reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
zazdroszczę wam tych spacerków z dzidziusiami po słoneczku ja muszę w pracy siedzieć:zawstydzona/y:. Na szczęście nadchodzi weekend. Hura!:-)
Dla łukasz smoczek jest chyba obojetny. Jak go ma buzi to jest dobrze jak go wyrzuci to tez jest ok. Uzywam smoczka tylko przy zasypianiu, przynajmniej się staram. Ale chyna pora go w ogóle oduczyć.

DZIEŃ-DOBEREK!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWIERKA
No nareszcie słoneczko posprzątane mały drzemkę robi a jak wstanie uciekamy na spacerek:tak:;-):-D
myślałam że mi tylko mały daje w kość ale się pomyliłam chyba strasznie brakuje mu powietrza bo ino wyjdziemy to jest taki kochany że czasami myśle że to nie moje dziecko:tak::-D:-p
MIŁEGO DNIA!!!!
A smoczek mamy tylko do usypiania w dzień bo wieczorem mały zasypia przy butelce i śpi do rana bez smoczka:tak:

Sto tysięcy buziaków dla Oliwierka :-)

Normalnie wymiękam, Oliś już prawie zdrowy, a na mnie żadne leki nie działają. Dzisiaj będziemy testować jak się jeździ naszymi kochanymi kolejami. Już się boję, ale nie ma wyjścia, trzeba troszkę spraw w Wawie załatwić. Dobrze, że przynajmniej piękne słoneczko jest :tak:
Miłego dzionka mamuśki :-)

Czesc:-)
Olivierek pieknie dziekuje za zyczonka i pamiec :tak::-)

Sluchajcie, bylam u lekarza, bo Olivier ma taki okropny kaszel. Wszystko na dzis zajete. Kazali mi wrocic do domu i czekac na telefon :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. No pewnie, jak tu ze wszystkim chodzi sie do lekarza ogolnego, to tak jest. Po piguly do ogolnego, z uchem do ogolnego, z kregoslupem do ogolnego i chyba tylko z zebem chodzi sie tu prawidlowo.:wściekła/y: Jak ze wszystkim sie chodzi do ogolnego, to nie dziwota, ze sa kolejki i chorego dziecka nie moga przyjac....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na razie czekam, zobaczymy... moze zadzwonia, ze mam przyjsc....

reklama
Alex jeśli nie znajdą miejsca to pewnie lekarz zadzwoni na konsultację telefoniczną:-)
Oni tutaj potrafia leki przez telefon przepisac:szok::szok: Idziesz potem i w aptece je odbierasz:szok: dziwolągi:-p:-p
Dużo zdrówka dla Oliwierka:-)

ja spadam na zakupki

Do góry