reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

czołem

wlasnie moje starsze dziecko pojechało na wycieczke, w zasadzie nie daleko bo do jakiegoś lasu i tam maja imprezke...ognisko, będą piekli kiełbaski chlebek itp..dobrze ze w tym wieku piwa im jeszcze nie dają;-)

no a pablus wlasnie zasypia, znow poplakiwał mi w nocy..echh ja marze juz o tym zeby przespac cała noc...powiem wam ze od tygodnia jestem strasznie zmęczona. zasypiam na stojąco do tego wcią z boli mnie glowa...gdyby nie to ze biore tabsy i mialam niedawno @ pomyslalabym ze jestem w ciazy..serio tak sie wlasnie czulam na poczatku...
ide sobie kawe zrobic.
i kurcze załuje strasznie ze zadna z was nie mieszka bliżej mnie...
bo grzechotka to na drugim koncu lodzi mieszka...komunikacją miejską pol dnia by do mnie jechała....a mi chyba potrzeba towarzystwa...
wiec jak ktos ma ochote - zapraszam na weekend :tak:

reklama
Dzień Dobry:-):-):-)

Viki łączę się z Toba w bólu:-:)-( Ja już też padam na pysk i mam wrażenie, że jest coraz gorzej:wściekła/y: Wcześniej ładnie zasypiał ale budził sie w nocy ze sto razy a wczoraj to juz nawet zasnąc sam nie chciał:wściekła/y:

Grzechotka ja bym chciała odzwyczaic smoka bo mam wrażenie, że Marcel jak się budzi to chce właśnie smoka a nie umie sobie go sam znalezc no i wtedy marudzi:-( ale z drugiej strony w wielu momentach jest on zbawieniem dla nas:confused:

hej:-)

Małpy jedne mi zazdroszczą, że pieknie spiewam...lalalalalala.....Wiem ,ze aż u Was słychać mój atłasowy głosik:tak:
A ciekawe jak Wy spiewacie? hehehe:-D

Jutrzenka i jak smoczuś? Jak byłam w ciązy to kupiłam smoczusie , nawet dwa...właściwie nie wiem czemu, wydawało mi sie to noramlnie....
Ale nigdy ich nie używałam. Ostatnio wyjęłam je i dałam Krzysiowi tak na chwilę, to patrzył ,ogladał i nie załapał o co chodzi....Dam siostrzenicy bedzie miała dla lalek:-)

Viki a jesteś pewna , ze piwa nie bedzie???? hehe...która to - druga klasa....

Mój Krzysio odpływa o 16:00 buuuuuu.....zaraz sobie popłaczę chyba.....hihi....
(mam taki głupkowaty humor dzisiaj.....)
Ale wiecie co? mama do mnie przyjezdza na weekend z młodszą siostrą....tak więc nie wiem jak z dostepem do internetu bo mała pewnie bedzie siedziała non-stop:tak:

Trzymajcie się panienki wisienki:-)i zdrówka!:-)

Sto latek Oliwierku:-):-):-)

witam
jestem wykonczona nastepna nocka nieprzespana buuuuuu mała wierciła sie kreciła popłakiwała a jak ja wsadziłam do łóżeczka gdy zasneła to płacz jak odeszłam :-:)-:)-:)-:)-:)-( gdzie sa te zeby juz na wiezchu a niechca sie przebic
głowa mi peka własnie wypiłam kawke bo rano mezus zrobił al;e nimiałam siły wypic i kochany nawet mnie nie budził zeby kanapki mu zrobic dp pracy tylko wstał zrobił se kawusie ucałował i pojechał :tak::tak::tak::blink::blink:
mała bawi sie w najlepsze troche marudna ale lepiej niz wczoraj:tak::tak:
no i mam problem z karmieniem jej daje kaszke a ona sie wierci pluje krzyczy i wypluwa :-:)-:)-:)-:)-:)-( nie miałam tak wczesniej nie wiem co jej jest buuuuuu
STO LATEK DLA OLIWIERKA

Hej, hej! Ale mamy piękny dzień.:-):tak::happy2:
:-)Sto latek dla solenizantów:-)
Mi nic nie mówili w przychodni o jakiejś kontroli na 9 m-cy muszę zapytać. Tylko, że ja mieszka na wsi i u nas w przychodni to nawet wagi do ważenia dzieci nie ma.:no: A co do witaminy d3 to mi lekarz kazał dawać do ukończenia 1 roku życia po 2 krople ze wzgledu na to, że łukasz jest duży.
Na szcząście smakuje.:tak:
Mój maluch też się zrobił ostatnio strasznie marudny:no:. Często jest tak,że siedzi w kojcu ładnie się bawi i tylko ktoś wejdzie czy dziadek czy tata odrazu jest płacz i jęczenie. Ostatnio jak wychodzę do pracy też jest lament:wściekła/y::wściekła/y:.
Ciekawe kiedy mu wyjdą te ząbki? :dry:Dziąsła na górze są zapuchniete, więc może wkrótce.:baffled:
Łukasz umie robić papa juz od dawna:tak:. Mówi tata, baba. Mama to mu wyszło jakoś tak raz wczoraj jak myłam naczynia i nie zwracałam na niego uwagi a on się bawił w kojcu i chciał zwrócić moją uwagę na siebie.
W ogóle to mój łukasz to mały leniuszek, i nerwusek jak mu coś nie wychodzi to stasznie się denerwuje.:-p
A no i daje całuski:happy2:. Można to tak nazwać. Wygląda to tak,że rzuca się na mój policzek z otwartą buzią.i nie mogę go oderwać od siebie.:-):-p Natomiast tatę za nos ze względu na zarost. Parę razy się pokuł i zrezygnował z policzków:tak:.

WITAM

sto lat dla Oliwierka

viki ja mam takie same odczucia też mi brakuje towarzystwa mam dosyc przebywania tylko z Kubą musimy się umówić ale chyba w przyszłym tyg dopiero moze wy byscie przyjechali masz samochód więc tobie łatwiej sie zapakowac i przyjechać

ogólnie mam jakieś przesilenie jesienne głowa mnie boli jajniki mnie bola wściekła jestem zmęczona non stop i Kuba mnie wkurza niesamowicie :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: R znowu w delegacji i znowu cały dzien sama na szczęście tesciówka przyjdzie to jej sprzedam Kube na 2-3 h na spare pójdą będzie chwila spokoju

miłego dnia

Wreszcie i ja się witam.
U nas nareszcie po raz pierwszy od dwuch tygodni słoneczko wyjrzało:tak: Po prostu jest piękjnie więc zaraz wybywamy na spacer na plac zabaw. U nas ze zdrówkiem już lepiej ale Tadeuszkowi zaczęło schodzić na oskrzela. Dzięki Bogu w porę się skapnęłam i już jest lepiej.
Elcia a jeśli chodzi o Oliwcię to zapewne nioe chce jeść kaszki bo łyżeczką jej drażnisz dziąsła. Ja tak miałam przy Stasiu i jedyny sposób w jaki udawało mi się go karmić była kaszka przez rurkę ( smoczek od butli też mu drażnił dziąsła ).
A ze smoczkami to Viki ma rację ale ja i tak postanowiłam stoczyć wojnę z zasypianiem ze smoczkiem w buzi. I jak naraie udało mi się. Ale to było pierwszy raz. Najgorzej będzie z nocnym zasypianiem. Ale tak sobie myślę, że nocne przebudzenia Tadeuszka są dlatego, że brakuje mu smoka w buzi. Jak tylko podejdę i mu go włozę do buźki zaraz smacznie śpi. Zobaczymy za kilka nocy czy miałam rację:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Dzień dobry Kochane Słodkie Babeczki,

Mam nadzieję że chorowitki juz się dzisiaj lepiej czują!

Oliwerku 100latek!

Uśmiechnijcie się mamusie, będzie dobrze..jak nie dziś to jutro :tak::tak: Tulam wszystkie smutaski

http://kni.prz.rzeszow.pl/~peu/likeu.swf

51833.1.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry