reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Witam Dziewczyny:-p;-)
wow Aneczka...az mi sie lezka zakrecila, gratuje tego cudownego przezycia!!!:-):-) na pewno to niesamowita chwila:)

co do ruchow moje Malenstwo dzis czesto daje o sobie znac:tak: wczesniej lezalam to chyba z 4 razy w tym samym miejscu kopnelo mamusie hehe;-)

Belka Gratuluje pierwszych ruchow;-)nareszcie co?:)

ja nie czulam z tydzien od pierwszych ruchow i juz sie martwic zaczynalam ale jest ok, wiem, ze wszystko w porzadku rusza sie :tak:super:-D

Rozsmieszylo mnie te usypianie w celu obudzenia hehehhee:-D:laugh2::blink:

a ja jutro do bialego jade na wizyte badania i usg!!! ..piatek 13tego fajna data co?:)...ciekawe c zy dzidzia pokaze co ma miedzy nozkami...hehe:-D wierze, ze tak;-)

Kupilam sobie dzis bielizne slubna 200 zl za wszystko..zosta;la sukienka na drugi dzien i buty..:happy2::cool2::happy:

ale jestem zmeczona ;]

co do jedzenia, pamietam jak bylam w anglii i w Stanach bylo to samo..co do polskiego jedzenia, w Stanach w Nowym Jorku wiecej..jest polska dzielnica Green Point, choc na niej nie mieszkalam. ale u mnie tez byly sklepy polskie a w arabskich polskie produkty np coca cola z polskimi napisami buhaha;] a Arab mowil czesc jak sie masz buhaha:-D W Anglii bylo ciezej bo nie mieszkalam w Londynie tylko w Slough, miasteczko 1,5 godz od Londynu. tam nie jadlam polskiego chleba tylko tostowy, nie pilam parzonej kawy tylko rozpuszczalna:szok:;-)i to jakas niedobra;]

Aneczka gratulacje!! kurcze ale to musi byc fajne uczucie.
Ataata ja to nawet w zadnym sklepie nie bylam z rzeczami dla maluszkow. tak sie boje zeby nie zapeszyc. niestety mam za soba zle wspomnienia...
No ale tym razem mam nadzieje ze dalej bedzie wszystko dobrze. zamierzam w pazdzierniku rozpoczac szalenstwo zakupow bo chyba juz wtedy wybiore sie na macierzynski.
Weroniczka poszukaj fajnej tuniki albo sukienki takiej wlasnie jak Ataata pisala, odcinanej pod biustem. Ja kupilam taka zanim zaszlam :) i do tej pory pasuje a powiem nawet ze biust sie sexy prezentuje. A jest sie czym pochwalic prawda??

Helloł żonkilek! No data badanka faktycznie rewelacyjna:-D
Trzymam kciuki żeby dzieciątko pokazało jutro ładne do kamerki co tak chowa między nóżkami

biust sie sexy prezentuje. A jest sie czym pochwalic prawda??
Te stefanka ktoś tu mówił, że jest nieśmiały.... no kłuciła bym sie;-):cool2: :laugh2: haha żartuje

Żonkilek to czekamy na relację z jutrzejszej wizyty :-)
U mnie 13 był w poprzednim miesiącu bardzo szczęśliwy, mam nadzieję, że jutro też tak będzie chociaż najchętniej zaszyłabym się w domu i z wyrka bym nie wychodziła;-)
I wiecie co, chyba się starzeję ;) Dokucza mi właśnie straszna zgaga i bolą mnie wszystkie zęby i kręgosłup ;) A Oliwier urządził sobie w brzuchu chyba wyścigi formuły 1, szaleje jak Kubica ;-)

dziewczyny, czy jak dzidzius was kopie to was to rozsmiesza???? bo ja nie wiem czy jakas nienormalna jestem, ale mnie to strasznie lachocze. zwlaszcza jak jest kilka razy obok siebie:-):-):-) w ogole to uczucie kopania bym okreslila jako klucie olowkiem w brzuch od srodka.

niesamowite, to co napisalyscie o tym kolysaniu w czasie chodzenia. podzielilam sie od razu ta nowina z moim i do tej pory to rozkminiamy:-):-) np ze chce nam sie spac w samolocie i na statku dlatego ze kolysze i przypominamy sobie jak bylismy w brzuchu etc.

w ogole opracowalismy patent, zeby moj jak najszybciej tez moj poczuc ruchy. otoz jak sie poloze na brzuchu i troche poleze, to ja te ruchy odczuwam intensywniej, a jak poloze pod brzuch rece to juz w ogole mnie bardzo laskocze. no wiec moj tez tam polozyl reke i na razie nic jeszcze nie wyczuwa (to znaczy wydaje mu sie ze cos czuje, jak wcale nie kopie hehehe). ale mysle, ze to kwestia dni:-)

reklama
ŻoNkILeK ja juz sie przyzwyczailam do jedzenia tutaj ale po ostatnim urlopie w polsce nie moge znalezc swojego smaku. to chyba przez dzidziusia. ja mam tak ze sama nie wiem co bym zjadla. wymyslam okropnie i sobie dogadzam nieustannie:-D

Do góry