reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Gdzie sa wszycy???? Ja sie nudze, maly spi a Was nie ma. Meldowac sie tu predko bo ide spac :-p:-p:-p

I moj synek odmowil ssania nowego smoczka, po prostu nawet go nie umie ssac bo mu z buzi wypada :szok::szok::szok:, kurde jak go nie polubi to co?? Myslicie ze powienien miec juz ten 6+ czy moze nadal ten maly uzywac ???. Jak u Was???

reklama
Jutrzenka a u nas był od poczatku ten większy, bo Wiktor tych małych smoczków nie tolerował..ja jak byłam malutka identycznie wolałam te większe :-) a jak wymienialiśmy mu na nowy smoczek to się przyzwyczajał do niego 2 dni. Więc może się Kubuś niedługo przyzwyczai.

Viki u nas na odwrót. Jak już pisałam Wiktor ostatnio nie toleruje gości więc jak ktoś niespodziewany przychodzi jest płacz, włazi na ręce i odkleić sie nie chce. Goście wychodzą - inne dziecko bawi się sam cichutko i ani nie stęknie.

U nas tez 1 kropelka vitD3

Ależ mnie Głowa boli :wściekła/y:

jutrzenka jak nie chce smoka to mu nie dawaj niech sie odzwyczaja dzieci po 6 miesiącu podobno już nie powinny ssac smoczka bo to źle na zgryz wpływa jeżeli sam odrzucił i sie n ie bedzie upominał przez kilka dni to mu nie dawaj
Kuba jak miał 4 miesiące wypluł smoka od tamtej pory nie ssie smoka i się nie domaga

Grzechotka to Ci zazdroszcze :tak::tak:, moj odrzucik duzego monia ale marudzil az dostal malego. Ale bym chciala zeby odrzucil calkiem:tak::tak::tak:

Magda trzymaj sie, moze wez tabletke albo meza popros o pomoc, dziewczyna to pomaga ;-);-):-D

ja tam póki co do smoczka nic nie mam, baaa a nawet uwazam ze ten co go wymyslił medal powinien dostac!!~!! na wszystko przychodzi czas....na oduczanie od smoka tez przyjdzie. damian mial niecałe 13 miesiecy jak go oduczałam..były ciezkie 4 noce ale na 5noc juz o niego nie walczył...

witka laski
mała spi ja piwko z mezusiem se wypiłam i lece sie kapac i pózniej stosunkowac sie sie z T hihihih:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
JUTRZENKA u nas było tak samo mała chyba ze 2 tygodnie uczylismy do duzego najpierw w dzien troszke troszke w ieczorem a na noc małego i tak jakos z dnia na dzie zapomniała o małym i ciaga duzego :tak::tak::tak::tak::tak:
wszystkim chorowitkom zyczymy ZDRÓWKA ZDRÓWKA ZDRÓWKA
VIKI hihihih skad ja to znam te popisywanie to wypisz wymaluj Oliwia tylko ktos przyjdzie a ona juz popisy i taka grzeczniutka:-):-):-):-) a jak se rozmawiamy i nikt na nia nie patrzy to krzyczy piszczy i niewiadomo co wyprawia zeby tylko byc w centrum uwagi:-D:-D:-D:-D:-D:-D nawet jak T przyjedzie to sie popisuje i rtobi sie przy nim taka wredotka:tak::tak::tak: a przez cały bozy dzien tak jak piszesz na nogawce i maaaamaaa
PAULA ja wiem ze ty nie masz nic wspolnego z ta reklama oprócz nicka i tak mi sie przypominasz kochana to chyba dobre co ????/ zobacz jak czesto o tobie mysle:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
juz sie chyba pozegnam bo moja dolna powieka bardzo teskni za druga i noga juz jest w łazience hihihihihihihihihihihihi:-D:-D:-D:-D:-D
udanego wieczorku

Hej :-) Ale pustki!!:szok::szok:
Smoczkowy Olivier nie ma problemu ze smokami. Lubi je w kazdym rozmiarze i kolorze, miekkie badz twardsze, schlodzone na zabki lub nie... Wszystko mu jedno, byle tylko trzymac cos w buzi.:sorry2:
No co Wy, na prawde spac poszlyscie?

Witam z rana!!! :-)

Jutrzenka napisałam Ci o Misiowym Jogurciku a nie Ogródku!;-):-D Nestle ma jogurty pakowane po 4 szt. Julka wcina czasem po dwa na śniadanie. No i wychodzą taniej niż w słoiku. Tak to ja też wszystko z BoboVity daję ale jogurty są wyjątkiem:tak:

Kasia zdrowiejcie szybko!!!

Co do smoczka to u nas też nie było problemu. Od początku spłaszczona kuleczka z AVENT-u z jesteśmy na rozmiarze nr.2. Moja mała jest takim ssakiem że monia nie mogłabym jej zabrać bo się zadrze na śmierć. Viki ma rację. Na odzwyczajenie przyjdzie czas jak mała będzie bardziej rozumiała.:tak:

reklama
Jutrzenka napisałam Ci o Misiowym Jogurciku a nie Ogródku!;-):-D Nestle ma jogurty pakowane po 4 szt. Julka wcina czasem po dwa na śniadanie. No i wychodzą taniej niż w słoiku

:-D:-D Paula co ślepemu po oczach :-D:-D:-D. wiem ze sa takie jogurciki ale jeszcze ich w zadnym sklepie nie spotkalam, nie ma ani w Rossmanie ani w Carrefourze. Ale chyba nie wyjda taniej, z tego co widzialam to 9 zeta kosztuja a te w sloiczku Bobovity deserki z jogurtem i z twarozkiem po 2,45 za sztuke.

Buziolki dla Oliwierka .

Kurde wstalam z bolem glowy i jeszcze mnie zoladek meczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Dzis z Kubusiem rano tatus zostal ale na 2h go do mojej siostry zawiezie bo ma instruktaz przed niedzielna sluzba i musi byc w pracy ok 13.

Buzka w ten piekny sloneczny dzien

Do góry