reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sylwia ja mała zawsze sadzam jak wstanie i nocnik stoi w łaziece jak ja ide to ona tez i ja sadzam jak nie chce siku to odrazu schodzi a kupe to zaczyna stekac i pedzi do mnie a ja ja wtedy hyc na nocnik i chyba o to chodzi niewiem moze cos jeszcze niech wypowie sie viki ona to przerabiała
a co tam u was laski ?????

Ja siedze przed kompem a tata bawi sie z córa :-d:-d:-d:-d:-d:-d

Witam

Kurde katar mam do pasa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i kicham co chwile :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agula witaj, nie poradze co do karmienia bo juz dawno karmie butelka

Co do nocknika to nie mam doswiadczen wiec nie wiem czy juz mozna dzieci uczyc. Z tego co czytalam to nauka siusiania do nocnika ma sens ok 2 roku zycia bo wtedy dziecko zaczyna kontrolowac odruchy. Gadalam z kolega co ma corke, ktora 1 czerwca skonczyla 2 lata. Jeszcze wtedy miala pieluche jak ja widzialam a teraz juz nie ma. Mowi ze po prostu jej zdjeli i jakos tak naturalnie to przyszlo, ze kilka razy i zalapala. Ale pewnie da sie nauczyc i wczesniej ale trzeba byc konsekwentym. Ja narazie nie mam nocnika i w sumie nie myslalam kiedy kupie.

Co tam u chorowitek, juz lepiej?? a co u Was mamuski :-p:-p:-D:-D

Ja mam kupe prasowania lae maly nie spi i mi nie da, wiec siedze i go pilnuje, obecnie wstaje opierajac sie o krzeslo na ktorym siedze i zabiera mi kapcie z nog :-D:-D:-D:-D

Ide sie pobawic :-D:-D

witam laseczki
sylwia wlasnie szlam sobie ulica i zobaczylam na wystawie to drewniane cudo !! ale jak weszlam i zobaczylam cene to troche mnie wystopowalo :) oczywiscie podobno jest superb ale na razie i tak Gajutkowi nie kupie :) mozee po wyplacie hehhehe bo ma duzo zabawek a i tak jako chodzika nie uzywa bo nie chodzi jeszcze.
dzis u mnie w pracy bylo wesolo bo 3 i 4 klasy przerabiaja Tudorow i nauczyciele tych klas chodzili w strojach z tamtej epoki hhehe wesolo w pokoju nauczycielskim bylo :)
co tam jeszczee ehhh najwazniejszym sie nie chwale ehehhe :) ciiiiiiiii

reklama
Hej:)

Wybaczcie, ale dziś nie mam zupełnie nastroju ... :-(
Strasznie się dziś zdenerwowałam ... byliśmy u lekarza na tej kontroli wagi i ostatnio przez dwa miesiące Wiktor przybrał tylko 420g i dlatego kazała nam przyjść za miesiąc, żeby sprawdzić jak jest. A tu dzisiaj się okazało, że przez miesiąc i dwa dni przybrał tylko 90g!!!:szok:
Jestem przerażona ... lekarka od razu kazała nam robić badanie moczu i podejrzewa, że coś z nerkami nie tak :-(
Normalnie ręce mi opadły ....
A tu jeszcze takie jaja "Na Wspólnej" ....

Do góry