reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kurcze Dziewczyny teraz to już się trochę martwię ... właśnie mój synuś znów się obudził z płaczem i nie mogłam go uspokoić ... wreszcie zasnął ponownie ale jest coraz gorzej:baffled:
Gorączki nie ma, spocony też nie jest ... kurcze sama nie wiem??

No nic, spadam do wyrka, najwyżej mu czopka podam ... spokojnej nocki :)

reklama
Hej Hej:-):-)
My dzisiaj cały dzień u znajomych byliśmy:tak:
Właśnie poczytałam co naskrobałyście i chociaż chciałabym coś Wam odpisac ale jestem tak padnięta, że sobie odpuszczę:tak:
Do juterka kochane:-)

No Monia chodzę bo mąż gapa i zapomina. Ale za to jak się patrzą w wędkarskim jak wpadam i takie zaopatrzenie robię... hihihihi... :-D:-D:-D:-D:-D:-D I też pudełeczka szczelnie domknięte i w podwójnej reklamówce w razie czego. Brzydzi mnie to ale jakoś żyję.... :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Wszystkie już poszłyście spać???????? :szok::szok::szok::-:)-:)-:)dry::dry::dry:

jeszcze nie wszystkie
mój Ancymonek też się właśnie obudził i nie mógł zasnąć, popłakiwał a jak na złośc nie umiałam znaleźć żeliku na dziąsełka :-:)wściekła/y:
Monia oby to były tylko ząbki!
Paula i po raz kolejny udawadniasz jakie to jesteśmy zaradne, niezastąpione i nieocenione! A ja bym mężowi kazała kupić mini lodóweczkę na robactwo, bo chyba bym nic nie tknęła do jedzenia z takiej lodówki, bo ja to od razu sobie najgorsze wyobrażam...bleh

witajcie szalone kobitki!!!!

ja tak rano bo mezusia do pracy wyprawiam hihihihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkanapeczki i takie tam :tak::tak::tak:
sto lat sto lat niech zyje zyje nam .......a kto a JASIO Daszki
Jasku na 8 m-cy wszystkiego co najlepsze i gwiazdki z nieba zyczy ciocia Ela i Oliwcia cmok !cmok !cmok!!!

Załączniki

• gify   c.gif
    gify c.gif
    34,9 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Ela to ranny ptaszek z Ciebie...:-) ja się przyznam że coraz rzadziej wstaję szykować jedzenie D jak idzie na 6 do pracy.... :tak:;-) wstaję w nocy do małej to do dużego o 5 nie koniecznie mi się chce.. :no::-D

Julka już od prawie godzinki buszuje. :-D Łobuziaczek mój najukochańszy...

A stary na rybach...

Dla Jasia wszystkiego naj... ;-)

Do góry