reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ufff mój szef właśnie wybył do banku więc mam chwilkę spokoju :-)
Nawet sobie nie wyobrażacie jak mi się pracować nie chce!!!!!
Najchętniej cały dzień bym na BB przesiedziała ;-)
Nawet sobie nie wyobrażacie jak mi się pracować nie chce!!!!!
Najchętniej cały dzień bym na BB przesiedziała ;-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
I ja witam wszystkich. Mnie też się nic nie chce a do tego gość za oknem od godziny już kosi trawnik na osiedlu i można zwariować od tego hałasu.
belka
Klub grudniówek'07
Dziewczyny musze sie z Wami tym podzielic...nie wiem czy to nie falszywy alarm ale chyba wczoraj wkoncu poczulam ruchy Malenstwa Nie czuc ich bylo jak przylozylam reke do brzuszka tylko tam w srodku takie 3 albo 4 delikatne ruchy jakby raczka czy nozka.
Takie delikatne:-) i slodkie.
Czy na poczatku nie czuc ruchow Dziecka dotykajac brzuszka?
Takie delikatne:-) i slodkie.
Czy na poczatku nie czuc ruchow Dziecka dotykajac brzuszka?
Weroniczka
Klub grudniówek'07
no no Belka. To fantastycznie. A na początku nie czuć tego przy dotyku bo maluszek jest jeszcze zbyt mały. To dokładnie tak jak piszesz czuć w środku. Ja odczuwam od czasu do czasu jak się wypycha i przewraca. Najcudowniejsze chwile każdego dnia:-)
belka, tak jak pisze weronika, nie czuc poczatkowo ruchów gdy przyłozysz dłon do brzusia, ale jeszcze troszke i bedziesz zgadywac czy wypchało nożkę czy może łokieć;-)
ja tez wczoraj miałam fajny wieczór bo mój maluszek rozpychał się i kopał jak jeszcze nigdy dotąd:-)
ja tez wczoraj miałam fajny wieczór bo mój maluszek rozpychał się i kopał jak jeszcze nigdy dotąd:-)
Weroniczka
Klub grudniówek'07
dziewczyny co robicie dziś na obiad bo ja właśnie siedzę i nie mogę nic wymyślić a zaraz idę na spacer i muszę coś kupić do tego obiadu. Jestem zupełnie wyjałowiona z pomysłów.
Ataata
Grudniowa Mama '07
No no no belka to gratuluje pierwszych ruchów...
Ja dzis jestem totalnie nie do życie, ide chyba sie położyć:sick:
Ja dzis jestem totalnie nie do życie, ide chyba sie położyć:sick:
reklama
belka
Klub grudniówek'07
Mam nadzieje ze to nie falszywy alarm i moja Dzidzia wkoncu wysluchala prosb mamy i zaczela dawac znaki istnienia :-)
Ja Ja caly czas mecze i nie daje spokoju...macham bioderkami i kolysze sie na boki moj Maz strasznie krzyczy ze nie daje spac Dzidzi ;-) Ale juz tak bardzo nie moge sie doczekac ;-) Juz mam bzika na Dzidzi punkcie!!!
Ja Ja caly czas mecze i nie daje spokoju...macham bioderkami i kolysze sie na boki moj Maz strasznie krzyczy ze nie daje spac Dzidzi ;-) Ale juz tak bardzo nie moge sie doczekac ;-) Juz mam bzika na Dzidzi punkcie!!!