witam
znowu nie moglam wejsc na BB, cholera, ta zapora internetowa mnie wkurza, nie wiemco sie stalo bo wczesniej byla i nie blokowala mi strony, a teraz musze z nia walczyc.myslalam ze nie wejde, ale zaczelam klikac i zadzialala. ale nie wiem czy bedzie dzialac jak wylacze i sobie pojde...moze lepiej nie bede sie wylogowywac, niech caly czas bedzie to dzialac nawet jak mnie nie bedzie bo potem znowu nici z BB
ale rozpisane jestescie, a wczesnie to pare wpisow...musze nadrabiac
a moje malenstwo dalo niezly koncert wczoraj caly dzien dawalo o sobie znac i to juz bardzo wyraznie...przynajmniej wiem, ze jest i wszystko oki
Kacha...widze ze juz powodzonko masz
Belka...gratulacje z okazji 5 miesiaca
co do imion to ja nie wiem,maz bedzie decydowal bo ja przy Nince decydowalam, ale imienia Olka...nienawidze, tak ma na imie panienka ktora sie do mojego meza podwala...a zreszta u nas w okolicy same Olki
Viki..to badanie to krzywa glukozy..robi sie ja obowiakowo miedzy 24 a 28 tyg...ja zrobilam wczesniej, ale bede robic jeszcze raz...bo moje wyniki mnie przerazily choc miescilam sie w normie. pobieraja kre na czzo a pozniej pojesz 50 glukozy i za godzine znowu pobieraja krew. norma na czczo to(70 115) po godzinie do 140
co do strajku to zaczyna mnie to przerazac, mam nadzieje ze minie do grudnia, wczoraj sie dowiedzialam ze moj szpital w ktorym mam zamiar rodzic zaczyna strajk i gdyby nie to ze chodze do lekarza prywatnie to nie mialabym mozliwosci isc na wizyte bo strajkuja..szok, ale z jednej strony ich rozumiem, choc zczyna mnie to martwic ze to naszym kosztem
Belka...gratulacje pierwszych ruchow bobasa
zgadzam sie z
Weroniczka, nawe jak juz dzidzia sie urodzi zalecaja kolysanie w rytm tak jak czlowiek sie porusza zeby przypominalo to ruchy w brzuszku, bo inaczej maluch sie przyzwyczaji do bujania