reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja jestem juz zmeczona na maxa.Zanim polozylam Wicia spac robilam mega porzadki w domu( i jeszcze troche mi zostalo).Jutro Witek konczy roczek:szok: Tylko ,ze najbardziej meczace jest przy tym sprzataniu ganianie za malym;-):-D co sie za cos wezme to musze rzucac i leciec do niego bo znowu broi ten moj lobuziak.:rofl2:
Soida co do ruchow malenstwa to ja bym chyba wolala poczekac na porzadniejsze kopniaczki niz klasc sie na brzuchu;-) Nie obraz sie ale to chyba nie jest specjanie zalecane w ciazy.Rozumiem ,ze nie mozesz sie doczekac bo nawet ja choc to juz druga ciaza ciagle tylko sie wczuwam i czekam az dzidzia kopnie ale nic na sile:tak:

reklama
Aneczko, a nie mówiłam ;) Już się rajdy za Witusiem zaczęły :-)

Jeśli zaś chodzi o ruchy to najczęściej Oliwier kopie mnie w boki brzucha i czasami zaczynam po żołądku dostawać ;)

A ja jestem juz zmeczona na maxa.Zanim polozylam Wicia spac robilam mega porzadki w domu( i jeszcze troche mi zostalo).Jutro Witek konczy roczek:szok: Tylko ,ze najbardziej meczace jest przy tym sprzataniu ganianie za malym;-):-D co sie za cos wezme to musze rzucac i leciec do niego bo znowu broi ten moj lobuziak.:rofl2:

znam to doskonale...jak gotuje to tez tak mam, a najczesciej jak zmywam naczynia..rece mokre w pianie a Ninka wlasnie luszuje lub placze bo sie przewrocila i lec:rofl2:

viki a gdzie dokładnie jedziecie? Bo ja z moją rodzinką też mniej więcej w tym samym czasie jadę nad morze:tak::tak: I też już mamy zarezerwowane miejsca:tak::tak::tak::tak::tak:

Dokaldnie Asmodis :-D
Kasiu musze Ci powiedziec ,ze rajdy to sie zaczynaja duzo przed chodzeniem:tak: jak tylko malenstwo zacznie sie przemieszczac.Witek nawet jak pelzal to tak zasuwal ,ze nadazyc nie mozna bylo.Teraz raczkuje i jest to samo, tylko do tego doszly upadki bo ciagle cos kombinuje.Chodzic jeszcze sam nie chodzi wczoraj pierwszy raz sie odwazyl i przeszedl 3 kroki ale dzis na razie nic;-)

Kochane dziewczyny pomózcie:-:)-:)-(
Ja od wczoraj bardzo się źle czuje dzisiaj się pogorszyło i nie wiem co z tym robić , jest mi słabo nie dobrze (delikatnie powiedziane) a przedewszystkim mam cały czas taki nadmuchany brzuch cały obolały to taki tępy ból jak by mi ktoś położył się na brzuch od zewnatrz.... i ja siedze to już wogóle umiieram .... a ja musze się uczyć na jutro na egz a nie leżeć wszystkie materiały mam na kompie i nie moge usiedzieć ....jestem załamana:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Aha i zapomniałam dopisać że coś się ze mnie leje ..... to nie woda ani nie krew czy coś tylko takie ... nie wiem co , nie wiem jak to nazwać upławy:zawstydzona/y::szok: o średniogęstej konystencji białe , czuje się jak bym sikała w majtki za przeproszeniem i cały czas sprawdzam czy nie robi się czerwone:zawstydzona/y::-:)-(

Do góry