reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hallo!

Ja dziś na rzęsach chodziłam, bo w nocy mieliśmy chyba z 10 pobudek z takim wrzaskiem, że aż szyby w oknach się trzęsły ... i dziś zapowiada się to samo:angry::angry::angry:
Nie wiem co się dzieje z tym moim Nunusiem ... ale nadal zwalam wszystko na zęby:confused:
Poza tym zrobił się z niego taki zawadiaka że szok ... zaczepia ludzi na ulicy, wczoraj w autobusie babkę po ręce szczypał, a dziś byłam na zakupach w hipermarkecie to jak zaczął śpiewać to go na cały sklep słychać było, a potem na przystanku babcia go rozśmieszała a on tak głośno się chichrał, że obcy ludzie wokół boki zrywali :-D:-D:-D
Normalnie zaczynam się obawiać, że niedługo wstyd będzie na spacer z nim wyjść ...:laugh2: ... artysta jeden!

Elcia zarąbisty ten rowerek :)
Viki nic się nie martw, na pewno podróż Wam minie szybko i bez kłopotu (zwłaszcza z takim tronem Pawełka) ... no i życzymy udanych wakacji :)
Paula hehe ... ryby!!! Mój już mi we wtorek zapowiedział, że jak wróci w sobotę to na nockę z kolegą idą ... hehe:-D ... ależ my mamy z tymi wędkarzami:crazy:. (już nie wspomnę o leżących od tygodnia w lodówce ...pudełek z robakami :baffled: bleeeeee......)
Sylwia wszystko będzie dobrze ... zobaczysz !!!:tak:

A ja właśnie się relaksuję po męczącym tygodniu ... wzięłam kąpiel, wymoczyłam sobie stópki w soli relaksującej, zrobiłam pedicure artystyczne :-D a teraz popijam sobie Wareczkę:happy: ... w samotności:-(

reklama
Viki oby droga spokojnie minęła i pogoda dopisała.... :tak::-):tak::-) fotelik fajowy... :tak::tak::tak:

Monia dziś byłam po zanętę, białe robale i rosówki. Już się milutkie chłodzą w lodóweczce!!! Upsss... idę pęczak wstawić! :baffled:
Już.... hihihi.... :-D
No i biorę się za pedicure...

No fotelik super. My tez w najblizszym czasie musimy juz ten wiekszy kupic, bo Oliwier duzy i mu nogi pol metra za ten maly wystaja...:tak::tak:
Elcia- owszem aktywne mialam swiatelko, ale bylam kapac malego i spac klazc. Przeciez o figlach nie moge myslec 24godz na dobe, badzmy w koncu dorosli...:-D

Paula :-D:-D:-D ... no nie !!! I Ty biedulko jeszcze sama za tym chodzisz ??;-) U mnie w lodówce też rosóweczki jeszcze z nad morza i białe robaczki:crazy:. Może jakąś zupkę na jutro z nich mężusiowi ugotuję:-D:-D:-D
No cóż, już nie umiem z tym walczyć :-(. Tyle dobrze, że chociaż zamyka je w szczelnych pudełkach bo jak mieszkał z rodzicami to nieraz robaki po lodówce łaziły bo się paczka otwarła :szok::angry::baffled:
No zabiłabym go chyba !!!!

Elcia dzieki

Alex nogi moga wystawac z fotelika, tylko glowa nie moze wystawac powyzej gornej krawedzi oparcia.:tak:. Najlepiej najdluzej w tym pierwszym foteliku jezdzic bo najbezpieczniejszy

Stefanka hop hop, widze Cię :-D:-D:-D:-D

Widze ze znowu znajomy temat :-D:-D:-D:-D

Ja uciekam bo padam, do jutra.

reklama
Do góry