reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mozna powiedzieć że u mnie dzisiaj ciążowe połowinki:-):-) chyba cio nie??? yyyy czy dopiero za tydzień?:baffled:Bo ja w tym zielona nadal jestem:cool2::-);-)

reklama
Czesc Kobiki:-)
U mnie dzis spokojnie czuje sie nawet dobrze(oby tak dalej)tyle ,ze bol glowy pojawia sie i znika ale ta sie to wytrzymac bop bywalo juz glorzej z ta moja glowa:-(
Viki to co ja myslec,ze mam skonczone 16 a zaczynam 17:baffled:to tez za bardzo sie na tym nieznam:zawstydzona/y:to moja pierwsza ciaza i moze dlatego:zawstydzona/y:

Doticzka ty to już 20 tydzień zaczynasz, czyli połóweczka jak marzenie;-) -kurcza i jeszcze nie czujesz ruchów??? :baffled::eek:
Ja bym chciała juz poczuć... ale pewnie jeszcze to potrwa.

Kacha to jesteśmy dwa zboczki. Szalej na fotce to może może... choc ja nie licze ze poznam kogoś przed rozwiązaniem, to jest niemożliwe, bo raczej ciężko bedzie znaleźć kogoś kto zainteresuje sie ciężarną kobietą (no chyba że znajdzie sie jakiś co by se poeksperymentował z kobietą z brzuszkiem w łóżku, ale nie oto nam przeciez chodzi) Jak dzieciątka będą już na świecie to inna sprawa, są faceci co nie boją sie takich kobiet z dzieckiem...
Ale ja mimi że zboczek to nie szukam nikogo:-p
Hihi musimy sobie radzić same:zawstydzona/y:;-):-D:-p

Weroniczka to juz rozumie, jak bym była w takiej sytuacji jak Ty to napewno sama bym sie bała i raczej bym sie chciała powstrzymać...
Ale damy rade;-)

Sabrinka witaj, masz już 16 tydzień za sobą, a dziś jest to trzeci dzień 17-tego tygodnia ;)

Czesc Kobiki:-)
U mnie dzis spokojnie czuje sie nawet dobrze(oby tak dalej)tyle ,ze bol glowy pojawia sie i znika ale ta sie to wytrzymac bop bywalo juz glorzej z ta moja glowa:-(
Viki to co ja myslec,ze mam skonczone 16 a zaczynam 17:baffled:to tez za bardzo sie na tym nieznam:zawstydzona/y:to moja pierwsza ciaza i moze dlatego:zawstydzona/y:
tak, masz skonczone 16 tygodni a teraz to 3 dzien 17 tygodnia:))))

Witajcie!!!:-)

Weroniczka u nas taka sama sytuacja...po stracie maleństwa człowiek dmucha na zimne.

;-)

O Rany tak naklikalyscie ,ze zanim wszystko przeczytalam to zrobilam sie okropnie glodna i teraz musze zmykac cos zjesc;-):-D

reklama
Do góry