reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A no buty są cholernie drogie.:-:)no: "Bartek" ma dobre buciki i co jak co ale na bucikach nie będę się raczej szczypała. Niech ma wygodne i dobre dla stópek buciorki. ;-)

Ela super rowerek... :-) A gdzie foty pirata drogowego na nowym sprzęcie???:-D

Dziś mi przyszło kółko na basen i szatka do chrztu z haftowanym imieniem, nazwiskiem i datą chrztu... :-) szatka piękna... :tak:;-)

A moja jeszcze nie śpi!!! Buszuje w łóżeczku... :crazy:

Elcia superowy pojazd :tak::tak::tak:

Kurcze wiecie jak się zmienił mój Ancymonek po wakacjach! :szok:
Jechałam z obawą, że mu się poprzestawia dzień i będę miała problemy z nim, a jest wręcz odwrotnie. Uregulował mu sie bardzo ładnie plan dnia. Odkąd wróciliśmy śpi ładnie przed południem 2h, i chwilkę wieczorem.
ALe Nagle przestał lubić jeżdzić samochodem i jest jeden wielki ryk, a wcześniej uwielbiał przejażdzki :crazy: ech

hehehe PAULA pirata wkleje jutro
MAGDALENKA to super ze se poukładał wszystko my z Oliwka nad tym pracujemy a co do jazdy samochodem to mówisz ze wielki płacz:sorry2: szkoda moja na szczescie uwielbia jezdzic

Magdalenka to super że plan dnia się unormował :-) ale niesuper że auto jest beee....:-(;-)

Maja gangrena już śpi :-D:-D:-D
Dziad na meczu, a po nim na ryby jedzie na noc :errr::errr::errr: głupota!!! Ale niech jedzie. ;-)

Hop, hop!!! Gdzie jesteście???

PAULA na ryby??????:szok::szok::szok::szok: jeny ale masz przekichane z tym swoim "dziadem "
a no własnie gdzie wszystkie?????? KASIA,STEFANKA ,ALEX(ona sie ukrywa bo jest aktywna ,pewnie figle jej w głowie) SYLWIA I TAK DALEJ MELDUJCIE SIE!!!!!!!!!!BO IDE SPAC !!!!!:sorry2:

czesc kochane

wpadam tylko na chwilke przede wszystkim pogratulowac sylwi!!! ależ się ciesze super super:tak:

a my za 4 godzinki wyruszamy nad morze...dzieci spią poki co, i powiem wam ze mam stresa cholernego bo paweł nie jest typem podróznika i w aucie daje koncerty....

chociaz jest mała zmiana a mianowicie zakupilismy wczoraj nowy fotelik (maxi cosi priori xp) i jedzie juz przodem do kierunku jazdy no i ma w koncu więcej swobody..no i widzi mamusie siedzącą z przodu..mam więc nadzieje ze bedzie ok..trzymajcie kciuki..błagam...

a to nasz nowy nabytek:
priorixp_200_1_b.jpg

lece wiec bo mam jeszcze troszke do zrobienia,,,a i zafarbowałam sobie dzis włoski..na kolor pt. brązowy fiolet:szok: i całkiem fajny kolor wyszedł.....fotki wkleje po powrocie

buziaki dla wszystkich

Paula no to rzeczywiście dziad !
Viki, oby Pablo przespał skoro jedziedzie w nocy! Bardzo Ci tego rzyczę, bo poznałam ostatnio co to marudzące dziecko w samochodzie. MOże nowy (super) nabytek pomoże :tak::tak::tak: Trzymam kciuki! Udanych Wakacji i Słońca Słońca, Słońca.....

reklama
Viki fajny fotelik ja sie tez nad nim zastanawialam i nad tym co kupilam ale w koncu wzielam Romer bo mial dodatkowe zanbezpieczenie glowy. Zycze szczesliwej i spokojnej drogi.

Elcia super pojazd. Ja tez sie ogladam za czyms takim ale takiego nie widzialam. Super jest. Daj namiary jak mozesz to popatrze bo sie nad chicco zstanawiam i nie wiem co robic bo on to typowy pchacz a ten Twoj to taki rowerek.

Magda u nas za to nie ma porzadku dnia. Jest jesli chodzi o jedzenie ale spania za diabla nie ma Kubus unormowanego. Spi kiedy mu sie chce i codziennie inaczej.

Do góry