reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ufff mój szef właśnie wybył do banku więc mam chwilkę spokoju :-)
Nawet sobie nie wyobrażacie jak mi się pracować nie chce!!!!!
Najchętniej cały dzień bym na BB przesiedziała ;-)

I ja witam wszystkich. Mnie też się nic nie chce a do tego gość za oknem od godziny już kosi trawnik na osiedlu i można zwariować od tego hałasu.

Dziewczyny musze sie z Wami tym podzielic...nie wiem czy to nie falszywy alarm ale chyba wczoraj wkoncu poczulam ruchy Malenstwa :tak: Nie czuc ich bylo jak przylozylam reke do brzuszka tylko tam w srodku takie 3 albo 4 delikatne ruchy jakby raczka czy nozka.
Takie delikatne:-) i slodkie.
Czy na poczatku nie czuc ruchow Dziecka dotykajac brzuszka?

no no Belka. To fantastycznie. A na początku nie czuć tego przy dotyku bo maluszek jest jeszcze zbyt mały. To dokładnie tak jak piszesz czuć w środku. Ja odczuwam od czasu do czasu jak się wypycha i przewraca. Najcudowniejsze chwile każdego dnia:-)

belka, tak jak pisze weronika, nie czuc poczatkowo ruchów gdy przyłozysz dłon do brzusia, ale jeszcze troszke i bedziesz zgadywac czy wypchało nożkę czy może łokieć:tak:;-)

ja tez wczoraj miałam fajny wieczór bo mój maluszek rozpychał się i kopał jak jeszcze nigdy dotąd:-)

dziewczyny co robicie dziś na obiad bo ja właśnie siedzę i nie mogę nic wymyślić a zaraz idę na spacer i muszę coś kupić do tego obiadu. Jestem zupełnie wyjałowiona z pomysłów.

Cześć dziewczyny ja też wpadłam się przywitać;-) U mnie dzisiaj totalny zgon , normalnie spiąca jestem i wogóle wszystko bleee:confused2::cool2:;-)

reklama
Mam nadzieje ze to nie falszywy alarm i moja Dzidzia wkoncu wysluchala prosb mamy i zaczela dawac znaki istnienia :-)
Ja Ja caly czas mecze i nie daje spokoju...macham bioderkami i kolysze sie na boki moj Maz strasznie krzyczy ze nie daje spac Dzidzi ;-) Ale juz tak bardzo nie moge sie doczekac ;-) Juz mam bzika na Dzidzi punkcie!!!

Do góry