Witajcie Dziewczyny!:-)
Faktycznie nasza aktywnosc na forum wzrasta i coraz trudniej byc na bierzaco
Osobiscie nadrabiam zaleglosci, ale czasem odpisywanie na niektore posty byloby juz zbyt opoznione, co nie znaczy, ze nie czytam tego, co piszecie
Viki, domyslam sie, jak bardzo jestes zawiedziona, ale mam nadzieje,ze sprawa szybko sie wyjasni i wkrotce bedziesz miala rodzinke w komplecie
Kasia, swietna wiadomoscia sie z nami podzielilas!:-) Trzymam kciuki zeby wszystko wypalilo po Twojej mysli!
Zonkilek, ja tez w koncu po 1,5 miesiaca dobrnelam do kolejnej wizyty u ginki (a ze wlasnie dzisiaj, to strasznie sie denerwuje, ale jestem dobrej mysli i moze tez nasze malenstwo pochwali sie ,co tam ma miedzy noziami, ale ewentualnego imienia jeszcze nie wybralismy...)
Ataata a jak sie ta adminka nazywa do ktorej trzeba ta wiadomosc o galerii wyslac? Proponuje, zebysmy sie wszystkie zmobilizowaly i napisaly do niej jeszcze dzisiaj wiadomosci nawet tej samej tresci, np:
Witam, jestem Grudniowka 2007, prosilabym w imieniu swoim i kolezanek o jak najszybsze przeniesienie naszej galerii brzuszkow na watek zamkniety. ~~~~~co Wy na to?