reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Alex..uuuuu.....kurde moze zadzwonia:tak:

Magda:-):-):-)zresztą Ty wiesz:-):-):-)

My po spacerku, tak gorąco się zrobiło, ludzie chodza na krótki rekaw....pfi! a ja w płaszczyku...:blink:
Tak mysle moze dzieki tej pogodzie wszystkim chorym sie poprawi, co? Życze Wam tego!

A mój Krzysio zgrzyta zębami, tak podczas zabawy...nie wiem czy sie tym martwic?....najgorsze, ze jak to słysze to mi aż dreszcze przechodzą i robi mi sie słabo.....A teraz bawi się cieniem i smieje się z tego co robi paluszkami:-D

Buziaki i buziolki:-):-):-):-):-)

MAGDALENKA
AND I LIKE YUO TOO
DOTA Oliwka tez zgrzyta i tez nie wiem czy sie martwic zapomniałam zapytac wczoraj pediatry tak mocno zgrzyta ze az mnie trzesie :baffled::baffled::baffled::baffled:
ide zmyc naczynia

Alex jeśli nie znajdą miejsca to pewnie lekarz zadzwoni na konsultację telefoniczną:-)
Oni tutaj potrafia leki przez telefon przepisac:szok::szok: Idziesz potem i w aptece je odbierasz:szok: dziwolągi:-p:-p
Dużo zdrówka dla Oliwierka:-)

ja spadam na zakupki

Acha- to nie wiedzialam, ze tez tak robia. Nigdy mnie sie nie zdarzylo a i Olis zawsze zdrowy, dopiero teraz pierwszy raz sie rozchorowal. No to pozostaje mi liczyc ze tak bedzie...:dry:

Elcia, popchnąc Cię? pójdzie Ci szybciej :-p:-p:-p:-D
Dota :-) a mój Łobuz tez zgrzytał , ale na szczęście już mu przeszło - okropnośc :baffled:

A my dzisiaj z K. mamy 5 rocznicę jak się poznaliśmy :-) będzie szampan, truskawki, bita śmietana, prezenty, baloniki...jak mi się przyśnią :rofl2::laugh2::rofl2:
Nie no może coś tam będzię :cool2:

Właśnie wyszła ode mnie teściowa, dowiedziałam się dlaczego młody buszuje po moich półkach i kto go tego nauczył...przy okazji dowiedziałam się też jestem zbyt snanowcza a on za malutki :shocked2::-D no i mamy winowajczynię rozpieszczania :dry: ale na szczeście 2 dni w tygodniu nie zepsuje mi dziecka :tak:

idę coś przekąsić, bo mi sie mały głód zagnieździł :-D

A my już po spacerku wyszaleliśmy się w lasku mały zjadł obiadek ze smakiem i poszedł na drzemkę:tak::-D;-)
Teraz obiadek zrobić i wolne:-p:-D
DOTA mój też zgrzytał i to często ale już mu to przeszło może od czasu do czasu mu się zgrzytnie:tak:;-):-D
MADZIU TO WSZYSTKIEGO DOBREGO DUŻO PREZENTÓW I TRUSKAWEK Z BITĄ ŚMIETANĄ ORAZ SZAMPANA
ALEX zdrówka dla OLIWIERKA

reklama
Witam, choć na sekundke, ale staram sie...:sorry2:

Magda wszystkiego Najlepszego i duuużo miłości dla was :-)

100 lat dla solenizantów i dziękujemy za życzonka wczorajsze:tak:

Alex zdrówka, dużo zdrówka dla Olivierka

Jutrzenka co do smoczka to ja już mam dość... dostałąm kiedyś smoka gratis do butelek Sassy zamówionych na allegro. No i Daria tego smioczka używała do tej pory a on jest nr 1, i cholera jasna ile ja już smoczków kupiłam tych 6+ to przestałam liczyć:wściekła/y: żaden nie pasuje, wszystkie wyplówa w sekunde!!! Co gorsza nawet smoki Tommee Tippee które kiedyś uwielbiała, te takie kosmiczne, to teraz nimi pluje!! I mam problem, bo smoczka Sassy nigdzie nie dostane, nawet na allegro a żadne inne jej nie podchodzą, nawet Fisher Price który jest praktycznie identyczny... i kurde co ja mam teraz zrobić?! Masakra jakaś:baffled:

Dobra ide zrobić koło siebie bo dopiero co wstałam po nocy, najlepsze jest to że mam wychodząc położyła ją do łóżeczka o 13.30 a o 14.30 obudziłam sie ja i zastanawiam sie czy Daria spała po obiadku czy nie spałą:confused: heh porażka, żeby tak twardo spać i niewiedzieć co dziecko wtedy robiło:zawstydzona/y:

Buziaki

Do góry