reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No ja trzymam kciuki z całych sił :-):-) tak jak ci pisałm na gg , jak tego królika nie dorwimy to złapiemy innego zajaca:-D:-);-):rofl2:

Dziewczyny widzicie to co ja??? Wskoczylam na 5 miesiac :-)
Szkoda ze dalej ruchow nie czuc :-( Juz sie nie moge doczekac!!!

Co do tej pozycji to faktycznie klopot...ale jak Was slucham/czytam to widze ze sa wieksze ;-)

belka a Ty sobie suwaczek zmieniłaś?? Bo na liście ja mam stary na którym widznieje że jestes w 17t5d Czyli co data porodu Ci sie przesuneła z 14 na 12 grudnia?? Bo niewiem jak mam to na liście pozmieniac....
W sumie tam każdy ma suwaczek innaczej:-D bo niby te co dziś by były w dokładnie 18t to by im data przypadała właśnie na 12 grudnia, a tymczasem np. dota ma na suwaczku 18t a date na 14 grudnia...?:-D

belka to jest juz nas dwie na 5 miesiącu tylko że ja też ruchów nie czuje, ale strasznie mi się brzuch napina, to mnie niestety martwii. No ale bedzie dobrze i mam nadzieje że nie długo nasze maluchy zaczna kapać skakć i wogóle szaleć:-) w końcu najwyższa pora:tak:;-):-)

Hej dziewczyny tak dla śmiechu sprawdziłam które z nas mają dobre suwaczki, a które sie nie zgadzają z datą porodu...
Tylko sie nie złośćcie, wcale nie chodzi mi oto że mądruje czy coś.... mnie sie poprostu nudziło....:-D;-)

Oto wyniki zgodności dni na suwaczku z datą porodu:

Doticzka ok

Soida 2 dni za dużo na suwaczku

Aneta_Opilowska ok

Oleńka* ok

Pryzybela ok

Ewa_79 ok

Belka 2 dni za dużo na suwaczku

dotaZ 2 dni za dużo na suwaczku

Etosha 1 dzień za dużo na suwaczku

żonkilek ok

viki ok

Kacha 3 dni za dużo na suwaczku

Ataata ok

asmodis ok

mamasia ok

Sabrina 1 dzień za dużo na suwaczku

AneczkaK 1 dzień za dużo na suwaczku

Weroniczka 1 dzień za dużo na suwaczku

Ja przestalam zwracac uwage na suwaczki i daty. Dzidzia i tak przyjdzie jak bedzie miala ochote :-p Date porodu podalam na wlasnych obliczeniach a ta na suwaczku jest zgodna z USG.

reklama
ok zgłaszam się:-);-)takie jakiś mam dzien do kitu :-(tęsknie za swoim miśkiem strasznie:zawstydzona/y::-( i nie mam ochoty nic robić cały dzień na kompie siedze zamiast się wziąść za nauke:-:)wściekła/y:

Dziewczyny podpowieccie mi jakie imię dla dziewczynki może być ?:) bo ja nie moge żadnego znaleść tylko Maje biore pod wiekszą uwage i to też nie do końca a reszte imion te co mi się podobają to mojemu się znowy nie podobają albo są zajete przez naszych najbliższych;-) Moi bracia mają dziciaki i zajeli już te najfajniejsze imiona:-p;-)

Do góry