reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

w ogole co do imion to u nas bedzie Lucja na 100%, a jak chlopczyk to nie wiem. moze Lukasz, coby nam przypominalo Lucje. bo tak juz mowimy do malenstwa.
w ogole tylko ja nie bede sprawdzac plci?????????? prosze, powiedzcie ze ktoras z was tez nie chce znac!!!!!

co do badan to ja mam w 22 tygodniu zrobic jeszcze raz mocz i morfologie, w 23 USG, a w 24 bodajze poziom przeciwcial (bo mamy te zle grupy krwi :zawstydzona/y:). i w miedzyczasie jeszcze te glukoze.

Weroniczka, ja bylam niedawno na slubie i mialam taka sukienke z miekkiego materialu, z takimi ala jedwabnymi zaszywkami na biuscie, a potem luzna. bardzo fajna, bo wsadzalam poduszke i moze miescic duzy brzuch. jak bym pojechala do starego mieszkania to tam na kompie sa zdjecia, moge gdzies wrzucic.

reklama
aha, a odnosnie suwaczka to date porodu przewidywana mam tam zle ustalona. bo ostatnio lekarz wyliczyl, ze to 6 grudnia, mikolajki!!! a 7 grudnia moj ma urodziny i zyczy malca jako prezent:-):-):-)
za to martwi mnie bardzo ze ten moj suwak pokazuje juz tylko 95 dni:-:)-:)-( moze to znak niedobry:zawstydzona/y:

w ogole niesamowite jak przeczytalam o pierwszym kroczku Witka. ale to musi byc przezycie, totalna metafizyka. ja poczulam te pierwsze kopniecia 4 lipca, a to sa moje urodziny i wiem juz, ze tych urodzin to nigdy nie zapomne. bo to byl dla mamusi najpieknieszy prezent. ciekawe co dostane od malenstwa na nastepne urodziny:-):-):-):-)

Kasia dzieki:)

Soida: mnie to nie laskocze, ale powoduje usmiech na mojej twarzy..:-D:tak: i niesamowita radosc;-) a co do plci jak narazie kazda z nas chciala znac;)

Stefanka : tak to wlasnie jest z tym przyzwyczajeniem..jednak co polskie to najlepsze..;-):tak:

Jesu wyszłam na chwile na pole do koleżanki a wy tu normalnie szaleństwa postowe:laugh2:

Ataata przeciez o sexy biuscie to czysta prawde pisze :-p
stefanka No baaa. Pewnie że prawde piszesz. Ja w końcu jestem ze swojego rozmiaru naprawde zadowolona:-p
A i tak jak Kasia napisała, my tu wszystkie "nieśmiałe" a ostatnio pół dnia debatowałyśmy o bzykanku:zawstydzona/y::-D:laugh2::-p

soidka to zmienić Ci date na Liście Mamusiek?? Jak tak to na jaką bo już sie pogubiłam totalnie:sorry: a co do suwaczka i 95 dni to nic sie nie przejmuj te suwaczki czasami takie bzdurki pokazują że szok;-)

A ja cholera niewiem jakie imie wybiore bo ta Nikola co sie takk zapierałam rękami i nogami to mi sie już nie podoba... Może ta Liwia zostanie... a cholera bo ja taka zmienna i niezdecydowana:wściekła/y:

Dzieńdoberek. Ja dziś byłam oddać krew do badania i poranny spacerek dobrze mi zrobił, bo mam dużo energii do działania. Tylko że muszę trzymać kciuki do południa bo moja siostra zdaje na prawo jazdy. Ale sobie datę wybrała:tak:

reklama
DotaZ i jak Ci wczoraj poszła obrona? Mam nadzieję że dobrze i teraz pozostało Ci tylko czekanie na maleństwo. No i wreszcie będziesz częściej tutaj do nas zaglądać.

Do góry