reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka,ja mieszkam w Montrealu, a ze umiem niezle gotowac, to nie moge narzekac na brak polskiej kuchni, zwlaszcza, ze jest tutaj sporo sklepow z polska zywnoscia (nawet pyszne wedlinki sa i bialy serek na pierozki:)). A co smieszne sporo polskich produktow mozna nabyc nawet w arabskich marketach, np Wedlowskie delicje z pianka (mniam:)) ktore sa nawet ciut tansze niz w Polsce;)
I wiesz, ja juz 18 tydzien skonczylam i tez jeszcze jakos nie moge powiedziec, zebym czula ruchy swojego maluszka (a nie moge sie juz doczekac;) Chyba musimy byc cierpliwe, bo moze jeszcze kilka tygodni przyjdzie nam poczekac:)
Ataata, dostalam dzisiaj wiadomosc od tej adminki(ciagle mi wylatuje z glowy jej nick:)) i prosila o dokladne namiary na nasz watek, bo nie mogla znalesc. Odeslalam jej to zaraz i mam nadzieje, ze sie w koncu cos ruszy w tej sprawie:tak:

reklama
pryzybela co do tej naszej galerii to coś musi być z nią nietak, bo ja dziś napisałam nie do aniaslu, a do Aletki i mi od razu odpisała, że lada chwila będzie zrobione... to było przed 13 i o tej pory znowu klapa :-(
Dlatego mi sie wydaje że coś sie pokićkało z tą naszą galerią albo z Klubem...
No zobaczymy:-)

pryzybela mi to sie nie chce gotowac!!! nie mam tez za bardzo czasu bo pracuje a teraz jak wracam z pracy to padam! a sklep najblizszy to polsko-litwinski 6mil od nas. niestety maly wybor i drogo. czasem mozna cos kupic i w tesco ale maja tam dziwny wybor:-D a ja najbardziej lubie wszystko czego nie moge kupic, to wtedy tak mi sie chceee!!!!
a na kopniaczka od dzidziusia to tak czekam ze jak by wiedzial to by dawno kopal:-D
zobaczcie http://adams.co.uk/shop/product/products_id/4987.html tak bym juz chciala kupic ehh ale jeszcze chyba poczekam...

no moje małe już śpi i mam chwilkę wolną. Ale zaraz idę sie plumkać i czytać książeczkę bo tylko w wannie mam na to czas.

w sierpniu idę na wesele kuzynki i kurcze zupełnie nie wiem jaką sobie kreację sprawić. Szukałam jakiegoś natchnienia w sklepach z ciuchami ciążowymi ale tam nie ma nic interesującego na taką okazję. A czasu mam coraz mniej.

Weroniczka a czemu szukasz sukienki na wesele w sklepach z ciuszkami ciążowymi?? Tam raczej nic nie znajdziesz ciekawego... Myśle że na nasze odstające już brzuszki najlepsza sukienka była by taka jak robione są tuniczki, czyli w piersiach obcisła, a poniżej luźnie puszczona;-)
Pochodź raczej po sklepach z sukienkami i kreacjami na "wyjścia", tzn chodzi mi o takie sklepy gdzie są sukienki typowo weselne, takie balowe... Tam myśle że znajdziesz coś w takim stylu... Np na Tomexie na hali są dwa sklepy z takimi sukniami... zawsez sie tam zatrzymuje bo czasem maja naprawde piękne kreacje

no i pewnie taką jakąś uszyję sobie. Albo kupię eleganckie spodnie i do tego uszyję elegancką tuniczkę. Kupię jakiś śliczny materiał i tyle.
No nic zmykam bo mąż chce porobić coś na kompie a ja idę do wanny.

reklama
Moj tez juz spi.Musze sie wam pochwalic bo az mi lzy ze szczescia naplynely do oczu.MOJ WITUS ZROBIL PIERWSZE 3 KROKI(samodzielne oczywiscie) dlugo na to czekalam bo juz w sobote konczy roczek ale mowie wam jakie to cudowne przezycie:-):-):-):tak::tak::tak:
Zupelnie sie tego nie spodziewalam bo Wiciu zwykle sie wkurzal jak chcialam zeby potuptal trzymany za raczki a tu nagle stal przy meblach a ja do niego chodz do mamy:szok:No i przyszedl:-)

Do góry