?? czy jest to to samo co ela dała link z allegro??
____LABIRYNT _ DUŻA _ EDUKACYJNA _ KOSTKA - 5 w 1 (438906886) - Aukcje internetowe Allegro

Dokladnie o tym samym myslalam, ta zabawka co ma Marcelek jest super ale wydaje mi sie ze jest wieksza i ogolnie ladniejsza od tej na allegro.

Stefka fajne fajne :tak::tak:, ze tez u nas nie ma takich zabawek jak u Was

A mnie dalej boli gardlo buuuuuuuuuuuuuuuu i jestem jakas slaba.

Sto latek dla Ksawka i Tadeuszka

czołem

dokladnie tez sie wkurzam ze w polsce te zabawki jakies beznadziejne i w zasadzie nie ma duzego wyboru...
jeszcze długo długo bedziemy do tyłu jesli chodzi o wiele wiele rzeczy...
zakichany kraj...

a u nas z now akcje nocne. zaraz kłąde pablusia spac a o 10.30 jadę na dworzec po mojego brata ktory na dwa dni przyjezdza do mnie ze slaska bo jest u mojej mamy no a na stałe mieszka w niemczech. on jeszcze pablusia nie widział wiec dopiero się poznają:tak:

witam w poniedziałkowy ponury dzien buuuuu a było tak pieknie i sie skonczyło
przyszła szara jesien i tak zimno buuuuu
mała tak wczoraj płakała ze sama sie popłakałam wszystko przez te zeby nie moga sie przebic :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( zele tylko na chwile pomagaja dałam jej czopka i biedactwo usneło i przespało ciagiem do 6 godz :-:)-:)-:)-( a dziasła ma tak napuchniete ze nawet dotknac nie da
MONIA co do tych spódnic to fotki ponizej a kupiłam je w hali targowej ELZAM W Elblagu
SYLWIA gdzie kupiłas TE SKARPETKO BUCIKI DLA mARCELKA ?????
STO LATEK DLA TADEUSZKA NASZEGO KOCHANEGO i DLA KSAWKA TEZ KOCHANEGO !!!!!!!
pozdrawiamy i zyczymy miłego dnia

Załączniki

• K 012.jpg
    K 012.jpg
    674 KB · Wyświetleń: 22
  • K 014.jpg
    K 014.jpg
    710,6 KB · Wyświetleń: 19
  • K 013.jpg
    K 013.jpg
    677 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
Hej witam w poniedziałkowy pięeekny łoneczny poranek!:-):-):-):-)
A Łukasz ma pierwszego ząbka- :-)wyszła mu lewa górna jedynaka i idzie prawa a marudził cały weekend, że normalnie już nie wiedziałam co mu zrobić. I katar mu ciągle z nosa leci.:-(
Wszystkiego naj dla Tadzia i Ksawerego:tak:
Asia - trzymaj się dzielnie i życzę ci niech Filipek już wyzdrowieje, bo szkoda maluszka. No i ciebie.
ela- łączę się z tobą w cierpieniu (dlaczego te biedne dzieci muszą tak cierpieć przy ząbkowaniu) Fajne spódniczki.
jutrzenka- zdrówka
Miłego dzionka dla wszystkich

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry w poniedziałek:-):-):-):-)

buziaki dla Tadzia i Ksawka:-)

Kal.aga gratulcje dla Łukaszka:-)

Asiacur mam nadzieję, że to jednak ta trzydniówka. Bo wysypka oznacza koniec choroby:tak: i wreszcie moze odetchniecie:-)

Viki moja kostka ma 34/34/34 czyli większa niż ta na allegro:sorry2:
Ale ta wydaje się bardzo fajna:))
http://allegro.pl/item418158681_kostka_edukacyjna.html

Stefanka ja swoja wkońcu kupiłam w toys'r'us za 20Ł. Ta co Ty znalazłaś śliczna ale dwa razy droższa:szok:

Elcia te kapciochy kupiłam w boots:-p pewnie i tak nic Ci to nie mówi:confused:

Ja nie wiem czy mogę tak na głos, bo zawsze jak Marcela pochwalę na głos to jemu sie odmienia:sorry2: ale jestem strasznie szczęśliwa bo wrócił mój kochany, grzeczny Marcelek:-):-) Ładnie je, potrafi sam soba się zając i uśmiechnięty jest cały czas:-) no i prawie całą noc przespał w swoim łóżeczku sam:-)

Ostatnia edycja:
DZIEŃ-DOBEREK!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TADEUSZKA
A u nas też fajna pogoda słoneczko świeci ale wieje mały wiaterek;-):tak::-)
AGA gratki dla ŁUKASZKA że się już ząbek pokazał:tak::-D
JUTRZENKA zdrowiej kobitko:tak:;-)
ELCIA biedna OLIWKA ale jak już wyjdą ząbki to będzie ok:tak:;-)i spódniczki super:tak:
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ!!!!
I DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA!!!!:tak::tak:

reklama
Czesc
Ja tylko na chwile, bo zaraz na kontrole do lekarza idziemy.
Sylwia- dobrze ze Marcelek Twoj wrocil:-) Gratki!:-)
Elcia- spodnice extra, ja tez o czyms podobnym myslalam.
kal.aga- brawo dla Lukaszka.:tak::-):-)
Asiacur- duzo zdrowka dla Filipka i nie martw sie- to na pewno nie odra!
Jutrzenka- dla Ciebie tez zdrowka :-)

Tadziu, Ksawku- wszystkiego najlepszego!!! Buziole!

Do góry