reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dotkiczka..bardzo mi przykro, nie wiem co kpradzic.moze dzadzwon do swojego gina i powiedz co i jak
jeszcze jedno mi do glowy przychodzi...moze gazy ci sie nazbieraly i dlatego tak masz, a moze kapiel ciepla pomoze......no naprawde nie wiem

reklama
Aha i zapomniałam dopisać że coś się ze mnie leje ..... to nie woda ani nie krew czy coś tylko takie ... nie wiem co , nie wiem jak to nazwać upławy:zawstydzona/y::szok: o średniogęstej konystencji białe , czuje się jak bym sikała w majtki za przeproszeniem i cały czas sprawdzam czy nie robi się czerwone:zawstydzona/y::-:)-(
Doticzka..taki sluz mokry jakbys sikala o koloze bialy, moze byc nawet gesty i bedziesz go widziec jest czyms normalnym w ciazy..tak jest przez cala ciaze

Doti dzwoń do gina bo masz jego komórke i możesz w karzdej chwili sie z nim kontaktować.
Jeśli miała bym obstawiać to brzuch może coś w stylu wzdęć,
a śluz jeśli dużo i czujesz jak chamsko wypływa to może być infekcja grzybicza albo drożdżakowata, -ja miałam to przed ciążą, dokładne takie coś jak opisujesz.
Ale bierz tel i dzwoń szybko!

viki a gdzie dokładnie jedziecie? Bo ja z moją rodzinką też mniej więcej w tym samym czasie jadę nad morze:tak::tak: I też już mamy zarezerwowane miejsca:tak::tak::tak::tak::tak:
weronika, jedziemy do Władysławowa, kurcze fajnie byłoby sie spotkac:)

doticzka, tak jak pisała asmodis, takie upławy są normalne w ciązy i czasami są tak obfite ze możesz miec wrazenie ze jest ich za duzo, ale jesli chodzi o bol brzucha to zadzwon lepiej do gina i zapytaj.

Dziewczyny dzwoniłam do gina i jestem w szoku potraktował mnie conajmniej strasznie:zawstydzona/y::szok::-:)-( A zawsze była taki miły i wogóle super a teraz jestem w szoku:szok::angry: Powiedział że "on nie udziela konsultacji telefonicznie i jest bardzo zapracowany i jeżeli chce to niech się umówie na wtorek na wizyte":szok::-:)-:)wściekła/y: a jak się zapytałam czy mogłabym jutro to powiedział że chyba obudziałam się z ręką w nocniku że chce z dnia na dzień się umawiać zwłaszcza że on w soboty nie pracuje:angry::angry::angry: jestem wściekła , smutna i zawiedziona:zawstydzona/y::-:)-( i nie wiem co robić:-(

Doticzka to go olej niech sie cham w dupe* pocałuje!!! Weź sobie na necie sprawdź gdzie w krakowie przyjmują dzisiaj jacyś ginkowie i sie umów na dzisiaj do kogoś innego.
A tamten cham niech sie wypcha, nie dość że grubą kase bierze to jeszcze łaske robi!!!
Ja choć w Kalwari byłam niezadowolona ze swojego ginka to w dniach w których przyjmował można było iść zawsze bez rejstracji... i czy miał 10 czy 50 pacjentek a pracował niby 3 godziny to przyjął co do ostatniej siedząc np 3godz dłużej!!
Idź do innego ito dzisiaj, takie moje zdanie

Ataata zaras poszukam na necie kogoś ale z drugiej strony może panikuje???? Może to nic złego? Może powinnam przeczekać? Mam taki mętlik w głowie:-(

reklama
Doticzka...bardzo mi przykro...zrob tak jak Ataata powiedziala i poszukaj na necie czy gdzies cie nie przyjma...a tego dupka olej,...no zesz nie dosc ze placisz to jeszcze takie chamskie zachowanie
ja na przyklad dlatego swojego wybralam ze byl przy pierwszym moim porodzie i wiem jakie sa o nim opinnie. zreszta, wiem ze moge do niego dzwonic kiedy cos wie wydarz...zawsze pod koniec wizyty mowi ze jesli beda jakies watpliwosci lub bedzie sie cos dzialao to dzwonic.. poszukaj sobie nowego gina i dowiedz sie czy z nim bedziesz mogla sie kontaktowac tel

Do góry