Hello
My tez zaliczylismy prawie 3 godziny spacerek, polaczony z wizytu Kubusia u mamy w pracy i z zakupami. Kupilam 2 nowe kaszki, po 9 m-cu
. Poza tym kupilam deserki z twarozkiem po 9 m-cu (z jogurtem juz je)
Dota Ty spiewasz???????? A kiedy Cie w Mam talent mozna zobaczyc
. O bosze biedny Krzysiaczek ;-);-);-)
.
Asiacur moze to tylko jakis niegrozny wirus, zdrowka zycze dla Filipka, slicznego maluszka
Graatulacje dla wszystkich zdolniakow
. Fajnie ze tyle juz umieją. U nas papa nie zawzsze czasem robi czasem nie, poza tym brawo brawo. A dzis ja go wycieralam bo sie kromka chleba ubrudzil to bylo glosne nieie nienie
. Poza tym swietny jest w piszczeniu
, i calowaniu swojego odbicia w lustrze albo cienia na scianie
. A i mama i baba i dziadzia mowi. Tylko tata jeszcze nie
Ach te maluszki
A tak dzis w przychodni patrzylam na takie maluszki kilku tygodniowe i normalnie nie pamietam Kubusia jak taki byl,, taki ciagle duzy mi sie wydaje a tamte takie kruszynki byly, raczki malusie. A nasze juz takie duze chlowieczki (choc moj to kruszynka przy bb rodzenstwu
)
A i maly ma nowa zabawe, uwielbia i zasmiewa sie w glos jak mu R psryka palcami (wiecie jak tak kciukiem i palec srodkowy
). Po prostu peka ze smiech. A i ostatnio lubi ogladac bajki, glownie jak spiewaja np przyjaciele z podworka.
Paula ja dzis dawal swojemu jak pisalam kawalek jablka do reki ale niestety on juz ma 5 zebow wiec gryzl kawalki i mial odruch wymionty bo jakos nie gryzl ich tylko lykal. Wiec u nas tylko do reki zostaja chrupki i pieczywo
Viki superancki kombinezonik, maly model z Pabla
dobra bo jeczy z glodu
, dam mu butle Pa