reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja dzis mam chyba dzien na sprzatanie juz posprzatalam prawie cale mieszkanie zostal mi tylko pokuj i pomyc podlogi:tak:
Czuje sie dobrze tylko jedno co mnie dzis martwi to,ze mam super zultawe sluzy:-(wiem z tego co mi mowila polozna,ze moga byc ale czy az takie:-(a moj gin jest na urlopie i niechce mu zawracac glowy i dzwonic do niego a do szpitala to bezsensu jechac z czyms takim:-(powiedzcie mi wy co robic bo jestem w kropce i sama nieweim co robic teraz:-(

reklama
Mamuśki, w razie czego będzie na Was ;-)
Właśnie zarezerwowałam bilety na samolot i ruszam 30 sierpnia do Belfastu na szkolenie ;-)
A co tam im bym dłużej czekała tym bym bardziej się wahała :-)

Żonkilek, witaj po długim okresie absencji :-)

brawo Kasiu. Jesteś odważna kobitka.
Sabrina co do tych śluzów to normalne gdyby robiły się ciemniejsze lub zielonkawe to wtedy zgłoś się do lekarza bo to może świadczyć o zakarzeniu pochwy i wtedy trzeba stosować leki.

Kacha: milo, ze ktos sie ze mna przywital, juz sadzilam, ze zostalam wylaczona z grona..:-p;-)

patrze jestem do tylu z newsami , widze ze plec znana jest u Ciebie Kasiu, gratuluje:)
musze poczytac troche;]

pozdr​

Żonkilek, tak do końca z tą płcią to jeszcze nie wiadomo ;-)
Zawsze jest 20% szans na małą niespodziankę, ale jak narazie jest Oliwierek :-)Dziewczynce chyba raczej nic nie dynda między nóżkami :-p

no dobra troche se poczytalam..jejku ile tego jest...;-)

wiec witam nowe Grudnióweczki..:tak:

co do imienia, dziewczynka u mnie bedzie Julka a chłopiec nie wiem jescze:-p;-) chcemy dziewczynke, ale koleznka mi synka wywróżyła..hehe..zobaczymy..

co do szkoły rodzenia, tez o tym mysle, moze sie zdecydujemy;-)

pierwsze 3 stuknięcia moge malenstwa poczulam 1 lipca...ale potem cisza i raz tez cos jakby ruch, ale teraz cisza, wiec juz sama nie wiem czy to byl ruch dziecka:sorry2:

Viki: Jak było w Olsztynie?:)

pozdr

Żonkilek, tak do końca z tą płcią to jeszcze nie wiadomo ;-)
Zawsze jest 20% szans na małą niespodziankę, ale jak narazie jest Oliwierek :-)Dziewczynce chyba raczej nic nie dynda między nóżkami :-p

hehe, ciekawe..moja siostra w sumie 6letnia miala byc chlopcem hehe:tak:

ja w ptk bede miala usg po 1,5 mies czekania:) nie moge sie doczekac, bede miala tez jakies badania. :)

Kasiu gratuluje decyzji! ma nadzieje ,ze sie wszystko super ulozy
Zonkilku widzimy Ci i witamy oczywiscie;-) nikt tu nie zapomnial o Tobie nie nie:-)

Aneczka: to milo dzieki;-)

tak mysle sobie, ze ciagla obecnosc na forum pochlania duzo czasu..chyba duzo czasu spedzacie przede kompem co?:) jakos ja tyle czasu nie mam;]

pozdr

reklama
Dzisiaj trochę później, ale już nadrobiłam zaległości w tym co się u Was dzieje :-)
Ataata niezłe znalezisko te śpioszki :) są naprawdę przurocze. W grudniu czekamy na zdjęcie jak słodko Twój bobasek w nim wygląda!

Kacha_wawa moje gratulacje! Niezła propozycja i dobra decyzja. Na pewno wszystko będzie ok :-)

viki31 faktycznie wkurzająca sytuacja. Życzę Ci aby czas do powrotu Twego męża szybko minął. Jakby co będziemy wspierać Ci na forum :happy2:

AneczkaK co do rozmiwarów, to ja jednak kupiłam trzy pajacyki w najmniejszym rozmiarze. Z tego względu, że ja i mąż też nie należeliśmy do wielkich noworodków, a z wymiarowania lekarz powiedział, że dzidzia nie będzie gigantem ;-) stwierdziłam, że pewnie będą dobre :) Jeśli nie to sprzedam albo komuś oddam. Ale słucham starszych, doświadczonych mam i następne zakupy - ubranka w większym rozmiarze :tak:

Co do imion to wybraliśmy - Adaś lub Marysia. :sorry2:

Do góry