reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczka żeby mój Ananasek chciał tak wysiedzieć w tym krzesełku..ech...nudzi się nieziemsko.
Hehe i z zasypianiem mam to samo...zabawa na 102 :-) więc juz od jakiegoś czasu usypiam Młodego na kolanach :sorry2:

Paula ładnia już Julka daje czadu, że buciki dostała :tak:
chociaz tak sobie myślę że już dużo dzieciaczów stoi....więc czy wszystkie powinny mieć takie buciorki????
AAA tak mi sie przypomniało a proposbutów ortopedycznych dla chodzących już dzieci...podobno trzeba takie buciki często zmieniac a osztują majątek, więc (jakby niedajboże) jaiemuś szkrabowi się przydażyło, jest wyjście...wystarczy do zwykłych butów wszywać gumki usztywniające w odpowiednie miejsca - :tak: nasz ortopeda uratował nie jedną rodzinę przed ruiną finansową.

Alex :rofl2::rofl2::rofl2::-D ależ Ty musisz ładnie bujać w obłokach :-D

Oj bujam w oblokach, bujam...No mowie, ze ciapa ze mnie. Najsmieszniejsze jest to, ze pare dni temu o imionach Stefanka z Weronika gadaly i nawet wtedy sie nie skapnelam, myslalam ze to tak na przyszlosc... he he. No nic, Paula ma racje , mnie tylko figle w glowie...:-D

Witam

Moje chlopaki spią :-D:-D:-D:-D, maly padł przed 17 jak mucha a duzy jak sie najadl obiadu to posedl polezec z gazeta i tez chrapie :-D:-D:-D.
Kurde moj maly w dzien to prawie nie spi. Przez ten czas co R do ok 16:30 z nim jest to pospi ok 1h :szok::szok::szok::szok::szok:. A potem jak juz ja przychodze to idzie spac ok 18-19 i spi do kąpania. Ciekawe ile teraz pospi, mialam jechac z nim do siostry ale spi twardo.

Alex to mnie rozwalilas po prostu. Gratuluje refleksu ;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p.

Co do butow to fakt, ceny z kosmosu biora. Buty BARTKA to ponizej 100 nie schodza:wściekła/y::wściekła/y::no::no:. Buty innych firm podobnej klasy tez tyle :szok::szok::szok::szok:. Dla mnie to przesada, ile jest tego bucika a poza tym maluch szybko wyrasta i nastepne

Moj nadal spi w lozeczku, jeszcze nie prostestuje, choc jak jest z babcia to ona go w wozku usypia i zdaza mu sie stawiac opor :-D:-D:-D, ale my mamy władze w domu nie on :-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dobra wstal, lece. Bede potem. Pa

witka lasencje!!!!
uffff ale sie dzis napracowałam mówie wam i obiadek juz gotowy i koniec na dzis
a oto nowy nabytek Oliwci
727379.jpg

a cieszy sie niesamowicie mój mały kierowca

reklama
Do góry