reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Dotliczka jeśli faktycznie bardzo Cię boli ten brzuch to poiprostu możesz pojechać do któregoś szpitala na ginekologię i położnictwo. Tam powinni bez problemów Cię zbadać. Moją sistrę dwa lata temu bez problemu przyjęli w Rydygierze bo słabo czuła ruchy dziecka. A najlepiej wcześniej zadzwoń i się dowiedz czy Cię przyjmą jak przyjedziesz żebyś na marne nie jechała zwłaszcza jak jest ten durny strajk.
Ataata
Grudniowa Mama '07
Kurcza no niewiem co powiedzieć... Jeśli śluz jest biały bez krwi to napewno nic grożnego z dzieciakiem sie nie dzieje.. Jeśli chodzi o brzuch to niewiem co powiedzieć... może to chwilowe... może maluch Ci tak tam w środku pofikał że ci sie wszysto ponaciągało...
Sama musisz zdecydować co zrobić
Sama musisz zdecydować co zrobić
belka
Klub grudniówek'07
Doticzka rzeczywiscie prostak Ci sie trafil
nie powinien tak mowic,przeciez jestes jego pacjentka i placisz mu za wizyty,moze wlasnie tego chce...kolejna wizyta i kolejna zaplata. Lekarze!
I nie martw sie nie panikujesz. Kazda z Nas chcialaby sie skonsultowac w takiej chwili z lekarzem.

I nie martw sie nie panikujesz. Kazda z Nas chcialaby sie skonsultowac w takiej chwili z lekarzem.
Ataata
Grudniowa Mama '07
Dotliczka jeśli faktycznie bardzo Cię boli ten brzuch to poiprostu możesz pojechać do któregoś szpitala na ginekologię i położnictwo. Tam powinni bez problemów Cię zbadać. Moją sistrę dwa lata temu bez problemu przyjęli w Rydygierze bo słabo czuła ruchy dziecka. A najlepiej wcześniej zadzwoń i się dowiedz czy Cię przyjmą jak przyjedziesz żebyś na marne nie jechała zwłaszcza jak jest ten durny strajk.
Weroniczka obawiam sie że nikt jej w szpitalu nie przyjmie... nie o takich grożnych przypadkach słyszałam i olewali dziewczyny... Ale zadzwonić do Rydygiera na ginekologie zawsze można i zapytać, ale też zaś mój mówił że w rydygierze podobno wogóle telefonów nie odbierają od kiedy jest strajk

dotaZ
Fanka BB :)
Witajcie!!!
Takie z was gaduły...
Wczoraj udało mi się - obroniłam się!!!!:-):-):-)
Jeszcze to do mnie nie dochodzi i mam takie chwile, że chce iść się pouczyć......
Wczoraj przed obroną czułam moje maleństwo, chyba ze zdenerwowania ale aż mi się łezka zakręciła w oku...takie fajne uczucie;-)
Dobra muszę przeczytać co tam naskrobałyście, papaapa
Takie z was gaduły...

Wczoraj udało mi się - obroniłam się!!!!:-):-):-)
Jeszcze to do mnie nie dochodzi i mam takie chwile, że chce iść się pouczyć......
Wczoraj przed obroną czułam moje maleństwo, chyba ze zdenerwowania ale aż mi się łezka zakręciła w oku...takie fajne uczucie;-)
Dobra muszę przeczytać co tam naskrobałyście, papaapa

doticzka ja tez bym wiecej do niego nie poszła...ale to twoja decyzja...
nie, no to jest przegięcie zeby jakis obcy facet wyskoczył do kobiety z takim tekstem, i nawet jesli faktycznie dzis czy jutro nie mogł cie przyjac to powinien zachowac sie kulturalnie, tym bardziej ze jestes/byłas jego pacjentką.
palant!!!!!
doticzka sprobuj moze polezec, odpoczac, bo w takich sytuacjach najgorsza jest panika.
nie, no to jest przegięcie zeby jakis obcy facet wyskoczył do kobiety z takim tekstem, i nawet jesli faktycznie dzis czy jutro nie mogł cie przyjac to powinien zachowac sie kulturalnie, tym bardziej ze jestes/byłas jego pacjentką.
palant!!!!!
doticzka sprobuj moze polezec, odpoczac, bo w takich sytuacjach najgorsza jest panika.
Ataata
Grudniowa Mama '07
Doti zadzwoń i spróbuj popytać:
Rydygier
Ginekologia i Położnictwo tel. (0-12) 64-68-926
Ordynator:
dr n. med. Piotr Marszał
Kontakt:
Sekretariat: tel. (0-12) 64 68 686
Ordynator: tel. (0-12) 64 68 686
Położna Oddziałowa:
Urszula Bisek
Kontakt: (0-12) 64 68 377
Rydygier
Ginekologia i Położnictwo tel. (0-12) 64-68-926
Ordynator:
dr n. med. Piotr Marszał
Kontakt:
Sekretariat: tel. (0-12) 64 68 686
Ordynator: tel. (0-12) 64 68 686
Położna Oddziałowa:
Urszula Bisek
Kontakt: (0-12) 64 68 377
Doticzka
Klub grudniówek'07
Ataata "mój" lekarz właśnie pracuje w Redygierze i własnie teraz tam jest wiec nie ma szans. Dlatego tak się zachował.....
Narazie nie będe nic robić bo moja dzidzia własnie mnie kopła :-):-):-) pierwszy raz (wcześniej coś czułam ale nie byłam pewna a teraz nie mam wątpliwości) chyba wyczuła że się źle czuje i dała o sobie znać.... to chyba z dzidzią ok przynajmniej mam taką nadzieje..... wprawdzie potwornie się czuje ale ten kopniaczek zrekapensował wszystko;-)
Narazie nie będe nic robić bo moja dzidzia własnie mnie kopła :-):-):-) pierwszy raz (wcześniej coś czułam ale nie byłam pewna a teraz nie mam wątpliwości) chyba wyczuła że się źle czuje i dała o sobie znać.... to chyba z dzidzią ok przynajmniej mam taką nadzieje..... wprawdzie potwornie się czuje ale ten kopniaczek zrekapensował wszystko;-)
reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Dota serdecznie gratulacje :-)
Doticzka znaleźć jakiegos innego gina, bo ten to....
Doticzka znaleźć jakiegos innego gina, bo ten to....